Объркана съм. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Объркана съм.
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1662 пъти
Здравейте. Живота ми до тук е като за турски сериал.
На 35 години съм. Разведена с дъщеря на 8г.
От 2 години имам връзка с мъж по малък от мен с 6 години.
Бременна съм. Проблемът е следния, бившия ми мъж напира да се съберем. Раздяла ни беше тежка и болезнена. В сегашната ми връзка не се чувствам особено добре много нерви скандали.
Боря се за тази връзка но ми коства прекалено много. На мое място как бихте постъпили бихте продължили на пред или крачка на зад давайки 2ри шанс на миналото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1dabfd24fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На твое място си събирам багажерите и ни ще се занимавам с първия, ни с втория, ни с никои

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c63852c422
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо се разделихте, знае ли че чакаш друго дете, с кой искаш да си?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7659604f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Най-разумното решение е аборт (ако вече не е твърде късно), разделяш се със сегашния и не се занимаваш с бившия. Смяташ ли, че ще можеш едновременно да гледаш бебе, 8-годишно дете и да ходиш на работа? Или искаш ли децата да растат в семейна среда, в която има чести скандали?
- скорпион.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b08a496774
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На твое място, щом в себе си нося детето на мъжа, с когото съм, щях да се боря за тази връзка. На 35 години си, имаш опит и знаеш, че връзките не са като романтичен филм. Има скандали, компромиси и трудности. Не може всичко да е идеално, това е просто период, който ще отмине. Ще свикнете да си общувате на нормален тон, ще намерите решение на сегашните проблеми, ще се уравновесите като двойка.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4ab4619944
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Върви си при първия защото сам а знаеш че там ти е място

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6677d12d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бившият ти напира да се съберете знаейки че си бременна от друг и във връзка? Божке, аз си мислех, че съм стигнал дъното...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 91d3e83b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина голяма каша си забъркала. Не казваш най важното, кой е причината да се разделите с предният? Вероятно ти, щом първият е готов отново да те приеме!? Тогава си го шитнала за по охолен живот, а сега си разбрала, че не всичко е така както си го мислиш. Оставила си питомното, сега ти се иска да си го върнеш. Ако съм на мястото на първият, не бих те приел обратно, троши си главата с младока, нали това си искала!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ba9cf1bc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Зависи защо си се развела с бившият си мъж, той би ли те приел с детето на друг? А в сегашната ти връзна зависи за какво са тези скандали, защото когато жената е бременна има повече хормони и настроенията и се менят доста често. Според мен се запитай с кой ти е по-добре на теб, с кой ще ти бъде по-добре за в бъдеще, всъщност как виждаш бъдещето си с бившият и с настоящият, но най-важното мисли за децата, къде ще им е по-добре на тях?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 80dcdae265
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Крачка напред за ново начало и никакво връщане назад обясни му че си имаш друг а колкото до детето То ще може да общува и с баща си Каза че си бременна това означава че детето ще се радва на братче или сестриче. не знам дали бившия ще приеме факта че си бременна Дано детенцето да е живо и здраво пък каквото сабя покаже

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 18b291bd21
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разведох се, защото от рутина или прекалено много работа спря да обръща внимание на дъщеря ни.Пребираше се късно ляга спи става рано, излиза.Неприемливо е в единия си почивен ден пак да се спи и останалото време пред ТВ.Разговори, търпение, всичко опитах без промяна.Започнахме да спим в различни стаи, хващах го в лъжи никакви разговори или от типа на " поиграй с детето" - " оо остави ме на мира че съм уморен, после".Докато 2, 3 пъти просто не се прибра не се и обади.Това ми беше и капака.Пребрах се с детето и така 4 години вече сме разделени а от 1 и официално- което се случи със 100 зора.
Не знае че чакам дете от друг.Но знам че това няма да го спре.Не съм му казала защото не съм решила какво ще правя.Знам че ме обича, че се опита да има връзки и не се получава защото не му е ок както с мен. Но много се изложи защото докато стигнем до развод психически се изтормозих. Не ми помагаше финансово, не се интересуваше от детето, не я чуваше не я виждаше.Грозно отношение. Не ми даваше развод аз всичко покрих по делото. Като цяло е добър, човек но аз незнам дали ще мога да живея под един покрив с мъж който отдавна не обичам.Заради детето ок, но тя е умно детенце и свикна без него.В сегашната връзка от 2 години сме заедно, проблема е че е много тежък характер бързо се пали, бързо агресира , сприхав.С 1 горчив опит в серизните връзки.Общо взето от типа на "аз съм мъж и мойта дума трябва ясно да се чува".Много е трудно защото когато имаш деца те са на 1во място.Стъпих си на краката сама без никаква помощ, справих се и сега когато съм ок баща и се сети, че ни иска обратно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ba9cf1bc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Според мен, ако се върнеш при бившят ти съпруг той ще започне да си прави това което си е правел преди, да спи, да не обръща внимание на детето и на теб, няма да е веднага когато пак се съберете, но с времето ще стане пак същото, това е вече навик. А това с развода и че не е подържал връзка с детето просто го понижава, а пък ти сама каза, че не го обичаш вече, щом е изчезнала обичта, уважението, тръпката не мисля, че има за какво да се връщаш при него само защото той те иска обратно, ако нямаш чувства нещата няма да се получат дори и да сте заедно заради детето, сама казваш, че той не я е търсил. А в сегашната ти връзка как аз го разбирам е така, че ти нямаш голям шанс да изкажеш мнение, защото мъжът е от този тип, че каквото каже той то трябва да е закон за жената, но все пак всичко се оправя с разговори, също така дъщеря ти е свикнала вече с него, а и чакате бебенце. Според мен ще е добре да си останеш със сегашният, пък ако нещата не се получат един път вече си се оправила с всичко сама и втори ще можеш. Пожелавам ти късмет и Ни напиши продължение :))

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9c1a943fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ти харесва мъж под чехъл, не ти харесва и нормален мъж - глава на семейство. Според мен претенциите са ти проблема. Имаш твърде високо самомнение и си твърде голяма материалистка. Непрекъснато "аз платих", "аз всичко". Според мен трябва да се нагодиш към новия си мъж и да приемеш той да бъде "мъжът в къщата". Но ти винаги имаш план Б, нали? Ти си тази, която изоставя. Можеш ли да обясниш точно какво изтиква децата на 2 план? Вашите скандали? Значи повредата е в твоя телевизор.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 18b291bd21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря много! Трудно ми е и на края и това дете ще отгледам сама. Не мога да си позволя да живея в скандали и психическо напрежение и то при наличието на деца особено моите собствени.
Като родител, като майка съм длъжна независимо от всичко да им подсигуря спокойствие, щастие и неотлъчна грижа. Да, правилно го разбираш че думата му е закон. Но агресията не е ок на моменти го усещам аха сдържа се да не ми посегне, битал ме е стискал ме е.. с разговори е трудно също пийне ли макар и малко то са псувни то е чудо тръгна ли да си вадя аргумент кое не ми е ок. Казвала съм че ако не се разбираме трябва да останем в добри отношения. От там се почват заплахите.. колене бесене ще има. За това ни тука ни там е ок. А хич не ми се занимава пак с адвокати и съдилища. Въпреки че тук ако се наложи ще е от друго естество недай си Боже.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 18b291bd21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз разбирам епитета глава на семейство по следния начин. Мъж който прави всичко за децата и жена си обича ги бори се нищо да ме им липсва. А не мъж който се едвам се сдържа да не те смачка от бой бременна, пийне ли си агресира, излиза и се пребира по нощите, харчи всичко когато излиза с приятели. Нали така. Материалистка казваш де да бях нямаше да ми се налага да работя бременна сигурно. И най малкото нямаше да ми се налага да правя сметка до стотинка. Скандали аз не правя опитвам се да има разбирателство но не съм чута. Хем да си гледам кефа както искам хем да ме чакат вкъщи. Изисквания имам да нормално. Да има уважение да няма лъжи, да има отговорност и като се казва аз съм мъж да се затвърдява от към отношение не от към заплахи или избиване на комплекси.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: da87e19e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Причината за всичките ни нещастия е вътре в нас. Мнение се дава лесно, никой не може да ти каже как да постъпиш.
Извинявай предварително, ако това което написах не е по темата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker