Не искам нашите да се разделят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не искам нашите да се разделят
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1709 пъти
Здравейте, пиша Ви тук, защото искам съвет от вас. Родителите ми са заедно от 19 години и много се обичат (личи си). Карат се разбира се, което е напълно нормално за една връзка, но онзи ден нещата не се развиха по обичайния сценарии. Майка ми гледаше мач, заедно с баща ми и майка ми винаги много се вживява и започва да вика, да скача, да се ядосва все едно тя ще загуби пари ако любимия и отбор падне. Баща ми пък от своя страна вече не харесва нито един от тези отбори и му беше все тая кой ще бие и след едно от поредните изисквания на майка ми той каза "Такива са за стадиона" и стана скандала. Мама започна да му вика, да му се кара, да го упреква. Баща ми пък и каза, че вика като хамалка (което донякъде е истина, защото тя на моменти прекалява) и стана един луд скандал от едното нищо. И нали съответно не си говориха. На следващия ден (тоест вчера) забелязахме, че всички снимки, които имат заедно тя ги е прибрала в един шкаф специално за снимки. И когато бяхме на вечеря (баща ми беше нощна смяна) тя казваше следните неща "Явно е вече време за промяна" "Явно той така иска" "На косъм беше днеска да ме изпращате на гроба ми" и т. н. не мога да разбера как една майка би могла да говори така на децата си и да ги разстройва. Той баща ми ако искаше да си тръгне и ако не я обичаше вече щеше да го направи. Той казва, че за мен, сестра ми и майка ми умира. Не знам какво да направя. Ако се разделят ще се срина. Как да постъпя?
П. с. Преди една година мама пращаше нейни голи снимки на един нейн бивш колега, и си имаше любовник преди 10- 11 години.
П. с. 2 Майка ми се скара на баща ми, когато имаше фейсбук, защото добавял хора от селото, които познавали бившата му и той го изтри, а тя какви поразии прави не е истина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2935795f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " а тя какви поразии прави не е истина." Всяко търпение има граници, явно баща ти чака да станете пълнолетни и ще й бие шута, явно много се е набрало на човека, радвайте се, че още я търпи. Вероятно критическата вече я мъчи, тогава съвсем откачат жените.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b2c91d4374
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тяхно си е решението! Ти само можеш да им показваш хубавите моменти заедно, да си намерите общи интереси, занимание. Иначе каквото и да стане си е тяхно решението, ти само можеш да им помогнеш да влезнат в правия път! УСПЕХ!!! HarbiT12

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3f06b25829
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Говори с майка ти и и кажи това което мислиш в крайна сметка заслужава ли си да си разбие семейството заради един отбор?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8901f25bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: баща ми не знаеше, че тя ги е правила тези неща (с изниверите говоря)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0b716d8fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Успокой се! Едва ли ще се разведат, просто явно още не са се сдобрили и за това майка ти говори така. Те ако хората взимаха решение за развод толкова лесно... и един брак нямаше да оцелее. Като човек с развод мога да ти кажа, че това е решение което човек не взима спонтанно след скандал, а е нещо, което обмисля, планира и т. н. Да не говорим, че самата процедура трае с месеци и ако размислиш винаги можеш да я спреш. Така, че дори и майка ти в някакъв момент на яд да реши, че иска развод, това не значи, че след 5 месеца няма да си е дала сметка, че това е грешка и няма да се обади на адвоката да спре всичко. Така, че не се притеснявай, не мисля, че ще се разведат.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 58267e5b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А искаш ли да живеят нещастни? Гледай и мисли трезво, не с емоциите ти. Нещата от давна не вървят добре, за да се стигне до такава сцена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 57a1fcc358
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Твоите родители и най-вече майка ти, май не е пораснала ментално...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker