Живот с деца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Живот с деца
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1197 пъти
Как е при вас положението , успявате ли да излезете примерно на ресторант като двойка да речем поне веднъж на няколко месеца , обръщате ли си внимание един на друг или всичко е насочено към детето ? На почивка ходите ли самостоятелно или вече няма как ? Има ли кой да гледа детето понякога ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 1e911d3816
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямат свободно време да ти отговорят. :)))

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 45f84018bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Задаваш много общи въпроси и няма да намериш универсален отговор.
Всяко семейство си създава свой собствен модел, който да следва. Има твърде много обстоятелства, които оказват сериозно влияние върху брака с деца. Такива обстоятелства са финансите, наличието на роднини, местоположението, автомобила, работното време и още много.
Всичко зависи от мъжа и жената. Ако те имат желание да прекарват романтично време заедно, сигурно ще успеят да намерят начин. Не е толкова трудно с деца, колкото говорят, че е. Ако целта ти е вечеря, а не едноседмична почивка в Гърция, все ще съумееш да измислиш начин. Може роднина да помогне, може да наемеш бавачка, може да избереш заведение, в което има затворен детски кът. Познавам семейства, които лятото отиват на море и отсядат в All Inclusive хотел с налични аниматори. Аз не мога да си го позволя финансово на този етап от живота си, но ако вие можете, приемете го за идея. Някои деца са кротки и изобщо не пречат, други са по-диви, но също спят вечер и ходят на ясла, детска градина или училище. Ако целта ти е да имаш по час-два с партньора, спокойно, ще имаш възможност да организираш времето си така, че да се видиш с половинката. Обстоятелствата са от първостепенно значение, а на второ място е организацията. Стига мозъка ти да не е изпит от децата и да си способен/а да говориш и на други теми, децата няма да попречат на емоционалната ти връзка с партньора.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 45bc902e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Никъде не ходим, нищо не правим сами, гледам че моите познати оставят децата понякога на родителите си и излизат на дискотека, ресторант отиват на почивка, но при нас не може. На 26 сме и си казвам, че най прекрасните години ни минават затворени вкъщи. Разбира се не можеш да задължиш никого да ти гледа детето, но и те не изявяват желание, свекърва ми я мързи дори да стане от леглото, по цял ден лежи и гледа сериали, а майка ми каза че не иска да се занимава, защото моето дете не е като другите и не може да го гледа. Незнам как другите се справят, но при нас е така, никой не ни помага в никакво отношение, дори и финансово и каквото и да било, за излизане да не говорим, навсякъде детето е с нас. Толкова сме потънали в еднообразието и това да съчетаваме всички грижи и задачи вкъщи, че дори не си говорим, не е като преди със сигурност, а и силно се съмнявам че ще е някога. Но ако вие имате тази възможност и някой изявява желание да гледа децата, възползвайте се, не му мислете, защото аз понякога се питам защо изобщо живея, не е хубаво всеки да мисли за себе си и да е егоист. Мъжът ми казва, че когато порастне детето всичко ще се промени и ще можем да излизаме и как като е на 5 примерно какво, пак трябва да го оставиш на някой, и пак няма на кой, съвсем същото ще си е. Така че давайте, използвайте всяка секунда ако можете.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: b0fec1301a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, за писане в интернет винаги имат свободно време :) Иди да видиш в раздел любов и изневяра колко много активни има :))

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: dded835709
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като стане тийн ще може да излизате сами и да го оставяте вкъщи, до тогава, мъчение, по-мъдрите биха казали търпение.

 
  ...


...
преди: 5 години, 27 дни
hash: 4f81af6a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, веднъж на 2-3 месеца излизаме сами за по едно кино, театър, нещо такова. Детето много обича детегледачката. На почивка заедно ходим, където има забавачка и така имаме и по някой час само за нас.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 27 дни
hash: b245a4c93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   3 На колко е вашето дете и защо да не било като другите? Въобще ли не искат да се занимават с детето?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker