Семеен тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семеен тормоз
преди: 5 години, 24 дни, прочетена 1486 пъти
Добър вечер приятели. Пиша това писмо в една поредна за мен черна вечер.. Вече така ги наричам когато нашите се карат, по точно винаги баща ми се кара на майка за щяло не щяло а тя си мълчи и даже е яла бои от него защото е много лош но само кам нас а за вънка и за другите хора той е много добър и умен човек... та аз съм на 24 години и живея с тях, но ме очаква преместване. Баща ми е добър човек когато си иска, но когато е ядоса за нещо даже и малко той го прави на Гоолям проблем и тормози мен, брат ми на 23, и най често и гадно майка ми. С него не може да се говори на добро да се обесняваш ама защо ама какво и т. н не дума да не става само той е прав САМО той знае всичко... Мога да кажа, че всички ние страх от него и не знам какво да правя.. Не искам майка да живее с него но няма друг начин защото нямам никакав възможност да и помогна.. Ооофф хора сърцето ме боли и трепери аз цялата треперя а майка не знам как е от страх не мога да ходя до нея. Помогнете ми даите ми идеи какво да правя с мой луд баща..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 23 дни
hash: 9940b92288
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 23 години си, а защо още живееш с вашите? Изнеси се като не ти харесва. Не разбирам, как може да си на 23, с такъв зловещ правопис?!

 
  ...
преди: 5 години, 23 дни
hash: 1c6eb933ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре де като си на 24 така и не се изнесе на квартира, остави ги да си живеят както знаят ти се изнеси или избягай от вас като им оставиш бележка да не се върнеш.

 
  ...
преди: 5 години, 23 дни
hash: da3874f31b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нали живееш при тях, а не можеш да ходиш при нея, тя къде е, нали баща ти на нея се кара!? Много неясно. Ако сте в един дом, защо да не й помогнете? А брат ти какъв мъж е, на 23 години, а оставя баща ви да дерибейства, не може ли да му скочи? Колкото и да е лош, баща ви е вече е на възраст и ако му се оперите ще си свие сърмите!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 22 дни
hash: f249acd33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С брат ти сте големи вече и е време да си намерите работа и да се изнасяте. Когато останат сами ще се успокоят. А ваша задача е на теб и брат ти да му се опълчите и да му покажете, че това, което прави не е ок. Защо всички си мълчите и се страхувате. Съберете се и го пребиите.

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 3230fa5f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти мъж ли си? Брат ти мъж ли е?
Хора като баща ти знаеш ли как се кротват като му разбиеш човката и го оставиш да лежи целия в кръв до мивката докато не се освести и не започне сам да си бърше кръвта?
Боже... ако баща ми посмее само да каже нещо на въпреки ще му строша пръстчетата.

 
  ...


...
преди: 5 години, 20 дни
hash: be81cd211c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи, ти си жена на 24 години, а брат ти е мъж на 23 години, нали така?
Няма да те съдя, че не знаеш как да процедираш, защото дълги години живееш в страх, а това пречи на адекватната преценка в определени ситуации. Слушай сега.
При следващият бой хващаш майка ти за ръчичка, отивате да ѝ изкарате медицинско и да подадете жалба за домашно насилие в полицията. Ако имаш късмета да звъннеш на 112 по време на разправиите вкъщи, още по-добре. После сядаш с тази жена и директно ѝ казваш, че те е страх да я оставиш сама с баща ти и искаш да се разведе. Не ѝ разрешавай да почва с глупавите обяснения, че той няма да ѝ даде развод, че тя иска да остане с него заради вас и разни подобни. Няма такива. Ако той не иска да се разведе доброволно, ще се мине през съда, пак ще се разведат, но ще отнеме повече време и ресурси. Жената може да си изкара и ограничителна заповед. Важно е тя да има собствен доход, да работи, за да има възможността да се изнесе при първа възможност. Ти, брат ти и тя сте зрели хора, всички сте пълнолетни. Работете, събирайте пари и излезте на квартира заедно. После може всеки от вас да реши къде ще живее, не е нужно да сте под един покрив цял живот, но като първоначална идея става. Никой не може да удря, преследва и заплашва друго човешко същество безнаказано. Нищо, че са женени, това не му дава право да я кара да прави нещо насила.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker