Взех си кученце, а се чувствам зле,моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Взех си кученце, а се чувствам зле,моля за съвет!
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1292 пъти
Здравейте! Наскоро си взех кученце, което адски много исках. Винаги съм обичала животните и съм искала кученце. Нашите все ми казваха, че ще е много трудно, че сама си затруднявам живота, но аз бях сигурна, че ще се справя. Та много се вълнувах, купих му легло, купички и т. н и много се радвах. Но в деня в който тръгнахме да го взимаме изпитах притеснение. Започнаха да се зараждат съмнения... Помислих си, че като взема кученцето ще отмине всичко, но не стана така. Реалността ме удари. Не се вълнувах както очаквах. На следващия ден ми беше едно такова плачевно и се почувствах адски виновна, защото това е повод за радост, а не обратното... Четох разни неща за кучешка депресия (която е при хората)или puppy blues на английски. Било често срещано, но преди това не бях чувала за това... Притеснено ми е и ми е потиснато... Знам, че не трябва да се чувствам така, но просто се случва... Моля ви, от сърце, не ме нападайте. Та въпроса ми е дали някой от вас е преминал през нещо подобно? Колко време ви отне да го преодолеете и как го направихте? Някакви съвети? Благодаря много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0283710e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   С времето ще го заобичаш и всичко ще си дойде на мястото

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a95f2f77a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто толкова много си мечтала за това кученце, толкова прекрасни картини си рисувала в съзнанието си, че когато най-накрая желанието ти се е сбъднало, не можеш истински да се зарадваш. Пък и да имаш кученце, не е точно както си го представяш. Малките кученца правят бели, понякога цапат, трябва им време да се приучат на хигиенни навици, гризат и т. н. Е, да няма нищо романтично да бършеш поредната локвичка или да установиш, че някой си е чесал зъбките в новите ти обувки. Обаче са толкова сладки, че няма как да им се сърдиш дълго. И аз имам кученце, е вече е на 1 година, но в началото и мен ме ядосваше да се прибера от работа и опааааа, някой ми е приготвил изненада и то точно на килима в хола. Ядосваш се, чистиш и това е. Ама като го видиш как ти се радва, просто защото си се прибрал, е забравяш за миризливата изненада и го гушкаш. Като бебе е! И ние като бебета сме изнервяли майките си, нали? Но въпреки всички ни обичат безумно. Същото е! Дай си малко време, като премине първия сблъсък с реалността така ще се влюбиш в това кученце, че няма да можеш да си представиш живота без него. Просто в момента още си малко под стрес, особено ако за първи път гледаш кученце. Чудиш се как да се справиш, как да го приучиш да не прави локвички на всякъде, а само на определеното място, а след 3 месец и как ще го научиш да чака разходката, дали ще се справиш с всичко, ваксини, паспорти, чипиране и т. н., но това си е съвсем нормално. Ще се справиш! Просто се отпусни и приеми, че това си е твоето "бебе" и точно като човешките бебета разчита на теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker