Ново бебе в семейството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Ново бебе в семейството
преди: 13 години, 4 часа, прочетена 3214 пъти
Здравейте,
Аз съм момиче на 15 години. Баща ми и майка ми са разведени. Аз живея с майка си, тъй като баща ми не е в страната. Та.. Тя се омъжи 2 път. Всичко си е супер, но тя е бременна. Ще задържат бебето, а аз се притеснявам доста. Радвам се, че ще имат бебе и ще се сближат, но като си спомня как едно такова съсипа една приятелка... За всичко й крещяха, дори когато не беше виновна, а и я ограничаваха и постоянно стоеше в тях, а то беше едно идиотче.. Плачеше за всичко, само и само да я натопи и тя да си изпати. Измисляше си, че била направила някави неща, които не са така. Тя плачеше постоянно, когато бяхме заедно. Като ходех в тях малкото викаше да си ходя / не само на мен, на всички, които ходеха там, дори за да я изчакат /и че никой не ме е канил, че съм била не знам си каква. Ужасно е. Не искам такова вкъщи. Да гони приятелките ми, да ме ограничава, да ме кара да се чувствам неловко и зле, да си патя. Не ми допада. Не искам да съм егоист и не го показвам пред майка ми и доведения ми баща, но всъщност много ме притеснява. Освен да се местя при баща ми... Това остава, но не искам. Тук са приятелите ми, училището ми, животът ми- всичко. Не знам. Помогнете ми, моля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 150839b13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   първо, честито бебче и второ - споко де! Не съди от едно зле възпитано детенце за всички! Спомни си как те е възпитавала майка ти и ти каква си била - и то така ще бъде. Напротив - виж шансовете в ситуацията. Ще можеш да се докажеш на възрастните, да помагаш с бебето, а така малко по малко ще почнат да ти се доверяват за други неща и да ти дават повече свободи.
Помисли и за друго. До сега си била сама на този свят, сега ще си имаш братче или сестриче, твоя кръв! Един ден, когато родителите ни си отидат, остават братята и сестрите. Радвай се с родителите си!
Иначе, в началото ще е трудно, защото едно такова бебе плаче много и вниманието ще е към него насочено. Затова пък като голямата кака ще имаш много привилегии - те ще се занимават с бебето и ще имат по-малко време и желание да те контролират. Ако си хитра, ще им помагаш с гледане за час-два и в замяна ще получаваш повече привилегии!!!
Споко - не бъди будала, не стресирай вашите и можеш само да спечелиш от ситуацията!!! Умната!!! (между другото ти си достатачно голяма, за да не позволиш първо бебето да се превърне в малък властелин и чудовище, а и докато се научи да говори, ти отдавна ще следваш някъде другаде и няма да ти е проблем!!! )

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 16ab782781
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си голяма, за да ревнуваш. Я си представи - едно мъничко, очарователно бебче! Ще ти дават да го гушкаш, да се занимаваш с него. Приеми го от хубавата страна. Защо ще се местиш и защо предварително планираш живота ти да е като на другото момиче? Бъди убедана, че можеш да станеш още по-близка с майка си покрай бебето - ами тя ще разчита на разбиране и помощ, вие сте жени и двете, а и ти един ден ще имаш бебе. Освен това по-добре е да имаш сестричке или брат и да се подкрепяте един ден везаимно. Майката е най-важна за детето, а вие ще имате една и съща майка. Изобщо първо се успокой, защото съм убедена, че майка ти те обича, а сега тя трябва да е също спокойна и се дръж като нормално, зряло момиче, а не като егоистка. Всичко ще е наред.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 65ad3039c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всъщност ти няма какво да направиш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 47dcbb880e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 11 години, след 3 месеца ставам на 12 г. Първо честито за братче ти или сетриче. Аз съм бъдеща кака, майка ми е бременна в 6 лунарен месец, сестриче ще имам. Аз от малка исках да имам сестриче с цялото семейстео. И се сбъдна веднага. Не мисли за приятелите ти, а повече мисли за бебката. Живей при майка си, после ще се роди бебето, майка ти ще има нужда от помощ. А и не трябва да ядосваш майка си, защото не нормално. Защото ако се ядосва много, бебто също става много нервно и ако майката се ядосва цял ден и като се роди бебето ще бъде много нервно и ще реве много. Иначе слушшай МАЙКА си!!! Аз слушам МАМА и цялото семейство. Сестричето ми ще се роди през април 2012 г. от Даная

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 074cce9b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   олееее
аз съм на 13 и от цяла вечност мечтая за браатче/сестриче

 
  ...


...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 47dcbb880e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм Даная отново :) Щастлива кака съм <3 Роди се на 29.03.2012 година в нощта 01:30 часа, наистина е много е хубаво да гледаме бебче. Родена жива и здрава , 3,250 и 50 см. Изписана на 03.04 2,950 кг :) Желая на родители да имат здраво пухкаво бебче. :)))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1c4adcaaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   много се радвам за теб, Даная!!!
късмет в отглеждането на бебчето и жива и здрава да ви е :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker