Проблемът в мен ли е? Обича майка си сякаш повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблемът в мен ли е? Обича майка си сякаш повече
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1370 пъти
Здравейте.
Искам да ви разкажа историята, която ме притеснява.
За си кажете мнението честно.
Той обича и слуша майка си. Тя всеки ден звъни на дъщеря си и мисли за нея и ни говори цял ден за нея винаги когато ни види.
Аз нямам нищо против никой. Обаче тя иска той да дойде да живее при мен, а той иска да седи при майка си. А майка му не се съобразява и ме наранява като проявява неуважение примерно нещо старо за нас, а за другото й дете крие неща и с любов всеки ден се отнася и живее за семейството на дъщеря й. В резултат на което аз не искам да седя там, за да не се чувствам подценена и си дойдох в моя дом сама, а той иска да е при майка си, която пък иска да е при дъщеря си, която пък няма време за майка си. И той защитава майка си и сестра си ако нещо са направили и казва че не е вярно.. А аз не искам никой да разделям като я обича и го оставих да седи при майка му. И седя сама, за да не си причинявам болка там.
Много извинявайте за обърканата ситуация. Дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 449fe0b00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не можеш да обясниш, какво си ни писала?
Питаш проблема в теб ли е а не обясняваш какъв е проблема. казала си само че според теб той обича майка си. Нищо от негови действия или думи, нищо от твоите действия или думи. Само това, че имаш зълва и свекърва ти, според теб, дава по хубави вещи на нея.
Това ли е най важното в проблема ти? Какво и на кого дава свекървата?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 856b6fdce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има тук една тема “Загубих си семейството заради майка ми”. Прочети я. Направила си най-доброто като си се изнесла и си го оставила да си живее с нея. Мамино синче не можеш да го промениш. А и не си заслужавамда търпиш това заради него. Ти да го обичаш достатъчно, за да търпиш отношението на майка му. Той да не те обича достатъчно, за да изисква от нея да те уважава. Много е тъпо да те сравнява с дъщеря си. Прави го нарочно, за да се чувстваш зле и за да те прогони. Не ти трябват такива хора.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3d9c57293b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Това е егоизъм, искаш го само за себе си. Той може да обича когото си иска, нямаш право да го ограничаваш. Като ти е неприятно при майка му, стой си у вас, той ако има чувства към тебе, ще дойде да живее при тебе, но не му забранявай да вижда майка си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c89430ef03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В тая ситуация си безсилна. В подобна съм, не същата, ама подобно. Просто казвай да добре и си прави каквото си знаеш. Не можеш да го накараш да се отдели от мама ако сам не го осъзнава.

Баща ми никога не е бил част от семейството ни - тоест тясто семейство - мама, той, брат ми и аз, той винаги се е движел в семейството - той, баба ми, леля ми и братовчед ми. което много ме е наранявало защото съм се прибирала в нас със медали от състезания и отлични оценки, а той се обръща и ми казва "ама братовчед ти еди кво си, той е гений той е умен". Типичен пример на неполучената мъжка рожба. Но как да е. Но защо ние, тясното му семейство да страдаме от това. и така до ден днешен той е покрай гъза на племенника си и майка му. Но няма какво да се направи.

Имаш няколко вариянта
1. Напиши на един лист да или не , за да останете заедно. Какви са плюсовете какви са минусите и заслужава ли си времето което влагаш за него. Защото време не се връща. ЦЦели във връзката, ще се развивате ли, ще имате ли дом, дете, нещо или така ще я карате.
2. Ти къде се представяш себе си след 5г. Не обичам въпросите за петилетката, защото звучат остаряло и ретро, но е прекрасен въпрос, защото като ТИ се изясниш пред себе си какво искаш и като го попиташ него кво мисли за следващите 5г можеш да си дадеш ясна представа за бъдещето и развитието на връзката ви.
3. Питай го да отидете на консултация за двойки
4. Разделете се за период от време. Ако са 1 седмица а дори 2, не усетиш тръпка и липса от неговото отсътвие... то не ви е писано.
5. Искаш да си с този човек или искаш да си с някой човек?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 856b6fdce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 3, каква дърта свекърва! Не се прави, че не разбираш какъв е проблема и недей да казваш кой е егоист! Единствените егоисти в такъв случай са родителите, които на драго сърце биха прогонили всяка жена, която обича синът им, само и само, за да е до гъзът им цял живот. Те са имали семейство, но дай да обиждаме жената на синът ни, за да няма той.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2928c53be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да обобщим: гаджето ти не иска да живее с тебе, а с майка си, въпреки, че майка му иска да се отдели от нея и предпочита явно сестра му. Проблемът доколкото разбирам е в приятеля ти. По-точно, не желае да порастне и очаква майка му да го обгрижва все едно е дете. Майката би могла да ти помогне, като не полага битови грижи за него - не го пере, не го храни и не му почиства. Но тогава той просто ще очаква ти да правиш за него това. Т. е. ще те ползва като домашна прислужница. Нима наистина искаш да отглеждаш възрастно дете? Просто му кажи истината - че работа с непораснали момченца ти нямаш. Прекрати всякакви контакти и не се занимавай с него. Да се оправя майка му, като го е научила така. А вие майки на синове - много внимавайте как отглеждате децата си - възпитавате бъдещи мъже, а не олигофрени и вечни деца. Не правете вместо децата си неща, които са техни задължения и ги включвайте в домакинството да помагат. Иначе ще си ги отглеждате до гроб и внуци няма да видите, нито самостоятелни и силни синове.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker