Как да продължа напред.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да продължа напред..
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1273 пъти
Здравейте, хора пише ви едно 22 годишно момиче. Преди години загубих родителите си. Преди години загубих родителите си. Нямам братя и сестри. Отгледаха ме баба, дядо, вуйчовците и вуйните ми. По нова година загубих и дядо. Бяхме на разходка само аз и той. Стана му зле и издъхна в ръцете ми. Като дете бях тормозена психически от баба и една от вуйните ми. Постоянно ми се говореше как родителите ми били умряли заради мен, как съм неблагодарна и каквиаз ли не неща, които ме е срам да напиша. Дядо беше моя утеха и път в тъмнината. Работеше, не се даваше правеш всичко възможно да имам всичко. Ставал е свидетел на скандалите с баба и я упрекваше за това, но тя не се промени. Ставаше все по-злобна. Посягала е и на дядо. Имах тежко детство. Нямаше мама и тати за мен. Дядо беше моето всичко. Относно любов и връзки не съм имала нищо сериозно. Просто съм изшизала с едно момче, което сама отблъснах. Не смятам, че някой трябва да е част от този млймомент живот. Та аз нямам нищо, кой би ме приел? Студентка съм, догодина би трябвало да се дипломирам живот и здраве. Не знам как да продължа. Ударите на съдбата вече са рвърде много... Имам и някой здравословни проблеми. Не смягам, че някой някога ще иска да бъде с ментоя. А и аз нее бих допуснала някого до това. Никой не заслужава такава жена. Та аз самата се мразя. Как да намеря спокойствие за своята душа...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4f37ea1fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прави неща с които да се само обичаш и да изпитваш удоволствие, търси съмишленици в идеите си и позитивно настроени хора. Постигни духовен мир със себе си

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 465947ab50
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този труден период ти пречи да бъдеш човек.
Дядо ти се е трудил с пот на челото за теб и сега е време да продължиш делото му. Нека усилията му не са били напразно. Захвани се с нещо много близко до сърцето ти, нещо което обичаш. Ще стане по-добре. Ако не дадеш шанс на хората идващи в живота как ще срещнеш добър приятел като дядо ти?
Кураж и не си бъди стената на пътя!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9487b36271
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Затвори очи за 30 сек. Представи си ако баба ти е мъртва също.

После като ги отвориш увери се че е жива. Обади й се , чуй гласа й. Страшната мисъл ще отмине. Ето това е щастието, да оцениш какво имаш сега.

Сега пак ги затвори и си представи как просиш на улицата.

После като ги отвориш виж дрехите си , обувките си , предметите си ,огледай се и ще видиш дом

Ето това е правилния принцип. Следвай го за всичко. Приятели , хора които те уважават , здраве ...

Може винаги да е по лошо сега пак затвори очи ,но този път стани и се опитай да влезеш в банята и да си измиеш лицето. Ето това пък е да си сляп...виждаш ли колко трябва да сме благодарни на живота на нещата които имаме

Не слушай баба си. Те хората винаги най голямата си мъка я изкарват на най близките. Тя ги говори тези неща ,но не ги мисли наистина. Просто не е осъзнавала че така ще ти натресе комплекси , ама станалото станало.

Всичко ще е наред , ще видиш !И то много скоро!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a040b97eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти кажа как да продължиш. Завърши си образованието, намери си работа още сега и се изнасяй от къщата на баба си. Не поглеждай назад - тормозили са те и са ти говорили пълни глупости, което е повлияло на психиката ти - да мислиш че не заслужаваш любов. Това не е вярно! Бягай с двеста и забрави, че съществуват. Понеже са лоши хора, ако продължиш да комуникираш с тях, всеки път ще те връщат в тази дупка. Естествено, че ще си намериш мъж. Защо ги отблъскващ? Защо мислиш, че не заслужаваш любов? Първо, никой не се интересува дали имаш родители или не, каква е баба ти и т. н. Ти не си малко дете и не трябва да се самоопределяш според роднините, а според себе си и собствените си постижения. Ето - млада, почти завършила студентка, много добър човек. Като си намериш работа ще придобиеш социален статус, финансова независимост, ще комуникираш с колеги и още повече ще ти се вдигне самочувствието, в което няма нищо лошо! Защо да не те обича човек? Всеки го вълнува хубава ли си, може ли с теб да се води разговор, дали си добра любовница, дали ще ставаш за майка и т. н., не какво мисли баба ти за теб. Не се подценявай, момиче! Баба ти е психично болна, зла вещица, която заслужава да си кукува сама. Как може да те мачка така и ти да й се вързваш? Горе главата, тегли й една майна и започни от начало. Успех и да пишеш като хванеш гадже!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d694208df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо никой да не те иска. Избий си тези неща от главата. Хората гледат каква си ти самата, а не баба ти. Честно казано, никой няма да го интересува каква е баба ти. Не се подценявай, защото просто няма причина за това. Намери си работа по специалността и започни да се развиваш. Ще видиш как нещата бързо ще започнат да ти се нареждат. Самият факт, че си отраснала без родители и си успяла да стигнеш до тук, говори достатъчно красноречиво. Много хора на твое място не биха се справили. Казвам ти го като мъж, малко по-голям от теб - няма нищо по-хубаво от жена, която умее да се оправя с живота. Ти трудното вече си го минала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker