Тормози ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тормози ме
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1147 пъти
Здравейте!

Живея с един мъж от 5 години, но всичко е ад. В началото мислех че ще се промени, но съм се лъгала. Лъже ме постоянно за абсолютно всичко - от дребни, до по-големи неща. Никога не се прибира навреме. Постоянно повтаря че е изморен или го боли нещо. Крещи ми за най-малкото и се е случвало да ми посяга няколко пъти. Скара ме с всичките ми приятели и роднини, никой не го харесва. Единственото за което може да говори са негативни неща. Много пъти съм му помагала финансово и емоционално. Опитвам се да го изгоня от около 3 години, но той само ме заплашва с каквото се сетите - от палежи на къщи до полиции и други незаконни. В началото се връзвах, но вече не. Ако го оставя ще съм си сама като кукувица - нямам приятели, не съм в добри отношения със семейството ми. Не говорим почти за нищо, не сме били интимни от 2 години, а отделно мисля, че ми изневерява, макар че не съм го хващала досега. Винаги ме е лъгал за това кога ще се прибере, общи планове, но когато съм ходила да проверявам къде е - винаги е бил, където ми е казал. Досега. Напоследък се оплита и за тези неща. Кажете ми как да го изгоня като ме е страх отчасти от последващите му действия. Нямам желание за нищо вече, чувствам се като затворник. Страх ме е, че ще ако го зарежа и започна да излизам, че ме пребие някъде по улиците. Не знам какво да правя вече. Дали ми изневерява? Как да го хвана в крачка? Как да се отърва от този ад изобщо? На 26 години съм, живеем в мой апартамент, ако има значение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 33f5c76254
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че ти изневерява. Не мога да разбера как хората си живеят в комфорта на собствения си дискомфорт. Познатото, та познатото. Поживей още малко с него и никога няма да си намериш приятели и да си оправиш отношенията със семейдтвото си. Предприеми действие. Ако съм разбрал едно нещо от живота е, че всяко нещо е причина за нещо последващо. Когато бях сам, животът ми вървеше надолу, мислех за самоубийство, нямах приятели, така се стече животът, че в един момент ми стана ясно, че е трябвало да се длучи точно така, за да стигна докъдето съм сега и никога не бих се върнал да променя лошите моменти. Сега се сещам с болка, нп пак казвам. Ако не бяха те, нямаше да стигна докъдето съм. Поеми отговорност за собствения си живот. Млада си, животът е пред теб. Ще ти падне камък от гърдите, а куче, което лае ммого, не хапе. Кийп дат ин майнд.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 27c6af17ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правилно постъпваш, че се консултираш с психолог. Направила си някаква крачка напред, не се връщай назад. Щом апартамента е твой смени бравата като предварително си изкарала нещата му навън. Ако започне да блъска или каквото и да е - извикай полиция. Обясни им ситуацията.
Няма нужда да го хващаш в изневяра, това няма да промени нищо, няма да те направи по-щастлива. Напротив.
Този човек е токсичен за теб.
Обади се на семейството си, на хората, които са ти били приятели. Отново започни да градиш връзките, които си разрушила.

Успех! Само не се поддавай на този човек. Колко и да те е страх. Животът е един - живей го щастлива.
С31

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 73af917fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Момиче, на целия хал - нямаш близки, нямаш приятели, някакъв грубиян те използва, торзоми, бие и заплашва - ти си седнала да се кахъриш дали ти изневерява! Ум не ми го побира! Аз сто пъти предпочитам мъжът ми у дома да е мил, грижовен и любвеобилен, пък ако ще всеки месец да е с нова любовница, стига да го прави дисикретно. Интересува ме времето, което прекарвам с него да е приятно, а това, което прави, когато е извън дома, си е въпрос на неговата съвест и разбирания. Да допуснем, авторке, че твоят човек си го държи в гащите и не кръша? Много хубаво, ама ти какво печелиш от това? Какво променя неговото целомъдрие психическия тормоз, на който си подложена?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker