25-годишна агония....докога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

25-годишна агония....докога
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2876 пъти
Този месец навърших 25 хе, браво хубава възраст, само да не беше и толкова ужасно, че не видях щастие през всичкото това време :(

Родена съм в семейство на алкохолик и побойник и от майка, чиято цел през целия и живот е да угоди на мъжа си (мисия невъзможна) та макар и цената да е страданието и нещастието на децата и.... резултата да е поредния побой. Реших да променя живота си и на 16 бях бременна и на 17 омъжена и с детенце, но по-важното е че бях омъжена за по-добрия вариант на баща си. Така до 21 и... реших и това да променя... опс нагресох се пак в бащиния ад, но вече с дете. Издържах 2 години, изгониха си ме по скоро, и хоп попаднах на следващия мъж-разведен като мен, с детенце и той, мил, нежен, богат-мале ле-перфектния! Да, АМА НЕ, мамин златен си е той. Толкова унижение понесох, толкова ми смачка самочувствието и толкова си разбих нервите, че все още съм като пребито мръсно куче!

И така в началото на третата година... аз пак променям нещата-казах край и сега съм под наем в друг квартал, детето няма приятели, местим училище, нямам работа (добре, че имам парички от баба ми и дядо ми-лека им пръст)!

Аз съм само на 25... чувствам се безпътна, страх ме е да мисля за утрешния ден, сама съм и не знам какво правя остава ми да чакам или просто да се боря за нещото наречено щастие. Не искам да спирам да живея, а искам да подаря на детето и на себе си истинско щастие и душевна хармония.... дано имам този шанс и следващия път в който променям нещо да го направя с разум и със сърце, а не защото трябва да бягам.

Нито родителите ми, нито някой друг знае как съм в момента... с мен вече е само Бог!

Ако има някой, който е изживял нещо подобно и реши да ме подкрепи ще се радвам, ако ли искате да ме съдите просто не пишете-съдът наречен живот ми е отсъдил всичко и плащам солено!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: dfd5c30c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, от все сърце ти желая УСПЕХ.
Казваш "с мен вече е само бог" - ти ще постигнеш мира и хармонията за тебе и детето ти, убедена съм в това. От това ти изречение съдя.
Майка ти сама си е избрала живота. Мисли за себе си и за детето си, детенцето на колко е, може ли вече да ходи на градина? А ти евентуално да почнеш работа?
А за мъжете, ти си свободна и няма да бъдеш зависима от мъж, запиши си това на челото, ако искаш да е така. Не е необходимо да търпиш някакъв негодник нито 1 месец даже, а камо ли с години. Като забележиш нещо недобре и нередно /а това винаги си проличава, не е нужно да минават години! / дай му пътя начаса.
ДУХОМ се дръж, много е важно, искам да те поздравя за правилното решение и отговорност към самата теб и към детето, НЕ МИСЛИ за миналото, сложи му чертата и гледай напред. Нищо не е съсипано, и аз сама отгледах моето дете, сега е прекрасен и успял човек.
не се поддавай на лоши мисли, бъди в настоящето и само напред ще успееш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1c39376007
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ами нямала си късмет със семейството си, но и ти не си особено цвете, сори. Разбира се, че ти липсват първите 7 години и т. н., които ти ги дава една нормална семейна среда, но и все пак - на 16-17 не си била малка, забременяла си, сменяла си мъже с цел да ти оправят живота и пак си си паднала на гъза, но с дете, което трябва да страда за грешките ти.
Не искам и да мисля, то един ден какво би написало за родителите си, ако този сайт съществува тогава.

Сега в крайна сметка животът те е блъснал в правилната посока. Поздравявам те, че си сама с детето и си готова да почнеш нов живот, но моля те не прави стари грешки и не гледай за мъже - моля те!!! Гледай за работа и се заклей пред себе си и детето, че в следващата година ще си сама, ще си се отдала на работата и детето си. Ако вярваш в себе си, ако обичаш детето си - послушай ме. Намери си работа, издържай се сама, може да не е богато, но да имаш за сметки, за ядене и това е - повече не му трябва на човек. Спокойствието е безценно. Осигури на детето си спокойствие и нормално детство, може да е бедно материално, направи го обаче богато на емоции, на любов и закрила, на спокойствие, което ти си нямала като дете.
Ако пак се запознаеш с господин, просто не живей с него и не се отказвай от независимостта си. Мисли първо за детето си, после за себе си - ако вашите го бяха направили, ти щеше да си по-добър човек, дъщеря и майка. Миналото не можеш да поправиш - гледай напред! Бъдещето са децата ни!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 768df8b06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ВИ, разбира се, че ще направя точно това... родих се отново и ще приема предизвикатилството да бъда щастлива, като просто дам щастие на моето бъдеще-СИНА МИ! Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1c39376007
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   не, пак нещо не разбра - не синът е твоето бъдеще, а ти трябва да си неговото настояще преди всичко, за да има той бъдеще.
Не се осланяй и на него, както си го правила до сега с мъжете си. ЖИВЕЙ ЗА СЕБЕ СИ и ти давай на него, но не чакай. От детето си ще получиш само грижи и любов, чиста, без условия и единствена.
Не гледай сега назад и не се чувствай жертва, защото това те парализира. Вземи живота си в своите ръце - постави си цели, може да не са големи, но да са реалистични.
Например - да си намериш работа. Може да е и за малко пари, но да ти е спокойно, да имаш точно толкова, за да покриеш елементарните ви нужди. Бъди всяка вечер при детето си, обръщай му внимание. С течение на времето ще се издигаш и в работата, ще си направиш и връзки и социални контакти и ще живеете все по-добре, не се стреми към лесен и добър стандарт с някой мъж и НИКОГА не заживявай вече с такъв, поне докато детето ти не е порастнало.
Като отлети от гнездото ти си свободна, можеш да кажеш - ето, идвам от калта, нямала съм късмет със семейството си и направих много грешки като малка, но САМА СЕ СПРАВИХ, изгледах детето си, постигнах много и професионално, сега ще живея. Ще си на 35-40 години, млада, здрава (надяваме се) и силна жена - мечта за всеки мъж, но нека те се стремят към теб. Колкото повече не ти пука за тях, а живееш само за себе си и за детето си - толкова си им по-мила. Но не вярвай в принцове, а само в една принцеса - ти самата!
Целувай малкото си жабче, дано се превърне в принц за някоя друга жена. Не съжалявай за нищо - виж очите на сина си и си помисли - Боже, колко съм щастлива, че го има! Благодаря ти!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 768df8b06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз ти благодаря №5!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fc77cee3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Оххххх, милата.... Освен да те прегърна виртуално, друго не знам какво да направя, за да стопля душата ти...
..
И ето, нека твоята история бъде за пример как израства едно дете в нестабилно семейство! Нека бъде за урок на всички, които тук четат историите и които се колебаят кое да изберат- спокойствието на децата си или измамната сигурност при ужасните си мъже...
..
Чудя се и друго- защо все бащите са проблемните... Толкова много семейства, а все на мъжете им хлопа дъската... Толкова е тъжно...
..
Мила, пожелавам ти от все сърце да успееш в този живот, който за теб не е свършил. Имаш детето си. Нека ти е дружка и подкрепа. И дано да стане и твой прекрасен приятел. Успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker