Агония - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Агония
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1333 пъти
Запознайте се с Той и Тя, така да ги наречем. На средна възраст, с 2 деца и сравнително дълъг брак, наситен с противоречия, скандали, разминавания в очаквания и реалност, незрели постъпки и... липса на любов.
Истината е, че не трябваше да са заедно, защото твърде много се различават в либидото и любовта. Тя - с годините все по-фригидна и отчуждаваща се от него. Той - настъпателен, изискващ секс, погазващ личното й пространство, ревнив.
Положението днес - от година и половина тя отказва всякакъв физически контакт с него, иска да живеят като брат и сестра. Причината, която дава - дългогодишно трупани огорчение, обида и други подобни. Още не го е напуснала, заради финансова зависимост (децата са сравнително малки) и нежелание да лишава децата си от баща.
Той - настоява за правата си - редовен, качествен секс, независимо от това дали тя иска или не. Не желае да го търси навън, не желае да напуска семейството, заради децата. В неговите очи тя е длъжна да му пуска, без значение дали иска или не, просто това е редно и нормално. В нейните очи тя не иска повече да се насилва да е интимна с човек, който не я привлича и уважава. Никой не иска да направи крачка към разтрогване на това подобие на брак.
Има ли изход тази задънена улица?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 3cd31922bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Липсата на физическо привличане е много важно. Ще се натрупа отчуждение и един ден този брак е обречен. Насила, гащи не се свалят...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 01fcb19801
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена съм, и винаги в подобни спорове съм защитавала женската позиция-ей тъй, просто от чиста женска солидарност. Но в случая-не мога, просто не мога. Нямам представа кой е писал историята-жената или мъжът-но моето мнение е, че е писала жената в този злощастен брак. Затова ще се обърна към жена-Госпожо, всеки партньор има право да иска секс от човека, с който се е събрал да живее. Ако го иска от други места е милион пъти по-лошо, повярвай ми. Щом си фригидна, не те интересува секса, защо изобщо си се омъжила? Знаеш ли, имаш ли представа колко жени мечтаят да са на твое място, мъжът им да ги иска и желае, точно тях, а не чужди жени? Няма справедливост в този живот и никога няма да има-студенокръвни змии като тази жена ги искат мъжете им, молят им се за това, което им се полага по право, а любвеобилни, топли момичета мъжете им не ги поглеждат-просто защото са женкари. Ако ти си жената в брака, недей се оплаква-нормален човек няма да те защити.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: bd3761d071
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Щом няма любов и секс , този брак е само на хартия .
Аз ако съм на мястото на мъжа ти , няма да стоя при теб даже една минута.
Къде ги намирате такива будали да стоят без секс с години и да се
Молят на жената . Шут в гъза и да се оправя , жени и момичета свободни колкото си искаш !!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1617fb623b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, ти от нюанси разбираш ли? Жената се чувства използвана, не уважавана, предполагам му отказва, не защото се чувства желана и обичана, а точно обратното, използвана. Тази жена е зависима финансово, иначе отдавна да е напуснала мъжа си.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1617fb623b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Изходът е жената да си намери източник на финанси и да се раздели с този мъж. Аз не смятам, че тя го обича, може би нито той нея. Просто няма друго подходящо за секс, без секс не се стои и иска да я използва. Ти номер 2, осъзнаваш ли го това?

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 01fcb19801
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   №4, я ме светни, че не разбрах. Хем съпругът и я поддържа финансово-хем тя се чувства използвана. Та къде е нюанса тук? Дали ни харесва или не щом сме стигнали дотам някой да ни издържа все трябва да плащаме по някакъв начин. За жалост безплатен обяд няма. Щом не те устройва това положение-стъпваш си здраво на краката, осигуряваш си някаква финансова независимост-като си намираш работа, разбира се и се махаш от брак, който те задушава. Трудно-но постижимо. И не искам да споря с теб или с който и да било-просто така аз разбирам нещата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker