Мисля за други мъже. Какво ми става? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мисля за други мъже. Какво ми става?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2956 пъти
Аз съм жена на 38 години. С мъжа ми сме заедно от 19 години и имаме две деца на 16 и 13 години. Имаме щастлива връзка и всичко между нас е идеално. Той е първият и единствен мъж в живота ми. Когато бяхме млади аз наистина го обожавах и не можех без него. Сексът беше уникален години наред и аз просто бях една щастлива жена. Но някъде от 8-9 месеца ми стана нещо, което лично аз не мога да си го обясня изобщо. Мъжът ми вече не ме привлича сексуално и желанието ми за секс с него намалява с всеки изминал ден. А винаги аз съм била тази, която иска повече секс. Странното е, че той не се е променил изобщо. Все съшият добър съпруг и баща е. Нито в характера, нито във външния му вид. Сексът между нас никога не е бил скучен. Правили сме го на доста странни места, осъществявали сме най-различни фантазии и не мога да кажа, че причината е монотонността. Лошото е, че от скоро започна нова работа с по-добра заплата, но и по-дълго работно време и за нас семейството му остават все по-малко време. Съответно правим и все по-малко секс, но не се оплаквам от този факт, защото той напоследък е просто по принуда. Но тези мисли бушуват в мен от преди това. Започнах да се заглеждам по разни мъже. Впечатлявам се от всеки трети и ми минават най-различни мисли през главата как правя секс с други мъже. Даже няколко пъти сънувах подобни неща. Не беше с мъже, които познавам, а просто образ на някакъв красив мъж с който правим секс и удоволствието е толкова реално, че направо все едно наистина се случва това. Не мога да спра да разглеждам профили на други мъже, кефя се на снимките им, възхищавам се на красотата им и си представям как би било ако сме заедно. Излизаме на ресторант цяла вечер наблюдавам сервитьора, идва някакъв клиент в магазина, започвам да го заговарям, а да не говоря какво ставаше като отидем на плаж. Това са все неща, които никога не съм правила и непознати за мен. Изневярата е нещо много гадно и не мисля да го сторя. Страх ме е от това и не мисля, че бих успяла да го направя. Имам прекрасно семейство и не бих посмяла да го разруша заради единия секс. Единствено бих го направила ако се разведем, но би било изключително тъпо да се случи поради такъв повод. Искам да знам дали има и други жени, които са имали същите чувства и какво е решението? Наистина имам нужда от съвети и искам тези мисли да изчезнат от главата ми. Чувствам се малко гадно напоследък, защото дори и така ми се струва, че правя нещо много грешно като погледна мъжа ми. Чувствам се един вид виновна, но в същото време в главата ми се въртят все други мъже. Моля без хейтърски и обидни коментари наистина. Очаквам да има полезни съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9548e04f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами... открила си вродената си и дълго и старателно потискана полигамия! Честито! :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d5ea205fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай с глупости. По твойте думи имаш прекрасно семейство. Много малко хора могат да се похвалят с такова. Ако искаш рискувай, но последиците са за твоя сметка. Преди да легнеш с друг помисли за съпруга си и децата.
Аз бях в твоето положение, но не изневерих, успях да овладея любопитството си, какво е бъдеш чукана от чужд мъж. Не съжалявам, защото имам прекрасен човек до себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 04520b782b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Всеки човек има подобни моменти. Разликата е, че мъжете са способни да правят разлика между секс/нагон и любов/семейство (макар, че не рядко това не ги спира да изневерят). Докато жените са... обратно на популярното виждане - по-просто устроени същества, и за тях всяко желание за секс, се превръща в "любов", в емоция, фантазия. И са готови да затрият с един размах дългогодишна връзка, за някаква забежка...

Затова за бога, мъже не се задомявайте с жена в днешно време... Жената не е създадена за брак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d8daea2906
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Мъжът ти трябва да разбере, от какво имаш нужда. Как да ти го даде, ако си мисли, че всичко е наред? Честен разговор и разнообразие - ролеви игри, отпуски за два-три дни само двамата, опитване на нови неща в секса, сигурно има още много фантазии, които не сте опитали.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 675948908f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   " Странното е, че той не се е променил изобщо. Все съшият добър съпруг и баща е. Нито в характера, нито във външния му вид. Сексът между нас никога не е бил скучен." - поредна тъпа тема, не ви ли писва вече. Всичко й е наред, ама мисли за други мъже!? Когато в нормална глава нахлуват странни мисли, тя става ненормална, а за такива глави има психолози. Форумите не решават подобни проблеми, защото 50% ще дадат съвет да се чукаш с други мъже, а останалите 50% ще пишат да не си разваля семейството, е това решение на проблема ли е? Свободията до това води!

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 534581dd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не мога да те посъветвам нищо. Мъж на 33 съм и изпитах много неприятна емоция след прочетеното. Никога не съм се отвращавал толкова от прочетена тук тема....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: b60d3535e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравейте, чувствам се по подобен начин като вас, но с малки изключения. Аз съм с 14 години по-възрастна и такива мисли нахлуха в главата ми, когато децата напуснаха”семейното гнездо”, а и това съвпадна с моята 50-годишнина. Тогава се почувствах самотна от една страна и вече стара... , а и мисълта че ще изживея живота, правила секс само с един мъж ме натъжава. Вие питате дали и други са имали подобен проблем и какво е решението - ами аз също нямам решение, терзая си се, обвинявам се, изпитвам страх и вина.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4d1271c9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И после ме питат, защо аджеба не съм искал да се женя. Е, за кво ?
След 10-15-20 или колкото там години жена ми да пише по форумите - '' не знам какво ми става, ама мисля за други мъже" . Не бил се променил, бил много добър. Точно, защото е много добър вече го приемаш за даденост. Я да ти беше шибнал един шамар преди това как щеше да го заобичаш. Не се обиждай, ама жените сте си чисти курви. Това ви е в природата заложено, така че както и да се оправдаваш, каквото и да напишеш на мен ми е ясно накъде отиват нещата след известно време на семеен живот, макар че съм само на 25.
Жалко за пропиляното време на мъжа ти през всичките тези години.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8a65ddd1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За всичките тези години дължиш на мъжа си поне честност. Кажи му какво желаеш и какво изпитваш. Като не можеш да преодолееш интереса си към други мъже, напусни го и бъди с колкото искаш от тях. Просто няма как хем х.. до края, хем душата в рая. Недей забравя, че има много жени, които ако имаха възможността с радост биха се сменили с теб. Човек истински оценява това, което е имал само тогава, когато го загуби. Ти избираш. Успех.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 53627b7928
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Омъжила си се твърде млада, не си се на живяла, не си имала други мъже. Сега вече имаш уреден живот, големи отгледани деца, жилище, вероятно хубава работа, добър съпруг. Не ти липсва нищо. Не страдаш от липса на пари и свободно време. С една дума нямаш сериозни проблеми и ти е скучно. Добре, че се задоволява само с мислите си, а не смяташ да осъществяващ фантазиите си. Не че има нещо лошо в това. Само е по правилно последователността да е друга. Заглеждаш се по различни мъже, лягаш си с тях, наживяваш се, после се омъжва, ражда и т. н.

Жена44

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 14032ffa89
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто остаряваш. Нормално е да искаш да изживееш неща и с други мъже, но не го прави.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b2dd4276e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Гледай порно. Както правят мъжете. Донякъде замества това да изневеряваш, само че без страничните ефекти....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 43726f12b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   За да няма драми, предложи на мъжа си да разнообразите секса като включите и други участници в него. Може да опитате суинг с друга двойка или тройка. Вероятно мъжът ти би предпочел тройката да е с друга жена, но пък ти може да поставиш условието... първо с жена, после с друг мъж.
Така хем вълкът ще е сит, хем агнето цяло. Опитай, говори с него. Мъжете обикновено радушно приемат подобни идеи.
Аз и съпругата ми сме горе долу на вашите години и като възраст, и като брачен живот. Преди няколко години осъзнахме, че секса ни куца. Започнахме първо със суинг с една позната двойка. Беше много хубаво изживяване. Правили сме и няколко тройки с мъже, защото аз нямам особено желание да съм с две жени едновременно. Съпругата ми направо се прероди сексуално след тези изживявания. Не мога да я позная, постоянно иска секс.
Преди около две години направихме нещо, което наричам "тройка за напреднали", позволих на жена ми да си има любовник с мое знание. Няма да се впускам в повече детайли, но мога само горещо да препоръчам този вид сексуално разнообразие.
Само едно предупреждение - тези неща не са за ревниви хора.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6666a4c224
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До 14. Интересно, а ти защо нямаш любовница с нейно знание?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 97e1a370fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   15 защото е Педераст и Мухло , затова няма любовница, та той собствената си жена не-може да задоволи.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 9f77fd95a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Е, така става като се омъжиш за първия мъж в живота си. Рано или късно идва момента, в който решаваш, че си пропуснала нещо и се започва с мислите и фантазиите какво би било да си и с някой друг. Същото ли ще е? Или по-различно? И накрая или изневеряваш или ставаш кисела, подтисната и непрекъснато се заглеждаш по чуждите мъже. Ето затова не разбирам каква е тая мания да се жените девствени. Рано или късно се стига до там. Не ме разбирайте погрешно, не твърдя, че другата крайност е ок. Да си спала с не-им-помня бройката мъже също не е добре, но 2, 3 или дори 5 човека преди брака си е напълно в реда на нещата, а не един ден, когато вече отдавна си съпруга и майка, да имаш чувството, че нещо си пропуснала на 20 години. Не съветвам авторката да си разваля семейството, по-скоро да поговори със съпруга си как да разнообразят нещата в леглото, за да има чувството, че е с нов мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: a6de3b821b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ти пак си добре. Аз съм жена със сериозен приятел - мъж, пък мисля за други жени...

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 8a65ddd1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   № 15 - много просто. Той на неговата не може да насмогва, че и на друга ли? Нали гледаш какво пише за тройките- намира си помощници човека. Ама какво ли пък разбираме ние, ненапредналите, дето се онождаме по старата система 1жена 1мъж? Друго си е да имаш 20-30 баджанака!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker