Мъка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъка
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1106 пъти
Здравейте. Имам един въпрос, който ме мъчи - защо, по дяволите, никой не харесва момчета като мен, 1, 73 съм само, да, много съм нисък, особено за своите 20 години, имам сколиоза и астма... Та защо никоя не харесва такива момчета като мен, чета много, знам доста, винаги съм предпочитал книгата пред чашката, да, по-вглъбен съм в себе си, но това е защото съм по-различен и не ми харесват празните приказки, обичам да се обаждам рядко, но на място. "Баща ми" изостави майка ми, когато бях 5-ти клас, сестра ми беше 1-ви. Никога не съм чувствал "баща си" като нещо повече от един човек, вписан в акта ми за раждане. Никога не съм общувал с него, нормалните ми разговори с него са точно два. Майка ми винаги съм я чувствал много далечна и студена, непрекъснато ми е повтаряно в детството, че съм "идиот", "шизофреник", "издънка", "как смяташ да живееш", "много си прост" и т. н. В момента работя, но не изпитвам никакво удоволствие от нищо, всичко ми е еднакво и сиво. Доста момичета са ми казвали, че имам хубави очи (зелени са, понякога стават сини), аз не смятам така. Косата ми е русолява и на мен лично ми е противна, косата ни расте бързо и във всички посоки. Тип "възглавницата сутрин", не ми се налага да я правя нищо. Въпросът ми е към женската част - половин човек ли е такъв човек, има ли шанс някога, някъде, с някоя? Нисък и скромен, мачкан в детството и особняк. Такъв голям минус ли са в такъв случай по-особеният характер, знанията и стремежът към тях, за сметка на прикриваща нещо нахаканост. Благодаря предварително. Успешна седмица на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: c23e2d39c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че имаш шанс! Точно такъв като теб бих харесала аз. Не смятам, че си особняк, а за твоята ниска самооценка са виновни единствено родителите ти, не трябва да се самообвиняваш. Сигурна съм, някога, някъде, ще срещнеш перфектното момиче за теб! В днешно време такива като теб са рядкост, но точно това те прави специален!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 382e505410
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О, я се стегни и малко повече самочувствие. Всичко ти е наред. Проблемите ти са в главата. Върши си твоята работа и нещата ще се наредят. И повече няма да пишеш толкова унило. Ти да не си втора категория човек.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2477ba7fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ужас.
Имаш един проблем и това не е ръстът ти, а ниската самооценка!!! Работи си над самочувствието - нека първата стъпка да бъде да спреш да правиш каквито и да били негативни и самокритични изказвания. Спри и да разговаряш с хора, които си утвърждават егото за твоя сметка и след комуникацията с които се чувстваш зле - не са ти необходими подобни приятели, не се страхувай да смениш средата, даже ако се наложи да останеш сам. По-добре сам, отколкото зле придружен :)

Впрочем тренираш ли нещо? Ако не, защо не започнеш с някакъв спорт, ще се отрази добре и на здравето и на тонуса, а и на самочувствието ти, a и е прекрасна възможност да срещнеш нови и интересни хора и да промениш средата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5d61f79c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Толкова малко хора в този свят заслужават да бъдат родители. Някак не е справедливо да се дава шанса на всеки.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 835f11f3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Баскетбол играя понякога, но все си седя такъв и не мърдам. Футбол тренирах като ученик.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker