Майка ми не го харесва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми не го харесва
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1770 пъти
Здравейте! Момиче на 20 години съм, приятелят ми е на 22 години и сме заедно от година и половина. Майка ми в началото (първите 5-6) месеца се държеше добре и с него и с мен. След това започна да прави проблем за това, че не учи нещо в университет, че има диабет, че ме използва само за единия секс, а аз съм била глупава и се връзвам на всичко, че аз плащам всичко ( които изобщо не е така, но тя не е там и не го вижда) и какво ли още не. Започна да разпитва за него, кара хората да и казват какво правим, къде излизаме, с кого и т. н. (ние сме в малък град и всичко се знае). Започна да настройва леля ми срущу мен, както и баща ми, но не и се получи. Постоянно си караме и имаме месеци, в които не си говорим, не ядем заедно, а тя само ми повтаря, че заради тази връзка няма дъщеря повече. Доколкото до баща ми, той не ми е казвал със сигурност дали го харесва или не, но ми казва, че вече на тези години няма право да ми казва какво да правя И, че и аз като всички, когато сбъркам ще се науча. Не ми се бърка във връзката и се държи нормално с приятеля ми. Много ви напряга цялата тази ситуация.. Не искам да се карам с нея, но не искам и да се разделям с него, за да няма кавги. Мисля, че съм още млада и това няма да ми е първата и последна връзка и ще имам още много, докато не намеря правилния човек с когото да създам семейство. Само знам, че в момента се чувствам добре с него, но всичко останало от страна на майка ми, ми идва в повече. Има много такива случаи, споделени и несподелени в интернет. Можете ли да ми кажете как да се справя с това? Не искам да продължавам да слушам обиди и по мой и по негов адрес. Много ми е гузно, че неговите родители ме харесват, а моята майка не го харесва. За това и той не идва вкъщи, избягва майка ми по улиците, защото най-вероятно тя ще му направи скандал или ще го обиди с нещо. Моля Ви, дайте ми мнение, насоки как да се справя /дали има начин да спра това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 51a234ac1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ти ревнува от него.
- скорпион

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 19c289cdb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Мисля, че съм още млада и това няма да ми е първата и последна връзка и ще имам още много, докато не намеря правилния човек с когото да създам семейство"
След като го прочетох и ме отврати, остави момчето докато е младо да си намери момиче, което иска ЗАВИНАГИ да е с него, а не като теб само и само да не си сама или да има кой да те е*е. А и с такава майка като твоята само ядове ще бере покрай теб!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 453146a3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Говори директно с майка ти защото май че ревнува аз друг проблем не виждам

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c0f6dca94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Евентуално майка ти ли ще живее с този човек или ти?
Той неин избор ли е или твой?
Ти пълнолетна ли си (за да имаш право на собствен избор) или не?

Отговори си на тези въпроси и ще си отговориш и на всички останали...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 041d2f2017
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката
До 2 : И защо да ти се е отвратило? Нима на 20 години трябва да мисля, че той ще ми е първия и последния ли? Може и той да е, но има да минат още много години до тогава, няма как да знам.
До 1 и 3 : И аз съм мислила за това, защото тя е от старото поколение. Даже не ми дава да се държим за ръце навън , защото било срамно.
До 4 : Знам отговорите на всички тези въпроси. Но не ми е приятно да обижда мен, че съм курва, да говори че ако имам дете от него няма да го признава за внуче, защото и то ще има диабет, че въпросното момче ме използва, защото заради диабета няма да го иска друга, че бил тъп защото няма висше ,нямали сме други теми за разговор освен за е***е и прочие. Не и искам одобрението , просто искам да те съобразява , както баща ми прави и да ме остави да си троша главата, както си казва.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 041d2f2017
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката
До 1: забравих да добавя, че тя е дева
До 2:Аз ли съм виновна, че майка ми е такава?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d157928344
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майка ти се опитва всячески да ти вмени собствената си несигурност с него. Очакванията й към живота, които има към теб са огромни. Ако не се махнете веднага ще почнеш да се съмняваш в него повече и повече и да се лишиш от страхотната връзка, която имаш в момента.
Аз бях така . Бях с половин глава по-нисък от нея. Всичко беше прекрасно. Майка й обаче използваше моментите когато се карахме да налива масло в огъня да се разделим. И след 4години успя. Приятелката ми се превърна в най долната курва , търсейки вълшебния принц.според очакванията на майка си. Накрая удари 33 и си направи дете от някакъв произволен тъпкач, който беше с 3 брака и 3 други деца. Оставил я е разбира се веднага щом тя забременяла. Сега е сама. Даже приятели си няма. Майка й също, щото дъщеря й я обвинява за всичко и изобщо не иска да я погледне.

Няма перфектни , но има такива с които се обичаме. Майка ти изобщо не знае какво е това. Бягай , бягай докато е време. Двамата . Колкото по скоро, по добрея. Едно телефонно обаждане на седмица й стига.
И не слушай хората какво говорят за младоста и "жиеенето" докато си млад. Това е курвенския манталитет в България ,кой знае от къде дошъл след '70те. Има една любов за теб и тя е сега. Към всеки следващ ще си с по малко доверие и повече очаквания. Докато накрая се разпаднеш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3a69711d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не мога да я разбера майка ти в кой век живее, не харесвала приятеля ти ами да не налага собственото мнение за това. Каква майка трябва да е жена нехаресваща приятелите на синовете - дъщерите си.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e97ffd36ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може би просто иска нещо по-добро за теб, някой по-различен, човек с амбиции. Може да мисли, че това момче не може да ти бъде опора. Родителите виждат нещата по по-различен начин, защото не са заслепени от чувства, и това колко някой ти повтаря, че те обича. Понякога са прави, понякога- не. Но не мисля, че е заради ревност, а просто смята, че не е подходящ за теб на дадения етап. Може ти като човек да имаш нужда от друг типаж.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 94b85fbbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката:
До 7: Няма как да избягам и да искам, защото не работя и не мога да се изнесем някъде, все пак наемите са скъпи... с всеки изминал ден се чувствам по-зле, , знам че заради всичко и аз няма да искам да я погледна след време..
До 9: винаги съм мислила, че родителите са за това, за да те подкрепят, дори когато смятат, че ще сгрешиш. Може за момента да бъркам в избора си, но се чувствам добре с него. Той е, както се казва първата ми тийнейджърска любов, защото когато бях още в училище, майка ми не ми даваше да излизам навън, определяше с кои момичета в класа за общувам, подтискаше ме и ми говореше, че не изглеждам добре(защото съм по-пълна в рамките на нормалното), че дебелите жени не могат да си имат деца, никое момче нямало да ме хареса, била съм свиня и т. н. Отслабнат, започнах да излизам, обвини ме Че не излизам с момчета и ме попита дали не съм лесбийка, когато започнах да излизам с момчета, започна да критикува всяко едно, даже искаше да избере тя с кое момче да изляза..

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1bd4c3e309
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Накрая майка ти ще успее в това което прави... Гарантирам ти... Казвам го от опит и то много горчив..
М24

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e8d0e4f411
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Остави го, рано или късно ще си намери момиче, което няма да се съмнява, че ТОЙ е човека за нея до живот, а и няма да го трови тъща, както би била твоята "майка"

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker