Мъжът на майка ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът на майка ми.
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1038 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас един проблем, който ме човърка отвътре. Майка ми е на 48 години а нейният 3-ти мъж е на 29 години и се държи ужасно тъпо с мен и моят бъдещ съпруг а, с по малката ми сестра се държи добре. Всеки път когато отида в тях да видя майка ми все се държи така все едно съм пришълец, става и почва да обикаля наляво надясно с телефона си играе абе въобще ясно се вижда че не желае по никакъв начин да общува с мен, лошото е че и с мъжът ми се държи така още първия ден като реших да го заведа в тях да се запознаят с него той пак така правеше и моят мъж се почувства неудобно и ми прошепна в ухото " Ние май не сме желани тук", повярвайте ми и на мен ми стана още по неудобно, и така няколко пъти. С майка ми сме си имали спорове, защото от малки със сестра ми ни дели сега сестра ми е на19 и тя продължава и дава някакви работи за бала и събра пари (за моя нямаше както винаги ) които са и чисти и тя в момента си ги харчи както намери за добре и когато аз отворих темата за сватбата ми, майка ми взе да бръщолеви че сме били бързали че имало хора дето били живеели без брак че пък тя след 2 години имала юбилей и т. н. един вид аз нямам пари номер с който всеки път ми излиза и за рожденни дни и какво ли не, а за хората и за сестра ми все намираше. Търпя тази несправедливост доста години опитвала съм да говоря с нея за това и за това как се чувствам тя все викаше че съм била артистка че се преструвам че съм изопачавала ( а между другото тя е човек които обича да си преувеличава) а от друга страна тя се дразни на свекърва ми че ни помага даже венъж казала на сестра ми че като толкова мн съм я харесвала да съм ходела при нея и че нея не било я интересувало. Едно време постоянно се оплакваше от мене на хората и на въпросния момък от мене а сестрами е хвалена и прехвалена. Веднъж се бяхме скарали жестоко и тя излезе от вкъщи и 2 дена почти я нямаше аз се побърках да и звъня на мобилния да я питам къде дали добре тя не ми вдигаше и когато се прибра най накрая се обърна и ми каза че тя имала личен живот и чебсе опитвам да я контролирам бях потресена защото на всичкото от горе и беше забавно ще кажеш че все едно беше детска игра докато ми ги говореше тези неща тя задоволно се усмихваше. Та за въпросния мъж запозна го с всички роднини и приятели които много го харесват а нас с мъжа ни беше нарекъл цигани под носа си но аз го чух и майка ми го чу но нищо не му каза. Исках да споделя с вас защото незнам какво да правя с тези двамата. Искам едно елементарно уважение, не искам като отида в тях да се чувствам като натрапник и не искам да ми се мънкат разни неща под носа по мой адрес или по адрес на мъжъ ми който впрочем не иска да ходи нито в тях нито пък да ги вижда и чува. Благодаря ви че прочетохте историята ми накратко :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker