Баща ми е ужасен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми е ужасен
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1304 пъти
Здравейте,аз съм момиче на 13 год.
От 3 годишна живея при баба защото нашите имаха проблеми.
Когато навърших 10 годишна възраст...започнах да живея при нашите.Баща ми много пъти се е прибирал пиян и е псувал,обиждал мама и мен.Също така е крещял и удрял...мен лично ме е бил много пъти.Лошото е че когато не е пиян е по зле вика ми за най малкото нещо.Например:защо не съм му оправила леглото,защо съм спала до късно,защо съм забравила да хвърля боклука.Баща ми ми счупи телевизора в стаята с пепелник,един път даже ми счупи и ръката.Много пъти не съм излизала по цели дни и съм ревала.Този човек ме травматизира.Казвал ми е че съм курва,че съм за лечение,че съм психично болна и ми трябва помощ.Оплаквала съм се на мама много пъти и тя се е карала с него и винаги след това ме е бил или поне ми е викал защо клюкаря.Гаджето ми ме заразя заради него защото един път докато татко ме биеше и аз ревах..той ми звънеше няколко пъти и баща ми се изнерви че е бил нахален и му вдигна и почна да му крещи много силно.Баща ми му каза че ако го види ще го смачка.От както живея при нашите,живея в страх от баща ми.Не стига че не работи...а после на мен ми вика защо мама ми е давала по 2 лева на ден...Бих искала пак да живея при баба но не мога.Тя почина.Баща ми е сменил 4 затвора.Много пъти ми го е казвал,казвал ми е не ми се прави на ивтересна момиченце сменил съм 3 затвора знам как да ти побелее косата.Най гадното което никога няма да забравя...Бях на 12 и дядо ми почина.След няколко дена се прибирам от училище.Стана ми тъпо и започнах да рева,баща ми се прибра и ми каза искаш ли да те набия да видя за какво ревеш.Аз му казах че ми е гадно защото дядо го няма.Той ми се разкрещя и ми каза този дърт ******* да му пикая на гроба и отново започна да ме бие и ми поду едното око.Баща ми е ужасен не знам защо мама още го търпи.Много пъти ми е идвало да изляза от вкъщи и да не се прибера никога.Не искам да живея с него не знам как ще го търпя още 5 години.Той постоянно ми вика дори да не съм направила нищо...даже един път щеше да убие майка си(баба ми)хвана я за врата и я вдигна.Реших да го напиша защото вече ми писна.Днес ми се скара че си слагам много парфюм и ме наказа да не излизам.Добре че приятелите му го извикаха поне не ме удари или наби този път.Дано вечерта не се върне ядосан или пиян.Наистина желая смъртта му,колкото и зле да звучи този човек ми е причинявал много неща.Има и още но написах най важното.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 017c7a4a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При такива травми се вади медицинско и се звъни в полицията. Ако нямаш роднина, който иска да те прибере, варианта е да отидеш в дом или приемно смейство. Няма гаранция, че там ще е по-добре, но не виждам какво можеш да направиш. Недей да стоиш повече у вас. Иди при приятелка и звънни да те изведат от семейството. Това е много краен вариант, но в твоя случай нямаш избор, следяащия път може да те убие.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d9e5159803
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мило момиче! Моля те намери помощ от някъде, разбирам че искаш да споделиш мъката си, но това, през което преминаваш ежедневно доколкото разбрах.. е просто ужасно. Това, което баща ти (ако мога дори така да го нарека) ти причинява, е физическо и дори психическо насилие, което не трябва да се толерира, защото малко или много.. ще ти остави някакъв отпечатък за годините напред. Можеш да звъннеш на този номер - Държавна агенция за закрила на детето: тел. 359 2 9339011 и да подадеш оплакване.. или просто да си излееш душата. Също така има и национален телефон - 116 111.

Поговори с приятел или с някого, роднини... ситуацията, в която се намирате с майка ти.. , знам че можете да се измъкнете от нея! Не е нужно да търпиш мило дете! Не трябва да си мислиш, че когато има насилник срещу теб, означава че трябва да търпиш и да чакаш да си тръгне -.. дори и такъв тъпунгер да е баща ти.
Можеш дори да звъннеш на полицията!

.. Знам, че на думи е много по-лесно, но нищо друго не мога да сторя. Желая ти всичко добре! Подобни хора рано или късно се наказват.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b40bc991c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Наистина баща ти е ужасен, дано имаш смелостта да го издържиш още време. Що за живот.... не мога да го разбера, да се дава шанса на подобни същества да бъдат родители, изобщо правото да стигнат до тук...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ada3b8e9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, колко тормоз си търпяла и моя баща ме е биел и мака ме е биела за глупости. Бях на твоите години когато майка ми ме насини заради ненаучени уроци, дори преди като бях 5 клас ме е заплашвала да ме изгони на улицата. Вече съм на 26 години съчувствам ти, . Този така наречен твой баща, не го ли е срам, той бие теб (собствената му дъщеря) Майка ти се е опитала да те предпази, дано баща ти влезе в пандиза и да се отървете най после. А на теб мило момиче горе главата, много жалко че баба ти и дядо ти са починали, нямаш ли братовчеди нещо, за да ти помогнат?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: eb26d74bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Винаги ми е правило впечатление, че коментиращите не могат да четат или по-точно не разбират това, което четат. Например авторката казва, че баща й е сменил 4 затвора, а бащата казва, че е сменил 3 затвора. Абе жени вие които съчувствате на тази авторка не усещате ли, че тя лъже. Счупил й ръката, подул й окото, а защо не каже как си е оправила счупената ръка. Как нито една от вас не го проумя. По интелигентност сте под 7 годишните деца. Четете внимателно и вижте кое е за вярване и кое е измислица. Тази авторка лъже до умопомрачение. Толкова много лъжливи истории е писала и продължава без никакъв срам. Тази история е тотална лъжа. Авторката е на 13 години и има приятел, сигурно са станали гаджета когато е била на 10 години. Само остава да каже, че секса с него е страхотен. Обвинявам вас жени, че на всяка женска негативна история вие я приемате за абсолютне истина. Не ви разбирам, не проявявате никакъв разсъдък, а предполагам на години сте над 20 годишни.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ada3b8e9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5 нищо не ти разбрах от коментара а и беше излишно да коментираш, Подкрепям авторката, защото е изживяа страшен тормоз
Чети вместо да говориш наизуст
Номер 4 съм

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker