Нямам баща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нямам баща
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 4460 пъти
Нямам баща заряза ни като бях малак. Другите ми се присмиват " Искаш ли да отидем с моя баща " много е гадно какво да правя???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0e116f1cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз нямам.. дай пет!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3f16da65dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   в днешно време децата и като цяло хората сме станали изключително жестоки... незнам на колко години си.. от тук нанатък трябва да каляваш психиката си.. това че баща ви ви е заразял не означава че те прави по малко човек.. това трябва да те направи по силен и по амбициозен да постигнеш нещо в живота... трябва да се научиш да не обръщаш внимание на приказките на хората... това са ниско интелигентни хора които си мислят че тях не може да ги застигне нищо лошо... подбирай си средата.. търси си спокойствието.. търси хора които ще са коректни и разбрани с теб.. бягай от простаци...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2c9e01431c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей!
Първо ти нямаш никаква вина, че ви е напуснал. Хората, които ти се присмиват са някакви жалки комплексари. Знам че звучи трудно, но опитай се да не им обръщаш внимание. Хората винаги ще намерят нещо, за което да се хванат и да ти се подиграват. Ако не е за това, ще е друго. Какво да ги правиш-мишоци... Опитай се да не позволяваш да те карат да се чувстваш зле. Това им е целта. Рано или късно ще им омръзне и ще спрат. Пълни нещастници са това, нямам думи! Ако бях момче щях да дойда и да ги смеля от бой! Не че помага, но просто дори не ги познавам, а вече ме дразнят...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 911f561415
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   какво ти пука?
може би пък неволно те обиждат. Аз наскоро се изпуснах, че намирам например частните осигуровки за много справедливи, защото не плащам за пушачите и за дебелите... е, на масата третият човек беше пълен и си хапваше даже в момента... замаза се ситуацията като другата жена каза, че дебелите небили виновни, имали намалена обмяна на веществата...
както и да е - понякога човек се изпуска и не е мислил да обиди и нарани.
Например - ако искате с приятели да ходите на риба и един от тях каже - тогава може с моя баща, това не значи, че иска да те обиди, но ти така ще го възприемеш, защото си чувствителен на тази тема. За хората с бащи, темата не е нещо трудно и честно казано не се поставят на твое място. Не се обиждай!
Но ако някои нарочно те обижда на тази тема, игнорирай го и не общувай с него. Приятелите ти никога не биха го направили. Истинските такива.
Другите не са от значение!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d205785350
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Щом ти се присмиват за такова нещо, което не е зависело от теб и ти нямаш вина, представи си колко са ти приятели ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a5d61b9007
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Понякога това си има и своите добри страни. Знаеш ли колко имат бащи които са на "ти" с чашката и като се приберат или вдигат скандал, или ги почват с шамарите още от вратата. Може и да е кофти, но с времето човек предполагам свиква с тази мисъл. Не им се връзвай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e89d6bfb49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не познавам баща си, ако мога да го нарека така. Хич не ми пука вече. Горе главата и не обръщай внимание!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 22319d82af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Охх... познато.. аз съм момиче на 17 години и съм израснала без баща.. като бях по-малка не съм имала няква нужда дедазнам не съм си мислела за това.. но сега от 1-2 години насам много искам да го видя, да разбера кой е, какъв е, що е.... понеже аз живея с баба ми.. майка ми работи в чужбина от 12-13 години ии всеки път когато тя се върне или аз й отида на гости съм подхващала темата за баща мии, но тя не иска нищо да ми каже, мълчи или ми вика няма смисъл.. пита ме толкова ли искаш да се запознаеш с него не ти трябва ала бала.. и на мен ми става кофти, защото виждам, че явно не и се говори за това и сменям темата... много ми е гадно.. приятелките й го познават, но и те си мълчат нищо не ми казват... баба ми дори и не го е виждала... поне ако тя знаеше нещо за него щеше да ми каже... кога най-накрая майка ми ще събере смелост и ще се реши да ми каже поне нещичко за него....

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2d34e74cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Радвам се, че не съм единствения такъв случаи. На 16 съм, никога не съм виждала биологичния си баща , дори и на снимка.. Но се радвам, че никога не съм усетила липсата на баща в живота си. Отгледана съм от пра-баба и дядо тъй като на наще често им се налагаше да пътуват и мога да кажа, че баща и майка не са тези които са те направили, ами тези които те отглеждат. Захващала съм темата за баща ми с мама, но и тя все отбягва въпросите ми, според мен мисли, че не сме готови за това. Кофти ми е, защото пра дядо ми и баба починаха миналата година и от тогава усетих липсата на мъжката подкрепа до себе си.. майка ми винаги е играла ролята на майка и баща и много я обичам за което, но просто дойде момента в който искаш да разбереш повече и нещо отвътре те човърка за този човек. Затова реших, че майка ми не е точния човек от който мога да изтегля информация, и се разрових по актовете за раждане и всички документи свързани с него у нас, намерих егн и адрес и ме е страх, защото възнамерявам утре да цъфна пред тях и да забия поглед, защото не знам как точно да започна разговор и дали вообще ще има такъв. Реших да питам стария чичко гугъл за хора в моята ситуация и се зарадвах, че темите не са една и две. Много се радвам, че има хора които изпитват същотото като мен. А относно подателя на темата, мога да ти кажа, че това не би трябвало да те обижда. Не си направил избора ти да напусне баща ти семейството си, а той. Твоя избор е дали искаш да го намериш или не. Всеки би казал, не си заслужава и така, но никога няма да разбереш ако не опиташ. Аз мога да ти кажа, главата горе, да не ти пука. Всеки има тема табу, важното е, чче дори и да я засегнат, да покажеш, че не се обиждаш защото няма за какво ;) Пожелавам успех на всеки с тези решения в живота си! Don't sit and cry, stand up & try!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5f881e589b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По-добре да нямаш баща, вместо да имаш и да търпиш психически тормоз в детството си, изобщо да нямаш детство, да парастнеш много рано, а заради скандалите, обидите да нямаш почти никакво самочувствие, да се страхуваш да говориш пред много хора, винаги да анализираш какво говориш и т. н.
По-добре с един родител, който ти дава обич, подкрепа, отколкото от двама, които си гледат само себе си, а на думи много мислели за децата си.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a9f018f436
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Първо много съжалявам, че ви е оставил, но ти не си виновен за това. Не им обръщай внимание, но знай едно: Когато някой не те харесва и да си най-перфектният човек за всички наоколо той пак ще намери с какво да ти се подиграва нали? за това споко не си само ти. ;)



Йоана...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c4c36e6aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не им обръщай внимание. Те ти се подигрвата, защото ти завиждат. Ти си по-добър от тях

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: dbea1fc5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   аз съм на 14 и майка ми и татко са пред развод :( :( нз дали изобщо съм нужен жив! те постояно се карат крещят??? нз кво да правя :((

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b0934c522f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   По - добре да знаеш, че въпреки да е там някъде е жив!
Азз загубих баща си на 14.
Разболя се и болестта го погуби.
Сега, когато знам, че никога повече няма да мога да го видя, освен на снимка и в съня ми... Предпочитам да е заминал някъде, но да знам, че е жив и здрав, пък все някога щяхме да се видим!
Mss Sadness, 24.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 65ad0cc6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Тъжно, но си помисли, че можеше да е още по-зле. Да имаш баща, но той да е някакъв пропаднал тип, алкохолик или наркоман, който редовно да ви бие и да ви тормози.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e42f1a383b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз съм като теб... Но нека да преминем към твоя проблем, аз много добре те разбирам и ще ти кажа, че когато някой ми кажеше нещо подобно скачах на бой, но това не е решението. Наиистина е гадно какви егоисти сме станали днешните тийнеиджъри и ще ти кажа горе главата и не им обръщай внимание. Знам, че е много тъп съвет, но аз се опитвам да правя това и на тях просто ще им омръзне. :) Надявам се да съм ти помогнала :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker