Отрови ми живота.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отрови ми живота..
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2805 пъти
Здравейте. Аз съм на 29г и за пръв път станах майка. Много очаквано и обичано дете. Бащата беше мил, обгрижваше ме, докато бях бременна, всичко изглеждаше чудесно. След като родих коренно се промени или по точно се показа какъв е. Случиха се много неща. Домъкна майка си, да живее с нас, въпреки че тя има апартамент. Уж да помага, въпреки нежеланието ми. Тази жена ми седеше на главата по цял ден. Нямах никакво лично пространство. Започна да ме обижда, а пред него отричаше, той я защитаваше. Намерих в лаптопа му папка пълна със снимки с негови бивши. Уж я бил забравил, но на част от тях пази и телефоните. Когато му казах че няма да търпя такова неуважение, той ми каза че да ги пази било нормално все пак имал минало преди мен. Започна да ме обижда и ревнува от нищото. Блъскаше в стената и един ден не издържах тръгнах си с детето. Сега иска споразумение да я вижда и има това право по закон, но е агресивен, много ме е страх да си оставя най скъпото при такъв човек. Ако беше нормален, зрял мъж, даже бих искала да има връзка с детето, но буквално ме е страх да я оставя при него. Блъска, хвърля предмети, избухва от най малкото... Ужасно е, не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1f270f77d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво, че не си като другите смотани овце! Браво!! Рече и отсече, така се прави, не цял живот някакъв смръдлив ганьо да те съсипва. Това е жена, не смачканите слугини. Иначе за другото- щом е агресивен, би трябвало да може по някакъв начин да му се отнеме правото. Консултирай се с адвокат.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7e471a3d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ти съчувствам. Говори с адвокат и виж какво съвети ще ти даде. Може би може да я вижда, но само в присъствието и на някой друг ! Аман от слаби и комплексирани мъже и моят е същият. Ще седя с него докато поотрасне мъника. Това е !

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 535c59ae02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може би да я вижда в твое присъствие, другия вариант е да я криеш и май по-добрия вариант. Той нищо не може да направи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8e1f7a6057
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля че е агресивен когато се ядосва на теб, към детето не би проявил агресия, защото то няма да го ядосва по такъв начин. Детето няма да говори против любимата му майка, нито ще му пука какви какички си е сложил в оная папка. Той няма да ревнува дъщеря си интимно, особено докато е малка. Затова баща и дъщеря най-вероятно ще се разбират добре, а й щом проявява желание, значи има намерение да прояви и старание. Към дъщеря си той ще е мил, грижовен както е бил към теб в началото преди да му говориш за майка му.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 09cc6a7bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Айде на бас, че ако ти поемеш щафетата сега и се опиташ да поговориш открито и човешки с него за проблемите ви, току виж сте се изяснили и дори оправили. Той винаги си е бил този който е. Явно нещо се е случило в съзнанието му. Нещо го е изострило и афектирало с времето. Всички сме различни и нямаш и на идея колко различни светове живеят във всеки един човек. Външното излъчване на другия, е наша собствена проекция. Изградила си си представа за него която сега разбиваш. Явно и при него са разбити някакви представи. Оправете нещата заради детето. Все искате да бягате. Стой до него, нали сте семейство? Той е твоят избор!

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 98561d0f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз оставам с впечатление че всички мъже са така. Ето например шефа ми си има страхотна жена, красива дъщеричка, А флиртува с всяка негова подчинена, която е с 20 г. по-малка от него? !? ! Доближава се да им каже нещо и ги хваща за раменете, разтрива ги, докато им обяснява за производствения процес... Направо нямам думи! Най-лошото е, че навсякъде май е така... по мои наблюдения, НО и на околните им прави впечатление и само се подсмихват. Жалка история са българските мъже! Яд ме е направо за жените им!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2069cf637e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Респект за смелостта! Повечето жени след раждането се чувстват уязвими и зависими и в случай на тормоз просто не събират сили да предприемат логичната крачка и стоят и търпят. Най-добре е да обсъдиш възможностите с адвокат по семейно право. Ако е отправял някакви заплахи и можеш да го докажеш (за предпочитане със свидетел, защото тайните самоинициативни записи принципно не се приемат от съда за доказателство), това би утежнило нещата за него. Най-добре провеждай телефонни разговори с него само на високоговорител и в присъствие на познати. Не се срещай с него сама. Проучи с адвокат при какви условия би било възможно да докажеш, че е психически нестабилен.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7f47c0bb0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Вземи си адвокат по семейно, разкажи за агресията. Възможно е да издействате срещите с детето да са само в твое присъствие или в присъствие на твой доверен човек.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 716c50d0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трябва да опиташ да се изгради връзка между бащата и детето, не го лишавай от баща. Агресивен е, заради теб, не че си виновна, просто отношението към детето му ще е друго.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3f4ea56819
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Тъй като слушам, и ти си му отровила неговия... Или смяташ, че човек блъска по стената и вика просто ей така? Не го оправдавам де, да се ожени в днешно време и има деца е изключително тъпо. Иронията е, че майка му сигурно го е ръчкала да се задоми, а самата тя не е успяла да те изтърпи... По-тъпо би било единствено някой да те вземе и с чуждо дете, ама и с такива е пълно...

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 56c9bc4e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Направи видеоклип, с който да можеш да доказваш неговата агресивност и обиди и тези на майка му. Не се опъвай за свижданията, че ще е в твоя вреда. Заведи дело за издръжка и режим на лични контакти, като искаш от Съда да с вижданията да са в твое присъствие. Детето е малко. Ще уважат иска. Пък той може и изобщо да не си изпълнява режима. Викай някой на срещите. Да не сте сами с детето. А ако имаш и доказателства за агресивността му (гледай да е на открито, а не в дома на някой) - още по-добре. Намери и свидетели за изпълненията му. Всичко ще се нареди, но действай първа. Кореспондирай с него само с официална кореспонденция, за да имаш доказателства. Т. е. му изпращай Телепоща със заверено копие. Струва около 10 лв. Свържи се с адвокат и обясни всичко. Гледай да е опитен адвокат, защото това не е шега работа.
Говоря от опит.
Успех!
Ж31

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e039387e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Смятам, че причините, които споменаваш( може да има и по-сериозни, няма как да знам) не са достатъчни да лишиш детето си от баща и половината му рода. Нормална е реакцията на мъжа ти след случилото се, все пак не те е бил, нали. Не лишавай един баща от сина му, все пак ще получаваш издръжка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: acc97d6bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Мога само да ти кажа евала, че не си като останалите - мъжете им приоритизират майките си, съответно дъртите ги тормозят, а те търпят под претекст, "че се обичат". Мъж, който ви обича, няма да допусне който и да било да се държи така с вас било то и собствената му майка. Браво!
Относно правата на бащата, говори с адвокат - може и да не се налага да му даваш детето накрая. Просто потърси компетентното мнение на специалист - те си знаят. В крайна сметка това, че е баща на детето, не означава, че е добре да се вижда с него, както и че ще му влияе добре. във вашия случай е и опасно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: af259699d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   По - голямата част от смачканите слугини работим, но нямаме собствено жилище и като не сме подкрепяни от родителите си сме принудени да стоим при господина. В България заплатите са малки и сама жена с дете е адски трудно да се справи с наем, сметки, храна, дрехи и други разходи. Но въпреки всичко се борим и се опълчваме срещу агресивният господин. Изисква се време да се съберем и да станем по - силни и да се опълчим срещу всичко живо, което ни заобикаля. А и ако детето ти е малко, а изхода в съда не се знае какъв ще е и самата мисъл да съ далеч от детето ти те ужасява. А и после няма гаранция за това, че ще живееш по - спокойно!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c7a22c213c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Част от коментарите са или на умствено изостанали или същите като тоя.
Една майка трябва да е спокойна и в психическо здраве за да гледа детето си и да е пълноценна.Щом е станал татко и още е вързан за полата на мама-за нищо не става!!!
Номер 4-Ти в ред ли си? С какво право даваш такива съвети.Новини не гледаш ли,колко агресивни ''мъже'' тормозят децата си,а наскоро имаше и фатален случай.Сигурно си някой 35-40г който живее с мама.
Номер 5 май обича дървената философия
А коментар 11..хахахах...да имаш деца е тъпо? И жената била виновна да я подлагат на психически тормоз? Аман от комплексирани тъпанари.
Само в нашата татковина още има такива мъжкари живеещи с майките си и тормозещи жените до себе си,че и оправдани,тя го била ядосала..е много мъжко. Пътувала съм много и такова нещо като бг мъж няма.Страхливи,неоправни и залепени за родителя до пенсионна възраст...гнусна история.
На теб пожелавам късмет и дано спре да ви тормози.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7b4d270c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Браво че си го напуснала.
Аз не бих позволила да вижда детето . И за да не рита- не му искай издръжка. Така ще се съгласи. На децата не им трябват такива бащи. Детето не е свикнало с него, ще ти реве, а и ще се връща нахъсано срещу тебе.Не му го давай насаме. Ако е човек да идва у вас, но да присъства и мъж -дядото примерно. Може да реши да те ликвидира.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8e1f7a6057
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   До 17 от 4 не позна жена съм и съм щастливо омъжена, имаме си собствено жилище, две пораснали деца и 16г брак. Гледам тв и смятам, че това, че един бездетен мъж е бутнал ЧУЖДО дете от мост, не означава, че бившият на авторката ще убие собственото си дете. Просто разбирам защо мъжът на авторката се е ядосвал и вярвам че той не е ядосан на дъщеря си. И че един баща по скоро е полезен за развитието на децата си от колкото вреден.
Един човек ако е достатъчно умен никога не говори лошо за майката на партньора си, справя се с нея с хитрост, без значение дали става въпрос за свекърва или тъща. Не мислете че моята свекърва се е държала добре, напротив, но й намерих цаката без да занимавам мъжа ми, Та замислете се кой иска да чуе лошо за майка си?
За стари снимки пък е още по зле и ние имаме стари снимки от живота ни преди да се запознаем, снимки на мъжа ми от бала му с друга дама, от купони, от изпращането в казарма, все с момичета от тогавашната му компания, не ми е минало през ум да ревнувам от тях или да му кажа да ги хвърлим. Даже бивша негова приятелка с мъжа си са кръстници на децата ми, редовно вечеряме с тях.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: df61caceec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Номер 20 - истинските връзки не се базират на “хитрост”, а на откровеност - да си кажеш, когато нещо не ти харесва, да обясниш защо и да намерите заедно начин да се справите. Да кажеш, че не си ОК с нечие поведение и не искаш да ги търпиш повече не е равнозначно на това да говориш лошо за него. И стига с тези глупости, че щом му е мама си длъжна да я търпиш каквато и да е. За бащите също говориш нелогични неща - това, ме биологично си станал родител, не означава, че комуникацията с теб е най-доброто за детето ти, още повече когато си домашен агресор, лепнат за полата на мама.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c7a22c213c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   На умниците, коментирали срещу жената ще кажа само едно-Да не ви идва на главата да сте жертва на дом. тормоз тогава да ви видя как ще многознайствате. Няма нищо по лошо за една жена и майка да бъде подложена на постоянен тормоз и стрес, да не говорим това до какви здравословни проблеми води.
Иска се сила и смелост за да си тръгнеш от такъв човек, те са силно манипулативни. Гледам колко идиоти са оправдали агресията му и това са или същите комплексари като него или от онези смачкани женици, които намират оправдания да търпят и робуват цял живот.
Номер 20-Не знам дали да се смея или да те съжаля. Как си разбрала защо мъжа и се е ядосвал? :D Един баща не може да бъде полезен за детето си, когато разболява майка му. Говорите пълни простотии. Вечеряйте си с бившата, мъжа ви сигурно и друго прави с нея, те такива хеппи съпруги, често са с големите капаци.
Да използваш хитрост, за да си с мъжа си е нелепо и инфантилно.
Човек трябва да е истински и да нарича нещата такива каквито са, такива смешки, игрички и интрижки са за безхарактерни хора. А мъжа, ако е мъж ще осигури на жена си условия на спокойствие, доверие и сигурност. Има и много такива смешковци залепени за майките си до веки веков.
Браво, че си силна и смела и отстояваш себе си и спокойствието на детето си. Има все още Жени, не само бъзливи интригантки.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8e1f7a6057
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   21 Ти интимна връзка със свекърва си ли ще градиш? Хитростта която казах да ползвате е за свекървата, не за мъжа ви, решете си проблема вместо да занимавате мъжете с това, в повечето случаи те не ви занимават с тъщите си, а майките и бащите на жените им доста често ги ядосват.
Ако на теб 21 ти харесва да чуваш лошо за майка си аз съм ок, обаче моят опит говори, че хората не обичат, и без да са вързани за майка си, пак не им харесва някой да оплюва майка им.
По какво прецени че бившият на авторката е домашен агресор? Ударил ли я е? Ударил стената, когато тя го е изкарала извън нерви с обвинение в неуважение, после тя си е тръгнала, уважавам решението й, правилно е постъпила, щом не се разбират и мислят различно по добре детето да не става свидетел на устни нападки. Но да вземе решение да не му дава детето, заради тъпата му и лъжлива майка и;и заради това че той си държал снимки от младините в папка, разумно ли е? Не го обичаш, не живей с него, но детето каква вина има? Мислите че щом е ударил стената, вече не е в състояние да обича дъщеря си и не би могъл да я научи на нещо? Или че ще пребива и убие детето си? На затворници дето са направили престъпление им дават да виждат децата си, вие обвинявате човека преди да се е провинил към дъщеря си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9cdc8472c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   И аз мисля, че е много вероятно да е опасен за детето - съвсем скоро някакъв 31 годишен мъж уби 5 годишното си дете, хвърли го от някакъв мост, защото бил му се изнервил нещо. А миналата година някакъв 26 годишен уби жена си и бебето си.
Хората, които са със слаби нерви трябва да им се отнемат родителските права, ей така превантивно.
Разни дъртаци и дъртачки мрънкат на нас, които не искаме деца, а иначе нищо не се прави по въпроса да се опазят живи вече родените деца.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c7a22c213c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Такива хора са нестабилни и опасни. С право си тръгнала от там. Не го пускай около вас, в краен случай само в присъствие на твои близки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker