Семейство или кариера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейство или кариера
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1758 пъти
Здравейте група, ще карам направо. От почти 6 години съм на остров Гърнзи. Устроил съм се добре, от 2 години съм главен готвач в един от главните хотели на острова и много добре се справям. От около няколко месеца се срещнах с една словакиня и сега живеем заедно. От началото я издържам, но постоянно им натяквам, че трябва да си намери работа, макар и най-лошата ( била като сервитьорка, камериерка или нещо от този вид; нищо против хората които вършат тази работа ). Тя излиза с обеснението, че това го е работила в нейната държава и не иска да се занимава с нещо което не им харесва. Започва да ми омръзва всичко това и се чудя какво да правя. Ясно ми е, че с нея няма да съм винаги, имам собствени планове да развивам бизнес в България. Не искам да бъда груб с нея, но всичко това ми тежи, а разходите не са малки. Не е болка за умиране, но съм минал през толкова много, за да стигна до тук и няма да позволя на някой консуматор ( в случая каквато е тя ) да лежи и пърди по цял ден, а аз да се смазвам по 12 часа на ден, да мога да развия бизнес в България. Всякакви мнения ще са ми от полза, независимо дали са негативни или позитивни. Благодаря група.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: def90d1cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уж няма да го позволяваш, но го правиш. Раздели се с нея и търси щастието си другаде. Тази ще продължава да те използва, след като може някой да я издържа, а тя да си прави каквото и е кеф. Ти не искаш да си груб, ама нейното държание хич не е грубо и обидно. Такива хора ги режеш и продължаваш напред.
- скорпион

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 140a54e0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбрах какво точно искаш тя да си намери работа или да се разделиш с нея ? Някой ден когато имаш жена и деца особено първите 2 години ти ще си този който ще издържа семейството. Ако не държиш на тази жена и не виждаш бъдещето с нея просто не и губи времето и това е

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ba76e75306
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Семейството или кариерата.... ами при теб конкретно нито едно то двете, защото ти куца началното образование: "Тя излиза с обеснението, "

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 54c8a77b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   въпросът ти няма много общо със заглавието :-) очаквах да прочета за някоя майка, която се чуди дали да е домакиня или да работи и как да ги съвместява :-)
При теб нещата са ясни - семейство няма, мацката явно те използва да я издържаш и щом не взема от дума, ясно накъде отиват нещата. Поставяш й ясни условия - или да си търси работа в обозримо бъдеще (примерно 2 месеца), или да се изнася. Не се поддавай на емоционални изнудвания, манипулации и сълзи. Всеки има трудни моменти, но най-лесно е да лежиш на нечий гръб и да паразитираш

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bb068e4d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   " Ясно ми е, че с нея няма да съм винаги, "

Тогава за какво семейство става дума в заглавието?

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a54617b564
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И двете, но не с тази! Разкарай я!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 580f9de0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-добре е да се разделите. И не, не става дума за това, че в момента тя не работи и ти я издържаш, а защото имате коренно различни виждания за живота. Явно тя това е търсила, някой който да я издържа цял живот, а тя да не започва работа никога. И не, не става дума дали ще е сервитьорка или топ мениджър тя просто не иска да работи! Така, че не ти трябва такова чудо цял живот да ти тежи на врата. Намери си момиче, което ще е готово да дели с теб отговорностите, а няма да чака на готово ти да се грижиш за всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2d05f11a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти май се хвалиш.. това е идеята нали?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c3f8cf4265
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Хахах! Авторе, ти си по-голям консуматор в случая! Знаеш, че няма да си още дълго с момичето, и нямаш сериозни намерения към нея. Обаче ти се иска, докато си в чужбина, хем да си имаш жена за секс, хем да се грижи за домакинството, хем и да работи, за да не ти струва нищо на теб. Тя поне е по-честна, предлага секс и грижи за дома, срещу издръжка. Не ми става ясно, защо, след като си я взел безработна, се надяваш, че тя изведнъж за твой хатър ще започне да си търси работа? Тя просто си търси мъж, който да я издържа, и щом спреш да го правиш, ще ти бие дузпата, казано на жаргон.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker