Обичам партньора си, но си мечтая за друг. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Обичам партньора си, но си мечтая за друг.
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2014 пъти
Здравейте,

с приятеля ми сме заедно от 9 години. Той е на 50 а аз на 31. Имаме дете на 1, 8 месеца. Няма смисал да обяснявам, че от началото връзката ни беше много хубава, романтична, вълнуваща и т. н, както и, че с появата на детето всичко се развали, защото може би хората с дълги връзки и деца знаят как е.
За 9 години никога не съм поглеждала в страни. Не съм се заглеждала, не съм изневерявала, дори и кафе не съм пила с друг мъж. С течение на времето връзката ни се изчерпа и спря да ме прави щастлива. Бях започнала да работя една година след раждането само и само да не се депресирам вкъщи. Секса е веднъж в месеца, ако изобщо го има. Усещам, че просто нещо в мен е празно, нямам тръпка, чувствам се неоценена. В момента единственото ни общо нещо са домакинството, детето ни и деветте години които сме заедно.
На скоро се записах на едно обучение, което продължава няколко месеца. Понеже е частно аз съм единствената курсистка и моя преподавател преподава единствено на мен. Веднага усетих някаква тръпка, въпреки, че визуално той не е мой тип, като изключим хубавите му сини очи. От начало не си и помислях, че може да има нещо между нас. Професора ми сподели също, че ме харесва и би искал да ме опознае по- добре ако му позволя. Постепенно разговорите ни ставаха все по- лични и неусетно започнахме флирт. Усещам, че наистина се влюбвам, или поне хлътвам по този мъж, който е на около 45, дори не съм го питала на колко години е. Мисля, че нещата между нас се задълбочават. В никакъв случай не бих изоставила приятеля си, защото го обичам, въпреки липсата на всякаква друга емоция към него. Искам детето ни да расте с двамата си родители и да е щастливо. Все пак други проблеми, освен, че нямаме интимност, сексуално привличане, и че се чувствам неоценена от него, нямаме. В същото време мисля, че не бих отблъснала професора си и че съм влюбена в него. Спомням си, че в началото на връзката ни с приятеля ми имаше от всичко по много. Много любов, чувствах се най- щастливата жена на света. Поради което си мисля, че с който и да съм винаги идва период в който сме се опознали напълно и тръпка ще изчезне. Ето защо не желая да го оставям и да се разделяме. Как да балансирам между връзката ми с приятеля ми и това, че всичко ме изнервя, че не се чувствам щастлива жена и това да съм добра майка? Дори преди да срещна този професор съм обмисляла какво ли би било ако се отделя и заживеем отделно, но това наистина не е добре за детето ни. Как да спра увличането си към професора след като то вече е започнало психически и емоционално ( не и физически). Моля без упреци от рода на- ти си поредната жена която не знае какво иска, ти си лоша майка, ти си на 31, а не на 20. Полезни биха ми били примери и случки от вашия живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 57d8662689
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отговорът е лесен, но няма да ти хареса. Ако не искаш детето ти да вижда баща си само през уикендите, зарежи професора и наблегни на секса с твоя приятел. Поеми инициативата да събудиш връзката ви. Във всички семейства с бебета се наблюдава такъв период между съпрузите. Някои се борят и го преодоляват, други не.
Ти решаваш от кои да бъдеш.

П. П
И аз съм с бебе в момента и те разбирам. Разликата е, че бебето ми е второ и вече съм си научила урока т. е с порасването на бебето ще се нормализират и сексуалните ни отношения. Сега и двамата сме уморени и буквално се трупясваме, щом легнем.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2a0e53ca13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "С течение на времето връзката ни се изчерпа и спря да ме прави щастлива" ах това консуматорство бе.. Все някой трябва да ви прави щастливи, държавата трябва да ви прави богати и да ви е добре.. Хора не сте деца като нямаш контрол върху мисленето и щастието си, почни да кръшкаш сега и да си "живееш живота" вместо да се вземеш в ръце, да надделееш над емоциите и да си поемеш отговорността за детето и ситуацията в която си.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7e653bc528
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом съпруга ти е читав не залитай, както самата ти го каза, винаги в началото има пеперуди, но и те отлитат! Лично за мен, бих оставил жена си, ако ме тормози, изобщо, ако има нещо съществено за да я оставя, но в други случаи абсурд, особено с общо дете, не си го и помисляй!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4d8d82c9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти дам полезен съвет и се надявам с мъжа ти да го последвате.
Ходете на срещи, хора. Може да сте заедно от 9 години, да се познавате идеално, а тръпката да е табу, но не се отказвайте. Ежедневието мачка много връзки. Разбирам те, защото при мен това се случи и без да съм родила. Всеки ден едно и също вкъщи, а разговорите намаляват и намаляват, докато накрая траят по 20 минути и се въртят около домакинство, пари, домашен любимец, дете, чорапи. Сексът и той. В началото е ежедневен, а после само при някакви по-специални моменти или по-щастливи периоди го има. Докато накрая не стане съвсем рядко, защото никой няма настроение, а всеки може да намери причина за отказ. На вас ви липсва емоционална интимност, както искаш, така го разбирай, за мен това е правилното словосъчетание. Липсва ви да прекарвате пълноценно време заедно, в което да говорите за любимите си неща, да си споделяте всичко, което ви е направило впечатление, да се занимавате с нещо забавно и приятно.
Колко често излизате само двамата? Колко често заедно отивате в парка с детето на свеж въздух? Колко често предприемате малки екскурзии до близки дестинации? Колко често ходите на театър/кино/опера/балет/концерт? Откога не сте имали общо начинание, като да тренирате заедно, да се запишете на курс (език; готварски; друго) или да решите, че ще промените начина си на живот някак? Децата са много сладки, много са ни мили, много ги обичаме и те дават смисъл на всичко, но децата не са единственото, което трябва да се обсъжда в един брак. Преди да се е появила малката, вие сте били двойка. След нейното раждане, вие все още сте двойка. Тя добавя още любов, не я отнема. Детето не пречи да излизате, количките се бутат лесно. Детето не пречи да правите секс, то все някога заспива. Детето не пречи да имате занимания, защото винаги може някой да го гледа за час или да го оставите до вас с играчка и да го наблюдавате по време на разговор или общо занимание. Направете следното. Определете ден (дни? ) в седмицата/месеца или какъвто период решите, когато да излизате на среща. Съвсем официална среща, както сте излизали преди да заживеете заедно, със строго определен час. Няма не мога, няма не искам, няма умора. В този час ти излизаш, ако той не дойде с теб, вързал ти е теникия, както при срещите. Всеки може да си свърши работата, да се прибере и оправи на спокойствие, не е нужно вкъщи да обсъждате излизането, приготвяте се и марш навън. Опитай се да разнообразиш малко вкъщи. Като жена ти казвам, че манипулациите са глупава работа, ама доброто отношение на жената води до добро отношение към нея.
Понякога моят човек е много нервен, ама толкова, че не се трае. Не ми дава да го пипам, не ми дава да го гледам, не ми дава да му говоря, пред него муха да има, а той ще вижда слон. Ядосвах се, а накрая ми мина и започнах да мисля. Добре, ядосан е, ясно е, че няма да го закачам. Отивам и му правя кафе, нося му го. Приготвила съм вечеря, сипвам му в чинията и я оставям до него, не го ангажирам да сяда с мен на масата и не го принуждавам да говори насила. Каже нещо, примерно, че му е студено, включвам парното, подавам му връхна дреха и толкова. Правих го няколко дни, докато осъзнае какво се случва и че съм спряла да му пиля на главата. Накрая дойде при мен, извини ми се, целуна ме, прегърна ме, предложи ми да излезем. Беше нервен от работа, беше ядосан, но прецени, че аз няма да го натоваря излишно, а ще му помогна да се разсее. Това е цаката на всичко. Действаш мирно и кротко, изцяло с добро. Взела си си зрял мъж, а не котка, той може да мисли, да преценя и да оценява доброто отношение. В момента сте в кофти период, което е напълно поправимо с нужното време и внимание един към друг. Не си мисли за други мъже, те няма да са по-добри. Забрани си да фантазираш, опитай се да живееш тук и сега, като подобряваш постепенно действителността си.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fded062987
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма пълно щастие. Трябва да вземеш окончателно решение - или с единия, или с другия. Да, разбира се рискът е голям от два стола да поднеш на земята, но иначе с изневярата рискушаваш още повече. Извевярата ще ти се услади и ти самата няма да имаш отговора до кога ще продължи всичко това. Рано или късно мъжът ги ще разбере за връзката ти с професора. Ако искаш да изневеряваш и същевременно да си запазиш семейството, трябва да знаеш кога да спреш, ако не, то трябва да си готова да си понесеш последиците. Успех!

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: edd9033e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Проблемът ти е, че се занимаваш със старци - затова се чувстваш незадоволена.
(А и за едно дете е супер лошо да има такъв възрастен родител, защото вероятността да му се наложи да ходи на погребение в млада възраст е доста голяма. )
Намери си някой, който е близко до твоята възраст. Дотогава се отдели да живееш самостоятелно, разбира се с детето ти.

И малко от афект, който не е пряко свързан с темата ти: заради такива като тебе възрастните мъже почват да си внушават, че по принцип имат шанс с млади жени. А не е така. Хубаво е да разберат, че такива като тебе са изключение, без да се обиждаш. И да престанат да ни се бутат и пробват и промотират.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 31773c4171
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подобно отношение обезценява връзките. Какъв е смисъла един мъж да инвестира в едни отношения, когато жената гледа толкова лековато на тях и я интересува само да получава "сигурност" от него а тръпката я търси другаде? Ало, лоялност нещо или само егоизма, изгодата тоест "сигурността" и "тръпката" са важни?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: bf43df86b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Благодаря ви!
Номер 2. разбира се, че все някой трябва да ни прави щастливи. Държавата??? Аз съм образована жена и нямам нужда от подкрепата на никой. Ти данеби да си роден за да не си щастлив и да живееш живота на някой друг? Аз не. Колкото до детето ни, не се мисля за лоша майка, а напротив.
Номер 4. Много ти благодаря. Много рядко излизаме заедно. Може би 2 пъти в месеца и то по моя инициатива. Малки екскурзии- 2 пъти на година може би, тъжно нали? Факт е, че заедно нищо не правим освен да живеем заедно и да делим едно домакинство. Правила съм опити да го съблазня, копувала съм си еротично бельо и всичко е за момента. После пак месеци застой. Често казано се изморих вече. Дала съм му пълна свобода за да не си омръзваме. Със сигурност ще се вслушам в съветите ти.
Номер 6. Може би си прав/а. Но някак си младите мъже не ме привличат. Не знам защо. Подсъзнателно е.
Номер 7. Не знам ти какво разбираш под сигурност. Да поясня в историята си не съм писала, че ми липсва изгода или финансова сигурност. Коментара ти с нищо не помага.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 46d4a055db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке, искаш съвети, а се дразниш. Личи ти от отговорите. Явно самж си мислиш, че обичаш съпруга си. Напусни го и започни начисто, не го лъжи. Излез на пазара на разведените с дете и ще видиш какво те чака? После ще пишеш мъжете искат само да ме чукат, но не и да се обвързват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: a15e580d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Все едно аз съм писала тази история. Аз съм на 32, а мъжът ми на 30. Само да вметна, че възраста не е ключов момент тук. След раждането на детето, това явно се получава. Толкова си скапан, че секса губи позиции. Само едно знам, никой няма да обича детето ти така, както баща му. Отидеш ли при друг мъж ще започнат други проблеми. Изневярата също не е вариянт ще стане по-лошо. Като цяло един омагьосан кръг в който и аз самата се намирам. Дано тук напишат някой съвет, както трябва.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1fa57f58b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, моят съвет е да си вземеш един буквар. Майчинството в никакъв случай не трябва да оправдава правописните грешки, даже точно обратното!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1fa57f58b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И авторката също е за буквар.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 06f6a9b2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 14:
Добре, че има кой да ни реши проблемите, като ни научи как да пишем. Твоето изречение започващо с, , и’’ също е за буквар!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c479e38321
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   13, толкова ли си дребнав/а. Недейте да ръсите злоба, а се заемете с по-полезни неща. Авторката иска съвет, тук сте се захванали с правопис. Писала съм бързо, защото времето ми е ограничено. Така написано изречението ти ми говори, че нямаш деца и се чудиш как да си излееш негативизма. Хайде, ако обичате спазвайте добрият тон и недейте да бъдете толкова ограничени.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 436f09a0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Е как пък намирате време да си търсите нови пениси, а да се стараете да пишете правилно все не намирате време..

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b79542685b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Абсолютно съм същата ситуация, от 6 години сме заедно, детето е на 10 месеца и просто всичко е ужасяващо. Той не ми обръща внимание, за секс да не говорим 1 път месечно, все се занимава с други неща или с колата, която явно е по важна, при мен обаче се получава така че аз говоря с него затова, казвам му кое и какво не ме удовлетворява и че смятам живота ни за скапан, той ми казва че е така защото детето още е малко и когато порастне всичко ще се промени, силно се съмнявам, но все пак може да пробваш и да говорите затова, ако не най-малкото ще си споделила и ще ти олекне малко. Да допълня, че ние сме на 26, незнам има ли някаква разлика, но все пак и това допринася.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker