Помощ от психолог - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Помощ от психолог
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1297 пъти
Млад мъж на 31 години съм. Не мога да си намеря приятрлка, жена всичките ми връстници приятели са семейни и с деца и си гледат семействата, аз незнам вече къде да търся без среда е трудно за това мисля да се обърна към психолог как ви се струва идеята психолога ще помогне ли със съвети моля и за ваш съвет по моя случай и предварително благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: c54e44848f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Психолога е добра идея за да ти помогне да си направиш преценка каква жена търсиш и къде е най вероятно да я откриеш, какви очаквания да имаш за нея и какво се налага да й предложиш срещу това твое очакване и т.н..
А от там ще се справиш сам.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f636c0c377
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Идеята е добра, да. Проблема е в България почти няма психолози, които могат да ти свършат работа. Ходил съм на 3-4 психолога и не ми помогнаха, ама никак, а уж се водят сред най-добрите в града.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6529b38093
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не ти трябва психолог - и аз съм така - на 30 с доход около 1000 лв. чисто, работа база данни и техническа поддръжка. И мен не ме поглеждат, а залитат по стария ми шеф с колата !... ...
То по принцип жените в България са златотърсачки. Парите слагат най-отпред, може да си готин, напарфюмиран и с костюм, ама усетят ли, че нямаш пари - ЗАБРАВИ ! Аз вече и не търся :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b1409e7654
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ехх мислят си, че като са с парфюм и костюм ще им се кланят... Не ми одобряват коментарите от други теми, но се опитвам от известно време да дам пример с мой познат. Зъбите му отвратително криви, но по-лошото, е че са и кафяви от липсата на хигиена. А и не само там... което е предостатъчно да приключи всичко. Но! Цялостната му физиономия е чисто и просто адски грозна. Освен това е с отвратително безформено и поувиснало тяло / а е на 28/ покрито с някакви огромни и релефни кафяви образувания на фона на един куп космища. На фона на всичко това блесва уникалния му характер: лигав досадник до безбожие, който месеци наред те тормози психически колкото и да го режеш. И в момента, в който му теглиш една и разбере най-после, че няма да стане, само стой и гледай яко злобно избиване на комплекси- никакъв помен от жалостивото грозниче просещо внимание. Момиче с перфектни пропорции на лицето и тялото го отряза и той реши да скалъпи, че "лицево деформирано нещо с психически отклонения му се било залепило и той го бил отрязал? !!! За капак на гнусния му вид и гнусната му личност той все пак нагло си заявява, че го мързи да се поддържа по какъвто и да е начин, и че ще продължава да си досажда, защото бил егоист? !! Ами пълно е с такива индивиди, които по цял ден висят някъде из нета и плюят по грозните, дъртите, курвите, златотърсачките и изобщо все смотаните жени виновни ;)... Кой заблуждавате? ! ;) Айде дано тоя път не удари някой в комплексите и да го одобрят.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a7563c9eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3 много си прав, но според теб от къде да намерим жена все има хубави и свестни жени само да знаеш къде да ги потърсиш

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 518af316c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От психолог нищо хубаво не чакай. Всички психолози са с проблемни животи. Те собствените животи немогат да си оправят ти очакваш твоя. Трябва да нямаш мнение и виждане за живот, че да ходиш някой друг да ти обяснява как да живееш :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1a6421d785
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре, как смяташ да си намериш приятелка, след като питаш анонимно непознати за съвет дали да не идеш на психолог, който да те посъветва как да си намериш приятелка???
Трябва да си малко по-решителен. Струва ми се, обаче, че на този етап ще тъсиш жена, която също да те съветва, а точно такава не е добър пример, защото или няма да те хареса, или ще те вземе, за да те използва. Помисли каква жена търсиш, напиши си на листче качества и отрицателни черти, ако трябва потърси в нета какви критерии имат другите мъже, даже тук има такава тема. Какво обичаш да правиш - планини, книги, море, театър, какви филми, астрономия, история... какви са ти интересите и търси жена с подобни. Можеш да се включиш и в някоя тема по интереси във фб, или да намериш нечий ютюб профил, който ти е интересен и завържи диалог. Излизай по улиците и си кажи, че всеки ден ще заговаряш по една жена, за да се отпуснеш с времето. Питай ги за часа, за някоя улица, кой автобус къде спира, тривиални неща. Без да нахалстваш за продължение на отношенията, просто за опит, а ако пък някоя прояви интерес - действай. Ползвай и пунктуация, когато им пишеш, това много говори за човека. Незнам се пише 'не знам', също както и 'не мога'. 'за това' се пише 'затова', в конкретния случай. Успех! не се занимавай с психолози и четене на психология-мой съвет, на мнението на коментар номер 6 съм.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 69cb1ef08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Приятелю, ти си млад мъж. Как може така да се отчайваш. Сигурна съм, че ще си намериш прекрасна жена/приятелка. Като за начало, може би трябва да промениш подхода си. Намери нова социална среда. Запиши се на спорт, посещавайки интересни места, винаги бъди усмихнат и самоуверен. Излез малко от черупката си. Общувай повече с хора. Контактите водят до нови.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker