Майката на приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майката на приятеля ми
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1707 пъти
Здравейте! С приятеля ми сме заедно вече повече от година и половина. Всичко с него е прекрасно с изключение на майка му. Като цяло се държи добре, прави ни подаръци, радва се за нас, но в следващия момент започва да се чопка с мен, стотици пъти ме е обиждала, имитирала ме е, подигравала ми се е, постоянно клюкарства, изключително невъзпитан човек е, лицемерничи нон-стоп. Не мога да разбера двойнствената ѝ природа, в единия момент е добра, прави мили жестове, грижи се, а в другия момент е пълна противоположност! Аз не съм ѝ дала никакъв повод да се държи по този начин, не съм я провокирала с нищо, напротив дори когато ме помоли за нещо, винаги го правя, съобразявам се с нея... Защо според вас постъпва така? Почти всеки път като се видим казва, че се радва, че сме заедно, иска да сме щастливи, а след това започва да ме тероризира... Как вие бихте реагирали на подобно отношение? На кое нейно лице да вярвам? Само да подчертая, че с приятеля ми не живеем заедно, виждаме се през уикенда и понякога през седмицата. Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 97630442e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хората се съдят по делата, не по думите. Тя ако уважава избора на сина си и истински се радва за вас, няма да те обижда по този начин.
Минала съм вече през това с обидите, но истинската мъка започна, когато заживяхме заедно - идване всеки ден без покана, бъркане по шкафове, неискани съвети, интриги между мен и мъжа ми и т. н. Опитахме се да говорим с нея, че не е редно това, което прави. Отговорът от нейна страна беше, че е смъртно обидена и трябва да отидем да й се молим пак да идва т. е. нямаме право на време сами, както и да й налагаме граници на наглото поведение. Започна да настройва останалите роднини, те идваха да ни обясняват как го правила за добро и как ние сме неблагодарни и лицемери - и това не мина. Когато някой ти иска доброто и ти му кажеш, че те наранява, той ще се извини и ще спре, няма да отговори с манипулации за вина и дълг, за да може да продължава да те контролира и да те кара да правиш това, което той иска, а не това, което теб те прави щастлив. След като видя, че методите й не сработват, започна със старата песен на нов глас, а ние в отговор започнахме да се заключвахме, не отваряхме и не вдигахме телефона, когато идва неканена. Понеже продължаваше с обидите, намалихме и ходенията на гости при тях, но подобрение нямаше и накрая просто прекъснахме контакт. Сега сме много щастливи и единственото, за което съжаляваме е, че не сме го направили по-рано.
Съветът ми е да поговориш с приятеля си, че не си ок с поведението й, да й направи забележка. Ако продължава, спри да ходиш у тях - не си длъжна да я търпиш. Той ако те обича, няма да позволи подобно поведение към теб, както и подобно неуважение към избора му.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3917d179e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо питаш непознати хора, които няма да ти дадат правилен съвет, защото не ви познават. Оффф хора, научете се да си говорите в реалния, истинския свят! Имаш приятел от повече от година и половина пък не можеш да говориш с него ли? Попитай точно него какво да правиш и защо майка му се държи така. Вариант е той да поговори с нея и да промени нещата или пък може ти да разбереш че и той е същия като майка си и да го зарежеш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 90e88a91ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен жената просто си е такава и може би е редно да поговориш с нея. Всичко се оправя с разговори. Най-много да се скарате, но не виждам причина да не опиташ. Ако отсега е така, представям си като създадете семейство каква ще е. Леле, мале.. Действай, това ще покаже много неща :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7ffb2d19db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се виждайте често с нея и няма да има проблеми, майките със синчетата все са така.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0f6e155403
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тя ги говори такива за заблуда на околните. Важно е какво прави и как се държи, не какво дрънка за пред хората. На твое място щях да кажа на приятеля си, че искам да прекарваме повече време само двамата. Защо ходите у тях? На колко години сте? Имате ли възможност двамата или поне единия от вас да се изнесе на квартира? Ако не, може да се виждате навън по заведения, парка, на хотел, у вас... Майка му 100% ще се размрънка, но няма да е права. Идва време, в което трябва да приемеш, че децата ти са порастнали и да ги оставиш да правят това, което ги прави щастливи, включително да сформират собствено семейство. Същото важи и за приятеля ти - в един момент трябва да се отделиш от полата на мама и да станеш самостоятелен и независим мъж със собствени приоритети. Ако го обичаш, подготви се за манипулации, интриги и лицемерие от нейна страна. Жената ако беше свястна, нямаше така да се държи с теб. Важното е дали приятелят ти те обича и дали би се противопоставил на майка си. Ако не, по-добре без него. Никоя жена не заслужава да търпи дърта свекърва, вярвайки, чв някой я обича. Ако това е така, той никога не би допуснал подобно поведение. Моята беше същата - пред хората “о моите деца”, насаме “ти си ниска, синът ми няма да се ожени за теб и т. н”. За щастие синът й не мислеше така, а мен не ме беше страх да му споделям какви ми ги дрънка “от страх, че ще избере мама”. Вече не комуникираме с нея и двамата и ни е много добре.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 27629c863c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Каква е тази майка- извинявай ама приятеля ти няма ли очи с които да погледне теб, майка му не е човека който ще реши с коя да бъде , избора е негов , тя е като свекървите, засега не живеете заедно ама като се премести при тебе трябва да се отървете от майка му .

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 27629c863c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майка му явно го ревнува от теб - трябва да направиш нещо по въпроса или той ако е истински мъж трябва да застане на твоя страна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker