Искам съвети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам съвети
преди: 5 години, 13 дни, прочетена 1502 пъти
Здравейте, някой ще ми каже ли как се живее без любов, без любов когато вече си женана жена с дете. за съжаление любовта ми към мъжа ми свърши изчерпи се тотално, въпреки че той от скоро започна много да ми помага, дали ще измете или измие чиниийте, гледаме си детето заедно ходим на смени на работа. Така като разказвам мъж мечта налии.... обаче както казах от скоро е такъв. Във леглото е добър, обаче аз. дори нямам желание да спя с него. Дори не мога да се подмокря, ако не ме барне или пипне съм като суша. А мен понякога това баране много ме драЗни може би е защото не го искам не знам. Не се чувствам щастлива това е, въпреки че си имаме всичко, някак липсва ми любов а от него и в негово лице не я. виждам. Имали шанс такава връзка, понякога обмислям дали да. не родя второ дете, защото той много иска, дали това ще ме накара да го обикна и с детето някак да. сме по щастливи. Какво да правя, защо ме съм щастлива, толкова. много искам. Как да променя всичко това, как да заобичам мъжа си отново

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 13 дни
hash: 29e12201d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Охххх много жалко,че се стига до такива дилеми.
Мъж съм и въпреки това не те виня,защото това ти идва отвътре,вижда се,че не искаш да го чувстваш така по този начин,че искаш да запазиш семейството си,което и е най-добре и за трима ви.
Един съвет към всички дами,а и господа-много добре си опичайте акъла,ако ще създавате семейство,правете го с човек ,който ви е на сърцето,който е другата част от вас,защото ще завършвате като авторката.
Лично за теб като съвет бих ти дал да се отделите за кратък период един от друг,за да оцениш доколкото е възможно човека до теб(казваш,че вече се е променил към добро).
Второ дете абсурд,докато не си изясниш ще я бъде или не с него.
Успех !!!

 
  ...
преди: 5 години, 13 дни
hash: c330d2ccdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тези неща ги кажи на мъжа си. И търси отговорите заедно с него, има и психолози, семейни консултанти, сексолози. Ако колата се повреди се кара веднага на сервиз, тук семейния ти живот се срива, ти питаш анонимни хора какво да правиш, дете ли да раждаш?
Интересно ми стана за колко време се изпари така безпричинно тази любов? Ако изобщо я е имало, а не е било някакво влюбване или тръпка? Питала ли си мъжа си дали на него пък му е приятен секса с теб, като имаш ниско либидо, нямаш овлажняване, явно не си и активна? Може да имаш нарушен хормонален баланс?
Ако вие не говорите откровено помежду си и не се постараете задно да излезете от кризата, няма как ние да ти дадем рецепта за щастие.

 
  ...
преди: 5 години, 13 дни
hash: e9c5139243
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Работата е, че не си решила какво точно искаш от и за себе си. Няма мъж и въобще друг човек, който да направи това, вместо теб. Ако не си зададеш въпроса "Кое би ме направило щастлива? " и не си отговориш ясно на него, никога няма да си доволна. Недей да използваш децата като билет към щастието. При положение, че нямаш чувства към бащата и се колебаеш дали да не го напуснеш с каква идея искаш второ дете? ! И очакваш "някой" да те направи щастлива. Щастието се постига от самия човек, другите нямат съществен принос към него, те могат само да съдействат. Съпругът ти е усетил охладняването ти и в момента човекът се старае - помага в домакинството, гледа детето, работи, сама казваш, че е добър любовник, с една дума прави всичко, за да заслужи уважението ти. А ти "не го обичаш"! Аз отсега виждам развитието на сценария, защото съм ги минала тези неща. Ще "заобичаш" някой използвач, ще заложиш всичко на него и в крайна сметка ще се озовеш между два стола на земята. За разлика от мен обаче, ще трябва да гледаш и дете, а щом работиш на смени, освен ако не си хирург, значи едната заплата няма да ти стига. И тук ще има тема от поредицата "Защо мъжете не искат самотни майки? " Любовта не става насила - това е вярно. Но здравомислещите хора оценяват партньора си по неговите качества: честен човек ли е, грижи ли се за семейството си, за жената до себе си, как се отнася с другите и т. н. Ако беше казала, че обичта си е отишла, защото те бие, ходи по жени, пръска си заплатата по казина и не излиза от кръчмите... напълно щях да те разбера. Извини ме, но в случая не мога.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 дни
hash: 648d9cc26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нема как да стане, защото никога не си го обичала, нито знаеш как да обичаш... За съжаление - като повечето днешни жени...

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: 83cf0e4b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Живота е гаден. И с друг да си и с него ще дойде такъв момент. Просто си чакай старостта и дано после идеш на по-добро място. Това е. Такъв е живота, гаден, свиквай! Любовта не е вечна, това е кратък период. Природата го е измислила, за да има размяна на партньори и жена да ражда от други мъже и да има разнообразие и да се обменят гени. Ние сме животини, които искат всичко да има повече смисъл...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker