Моля да ми дадете съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моля да ми дадете съвет
преди: 5 години, 7 дни, прочетена 1260 пъти
Здравейте! Аз съм жена на 23 години. Имам дъщеря на почти 3 години. Омъжена съм, но детето ми е от бившия ми мъж. Той( мъжът ми). Се държи много добре със детето. Гледа я като собствено. Проблема е, че живеем с техните, където и брат му със семейството си живее т. е три семейства под един покрив. Децата много се карат и се бият по между си. Особено малката на брат му (на 4 години) по цял ден я тормози. Родителите ѝ и баба ѝ я глезят прекалено всички деца бие малката му дъщеря. Миналият ден за малко да и изкара окото ма моята с вилица, заради някаква играчка. Добре, че може моята ревна че я спасих. Окото ѝ се зачерви и се поду. Вчера пак я съборила на земята за косата и цялата ѝ уста беше в кръв. Вече ме е страх да я оставям сама където я види я удря и не просто един шамар а направо я зачервява. Кажете ми какво мога да направя. Как да спася детето си от рози тормоз. Аз говорих с мъжа си по тоя проблем, но той защитава другата. "Дете е не разбира", е ако не разбира нали за това са родителите за да я учат да различава добро и зло. Като му кажа да си хванем квартира за да сме по спокойни, . той даже не ме чува тръшва вратата и излиза. Моля ви дайте ми съвет. Тай като детето ми е чуждо не си позволявам да влизам в спорове, но това, че те си глезят детето прекалено другите деца страдат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 дни
hash: 9fb7936e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави го да гледа детето сам два-три часа. Сам ще се убеди, че не е шега. А това с квартирата няма как да ти го обясня. Аз съм мъж на 40 и също ме притискат да излизам на квартира. Мога да го обесня, но никой не може да ме разбере. Това са едни 200-300 лв. на месец допълнителни разходи. Никой не може да ме накара да се чувствам спокойно под чужд покрив. Един гвоздей да забиеш за картина на пример не можеш. Друг въпрос дали с предизвестие ще ти кажат да си тръгваш. И един вид откажи се от полагаемото за да гониш дивото. С жена и дете в ръцете. В българия сме. Не сме толкова богати.

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: addc7910cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хващай детето и се изнасяй от там. Зарежи го този на секундата. Как не ги е срам такива хора. Щом живеят всички под един покрив, 100% са токсични и не приемат “чужда кръв”. В що за държава живеем?

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: f0ca16e190
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Детето ти ли го гледаш, има ли възможност да не се събират. Говори с родителите, крайният вариянт излиаш ти на квартира или при вашите и чакаш мъжа да се сети, че има жена. Не му се дават пари за квартира ли?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 дни
hash: 923197cd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Или избираш детето си, или избираш мъжа. Това е положението, тук няма най-малко общо кратно.
Като жена ти казвам, че твоето дете е твоя грижа и отговорност, неговото здраве и благополучие са на първо място. Ако аз смятам, че дъщеря ми отнася твърде здрав бой от друго дете, но не съм в позиция да се разправям, просто ще си взема детето и ще се изнеса сама. Това бих направила, нямаше да налагам правила в чужд дом и нямаше да вдигам излишен шум. Приятелят ми, ако иска да идва с мен, негова си работа, детето трябва да е в безопасност и да се чувства спокойно. Според мен ти си причинила достатъчно много стрес на това дете, че си го завела в къща, в която живеят три семейства, това са много непознати. То винаги ще бъде чуждо. Мъжът ти може и да го приеме, при него е различно, но семейството му по-трудно ще приеме детето ти. Родителите на племенницата на приятеля ти явно нямат желанието да ѝ се скарат, че се бие с твоето дете, това си е изцяло техен пропуск във възпитанието. Ти не можеш да възпитаваш чуждо дете, но можеш да заведеш своето в по-спокойна среда, където няма да те е страх, че докато ти си миеш зъбите, някой ще му извади окото. Децата не разбират, вярно е, затова трябва да бъдат научени и трябва да се наблюдават внимателно, за да не правят големи бели.

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 1e18881988
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ставаш и си тръгваш, ако те обича ще те последва! Явно от това зависи здравето, а и психичното здраве на детето ти! Нали не искаш да ти тежи на съвестта, ако нещо се случи на твоето дете! Тръгвай си, друго решение не виждам! Детето ти е по - важно, който те обича, ще те разбере, ако ли не и други мъже има! Не оставяй това дете на произвола на съдбата, то зависи изцяло от теб! Моля те, защити го, моля те, твърде много деца страдат! Поне ти, защити своето, защото можеш да го направиш!

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 0ad4ce2f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбира се, че няма да си оставяш детето само. Когато видиш, че другото посяга, ще му се скараш и ще кажеш, че така не се прави. И ще седиш постоянно до тях и ще следиш дали и твоето не дразни другото с нещо. И не очаквай резултат от карането. На тази възраст е така. Няма да им давате да си играят с вилица. Или ще го държите на различни места, в различни стаи. Като пораснат, ще си станат приятелчета. Но на тази възраст е така. Особено по големите се дразнят на по малките.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 дни
hash: 38771204b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А ти не можеш ли да тръшнеш вратата от външната страна и да си намериш подходящо място, в тази къща няма да заобичат чуждото дете!

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 9ccbfe3372
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По добре е да го напуснеш ако детето ти е по важно от него.

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 64163cc927
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами изнесете се самостоятелно. Може ли да се набутате 100 човека заедно? Мила родна картинка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 дни
hash: 3726969009
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не съм родител, но ти си майка. На първо място е благополучието на детето ти.
Аз бих говорила напълно открито с всички вкъщи и при неразбиране от тяхна страна ще си тръгна.
Виж мъжът ти дали ще те последва.
Да си родител на някого не е само до биологична връзка. Тя може да не е негова по кръв, но след като се е оженил за теб е взел едно семейство (ти и дъщеря ти).
Има отговорност към вас.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 дни
hash: de8ed89454
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Събирай пари и се изнеси с дъщеря си. Ако той те обича, ще те последва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker