Лудо семейство! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Лудо семейство!
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 4058 пъти
Здравейте, реших да напиша тук моя проблем, защото ще се радвам да получа съвет.. Значи, всичко започна преди около 6 години, когато майка ми реши да се преместим в къщата на баба ми, въпреки, че баща ми не беше съгласен. Аз също изобщо не исках, но въпреки това аз и мама заживяхме там, а всяка седмица по 3 дни бях при баща ми. Точно като разведени родители, но не.. те не са разведени. Виждат се всяка седмица, още повече, че работят заедно.

Но миналата година, докато бяхме на почивка само с майка ми, аз нещо ровех в телефона и, когато открих СМС-ите и. Бяха меко казано еротични. С някакъв чужденец си пишеха за това колко хубаво са си прекарали и как скоро пак ще се видят.. Аз много се разстроих и и казах, но тя нищо не направи... По-късно след няколко месеца видях, че си пише с още много мъже как ги обича и т. н. Много се чудих, но в крайна сметка казах на баща ми. Той не се ядоса, не знам дали са говорили, но смятах, че съм направила каквото трябва и бях спокойна.

За съжаление, майка ми продължи с тези връзки като много често пътуваше, но аз свикнах и реших да не се меся повече. Такаа, дойде момента за същинския проблем. От много време искам куче, баща ми е съгласен, мама-не. След много караници и размисли, баща ми и аз отговорихме на една обява и намерихме кученце. Той каза на мама, че ще поеме всички разходи, а аз грижите. Нищо не изисквахме от нея, само позволението да бъде няколко дни в седмицата при нея, естествено докато аз съм там. Тя не каза нищо по въпроса и аз реших, че това е знак за съгласие.
Обаче, днес се оказва, че е дошла при баща ми и му е поставила ултиматум- или тя, или кучето. Демек, ако го вземем - развод. Когато разбрах просто не можах да повярвам- тя, която изневерява непрекъснато, ще казва такива неща!!! Разбира се, тати се отказа от кучето колкото и да не искаше.

Забравих да кажа, че съм на 16 години и причината да искам толкова куче е, че съм много самотна. Нямам близки приятели, никога не съм имала гадже.. Но съм много отговорна, обожавам животните и бих била прекрасен стопанин..

Та така.. в момента се чувствам ужасно, вдигнах скандал на майка ми и нямам намерение да се връщам при нея поне до края на лятото, пък и по-нататък. Сега съвсем самотна се чувствам и просто не знам какво да правя.

Ще се радвам да получа мнението ви и дали все пак да взема кучето.. но пък родителите ми ще се разделят.. Наистина не знам :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 774ac96747
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Несериозно е, че родителите ти могат да се разделят заради кучето. Има нещо друго /за съжаление/. За това говори преместването на майка ти и съобщенията в телефона. И още нещо - това, че явно не й пука особено. Защо иначе няма да ги изтрие и ще рискува някой да ги прочета. Другото е баща ти. За да приеме толкова спокойно казаното от теб или нещо и той е сгафил /може преди да се преместите/ или има сериозни проблеми между тях, за които той е виновен и се чувства гузен. Не иска да се развеждат и за това изпълнява приумиците и желанията на майка ти. така, че пробвай да говориш с нея, с него, а най-добре с двамата едновременно. Кучето е повод, особено, ако майка ти иска раздяла. Колкото до поведението й - винаги и двете страни са виновни. Ако всичко в отношенията с баща ти беше наред щяха да си живеят заедно и тя нямаше да има нужда да търси други връзки. За съжаление често се получава това между родителите, но важното е да осъзнаеш, че нито ти, нито бъдещотоп куче са виновни за нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 774ac96747
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Несериозно е, че родителите ти могат да се разделят заради кучето. Има нещо друго /за съжаление/. За това говори преместването на майка ти и съобщенията в телефона. И още нещо - това, че явно не й пука особено. Защо иначе няма да ги изтрие и ще рискува някой да ги прочета. Другото е баща ти. За да приеме толкова спокойно казаното от теб или нещо и той е сгафил /може преди да се преместите/ или има сериозни проблеми между тях, за които той е виновен и се чувства гузен. Не иска да се развеждат и за това изпълнява приумиците и желанията на майка ти. така, че пробвай да говориш с нея, с него, а най-добре с двамата едновременно. Кучето е повод, особено, ако майка ти иска раздяла. Колкото до поведението й - винаги и двете страни са виновни. Ако всичко в отношенията с баща ти беше наред щяха да си живеят заедно и тя нямаше да има нужда да търси други връзки. За съжаление често се получава това между родителите, но важното е да осъзнаеш, че нито ти, нито бъдещото куче са виновни за нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 45e196abf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   мила кучето е само повод. в никакъв случаи не се чустваи виновна. тази врузка отдавна върви за съжаление към раззвод. ти си свикнала и баща ти също с това положение. малко жестоко може да ти прозвучи но може би е по добре да се разведат. ти си достатъчно голяма да решиш с кого да живееш. мисля че с баща ти се чустваш по свободна. говори и с него не само тч да вдига скандали за кучето или за други глупости. това че нямаш приятели мила също е последствие от начина ти на живот. маика ти до известна степен е предала доверието ти и смятам че трудно се доверяваш на хората. хубаво е да си имаш куче или друго животно но и трябва да започнеш да контактуваш и с други хора. ако искаш да поговориш аз съм насреща

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4c23d4c999
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за отговорите! Говорила съм много пъти с тях и знам, че няма да се разведат. Вярно, бракът им не е от най-здравите, но все пак са заедно от 17 години и се обичат, колкото и пречки да има. Те са ми го казвали.
Забравих да спомена, че имаме котки, които много обичам и именно заради това майка ми е много против. Както и да е, знам, че мама ще продължи с връзките си и просто не мога и не искам да й се меся. Това са си техни неща..
Относно приятелите - колкото и странно да е в днешни дни, аз съм от малкото тийнейджъри, които не обичат чак толкова купоните и тея неща.. Срамежлива съм и ми е много по-приятно да прекарвам времето си сама, да чета, да гледам филми или нещо друго. Разбира се, от време на време излизам с приятели, но рядко. За гадже - има време..

От авторката

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b197a7552b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   какъв е смисъла на темата след тези отговори които даваш

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9a33db8172
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Смисълът е да изкажа моето мнение за това, което мисля да направя и да видя другите какво мислят, дали е правилно..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker