Тормоз от родителите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тормоз от родителите ми
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1227 пъти
Здравейте. Момиче на 16г съм. На кратко баща ми и майка ми се държат ужасно с мен. В единия момент се държат добре и после изведнъж тръгват да крещят и да ме обиждат и ме обвиняват за всичко. Майка ми изпада в нервни кризи от както си помня, ама поне полага някви усилия. Той адски бързо се пали и супер лесно се засяга от всичко. Винаги е бил така и винаги ми е крещял, а до скоро изобщо не осъзнавах, че това не е нормално, щото и двамата винаги ми крещят и аз като съм свикнала от малка го мислех за нормално до преди гд 2 години. Аз попринцип трудно си затварям устата в такива ситуации, винаги гледам да си се защитя, ама може би тук е проблемът... Като тръгне да ми казва “Ти не се обаждай, бе, за коя се мислиш? ” му казвам “И аз имам мнение, ти за кой се мислиш да ми казваш да не се обаждам? ” или нещо от сорта. И после тръгват да ми казват колко лошо дете съм, как само отговарям. Еми, ако вие бяхте добри родители, може би нямаше да ви отговарям... Пък и това си е част от характера ми. Според вас е по-добре да го игнорирам или да продължавам така? И в общи линии ми смачкват самочувствието и ме депресират. Ама иначе много ме обичали и т. н. И на всичкото отгоре баща ми само ми повтаря, че го мразя и се оплаква на майка ми и вкарва интриги. И те се карат постоянно, щото баща ми е лош и с майка ми, не знам защо тя го търпи. Омръзна ми от всичко това, какво да направя?? Че ще се изнеса е ясно, ама още 3 години как да издържа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 028211d88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като си много независима и знаеща, хайде изнеси се, изкарвай парите си и бъде свободна! Ама по-лесно е с тате носи, мама меси и после да имаш "мнение". На 16 си, можеш да работиш и събираш пари. Мнение имала.... кой знае какви им ги говориш. Добре е , че не те и пердашат, макар може би да е трябвало ..

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ebd06e6b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурно Ти е много трудно, да живееш, сред такива родители. Не ги слушай ти си добро момиче. Когато се налага им отговаряй. Но ако питаш мен има два варянта ; можеш да игнорираш баща си, или да се наговорите с майка Ти да се държите заедно двете срещу него. Но все пак те са Ти родители. Трябва да стискаш зъби. И помни това не са нормални взаймоотношенйе дете мое.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6a3701c19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Еми лошо дете си те са ти родители не може да им говориш по този начин.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3062a8c7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът най-вероятно е в тях,не знаем всички детайлни но..Нормално е човек да има много проблеми в ежедневието си,но не е нормално да си го изкарва на детето си.Най-добре е сериозно да си поговориш с тях и да им кажеш ,че от всичките тези караници ти вече незнаеш дали те наистина те обичат.И ако нищо не стане от сериозният разговор,най-добре да се обърнеш към психолог.Мисля,че по училищата трябва да им психолог,които да се ползва безплатно.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5c9b99f14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм същия като тебе - разбирам те. Мъж съм на 26, отдавна не живея с нашите но майка ми винаги намира за какво да се заяде. Преди 4 дни бях в болница заради дребни глупости, след като ме изписаха лекарите майка ми почна да ме напада психически и да ми съсипва достоинството, тя не се зарадва че ме изписват, дори не ме попита как съм след като ме изписаха а имам 4та операция а корема ( не че някой го интересува) но и моята майка е постъпвала гадно. Тя си е такава - не я съжалявам

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 14ba3b76f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ясно, че ние имаме само едната страна от нещата, но не нападайте момичето! Аз вече самата имам деца, но моите родители бяха и са като твоите, само дето аз нямах смелост или прекаленно много респект изпитвах, за да кажа нещо. Просто си мълчах и се опитвах да ги направя доволни, никога не успях. Спряха да ми викат, да ми казват колко съм тъпа и неуспяла в живота, когато се изнесох. Аз ги помолих докато уча да остана вкъщи и да им давам парите на тях вместо на квартира да отида, защото имах котка, която не ми даваха да мзема с мен. Не можеш и да говориш с тях, защото ако те са като моите радители няма да положат усиля да те чуят. За да има промяна трябва желание, а те нямат. Всеки път, когато се опитваш ще те нападат още повече. Не издържах и се изнесох, 2 месеца след това котката ми умря тъпо и безсмислено. Нещо и раздрало кужухчето и се получила голяма рана, те я прибрали в банята, тя се изакала и я изхвълили навън обратно. Беше през зимата и ден по късно ми се обадиха, че са я намерили умряла, аз супер много плаках, веднага след като има
рана щях да я заведа на доктор. А можеше просто да ме оставят да я взема с мен след като нямат намерение да се грижат за нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker