Гадна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Гадна история
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1426 пъти
Здравейте. Жена с две деца съм, имам мъж, с който не се разбираме с всеки изминал ден, защото нещо напоследък парите не стигат. Постоянно ме обижда, че съм свиня, бизон и подобни, понеже още съм пълна от второто раждане. Обичам го, свикнали сме заедно, но заради тези пари започнаха проблемите. Той пие 2 пъти в седмицата ама яко се напива и обидите са още по-зле, пак свързани с пари. Напоследък и аз взех да пия бира доста често само за да се успокоя и сега съм за него мръсна алкохоличка. Всичките ми приятели от детството се реализирват, изкарват хубави пари, аз не мога, имам си идеи, но пари нямам, обиждана съм и това е. Реших да споделя. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 9c523874c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Самаси си виновна, кой те кара да раждаш 2 деца, къде ти беше акъла? В българия дори вече богатите са с по 1 дете, а ти нямаш финанси да свържеш двата края, пък раждаш 2 деца. Сега дори и да се разделиш с мъжа си, сама с 2 деца си за никъде, а и вече няма друг който дате вземе за жена с 2 деца. Sorry!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a0e9f4f2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ко искаш ела ми го налапай щи дам 20 кинта

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 709ea94c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер едно що не ходиш някъде, за какво й е друг мъж.
И как го казваш, сякаш децта си ги е купила от магазина и мъжът й няма задължения към тях. Ами ако му ги остави да си ги гледа, къде му е бил акъла да прави две деца, ммм? Да видим коя ще го вземе с две деца? Варианта, който ти предлагам е за много закъсали, но доходен. Учиш спешно немски, може и безплатно (през агенция), ставаш болногледачка, на ротация, разбирай 2 месеца в Германия, два в България. След като си слугиня вкъщи, по-добре докато прекрасния ти мъж да гледа децата, а теб да те оценяват подобаващо с 2500 лв. на месец и безплатна храна, стая и интернет. Така, като понатрупаш пари и се усъвршенстваш с немския, му казваш сбогом на идиота, взимаш си децата и в Германия, а твоичкия да духа супата. Не се притеснявай, там има доста по-широко скроени хора, бягай от българи, влей се с чужденци, дядото може да има някой син за женене:) И твоичкият така хубаво ще го духа. децата ти ще научат безплатно немски, държавата се грижи за децата на тези, които плащат данъци там, детски ще ти плащат също.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 709ea94c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, да добавя още нещо за Германия. Ако мислиш, че това би ти допаднало, имай предвид, че поради застаряване на населението, нуждата от медицински сестри е много голяма. В Германия, за сестра се учи чрез практика 3 години, през това време ти плащат, за да учиш, през първата година 1000 евро, и мисля повече през другите две години. Ще ти осигурят училище за децата. В Германия работа бол, стига да знаеш немски, можеш да си намериш и много почасова работа. Може дори и квартира да ти осигурят от болницата. Проучи ги нещата и действай. След тези три години ще взимаш като медицинска сестра минимум 2500 евро нето, можеш да надграждаш ученето и да растеш в йерархията. Ще натриеш носа на мъжа ти, и на такива ограничени индивиди като номер 1.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: dba029598b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да, показателна за манталитета на българския мъж ситуация - а иначе реват и се оплакват, ако не могат да намерят жена да им роди дете.

Реално нито е можел да си позволи второто дете - нито е бил зрял за подобна стъпка - но това не му е попречило да го направи. След първото дете нямаше ли индикации от негова страна накъде отиват нещата?

Мъжът ти явно не те цени - според мен няма да навреди да му спретнеш една демонстрация и следващия път като те обиди да си събереш багажа, да отидеш при вашите или при приятелка за една седмица и да го оставиш да гледа сам децата. Доста бързо ще се освести така за какво иде реч и дали си му нужна. Сега мисли, че с две деца си му вързана в кърпа и напълно зависима. Нека се сети, че децата могат да увиснат и на него вместо на теб, а ти ако го зарежеш спокойно би могла да си почнеш работа, да си стъпиш на краката и да влезеш във форма! Предполагам си млада жена около 30те? Не е късно да започнеш отначало, ако видиш че няма шанс мъжът ти да се освести.

Kъм номер 1 - много хубаво сте свикнали мъжете, че при развод жената остава с децата, но напоследък се наблюдава и друга тенденция - да остават при развод при мъжа. Tака че не се знае, кой ще има шанс да започне отначало и кой не. Беден пияница с две деца също не е особено атрактивен за дамите :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 34cd0b7d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не започвай да пиеш и ти. Говори с него, но ако няма ефект, може и до развод да стигнеш. как живееш в този постоянен тормоз, не знам. Пари се печелят. Седнете и поговорете, намерете заедно изход от безпаричието. Алкохолът не решава проблеми, а само създава нови. Действай, преди да е станало неспасяемо късно. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker