Приятелката ми иска малко време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Приятелката ми иска малко време
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1898 пъти
Здравейте, с приятелката ми сме заедно от пет години. Имали сме и лоши и хубави моменти. Преди четири месеца постоянно ми се дразнеше и един ден реших да седнем и да поговорим. Тя се разплака и ми каза, че има чувства към друг. Разбира се на мен ми стана много гадно. Аз я попитах дали това е краят и тя каза не знам. Попитах я какво иска. Знех, че това е временно увлечение и ще мине. Казах и че няма да я оставя и ще минем заедно през това. Всичко мина и тя стана много щастлива и даже намрази чувека във който се беше влюбила. До преди една седмица. Искаше да ходим заедно на Пампорово с техните родители и аз и казах, че ще отидем. За съжаление мен не ме пуснаха от работа и аз и казах да ходи без мен. Стана и тъпо, защото искаше да се разсеем от града. Върна се, но не беше същата, беше много унила. Питах я какво става, но тя не искаше да ми каже или минаваше с оправданието, че мрази целия свят. Когато излезеш с някое момиче тя се забавляваш. Разделихме се, но аз я обичам толкова много и отидох при нес с цветя и обясних че не мога без нея тя се зарадва. На следващия ден тя пак беше тъжна попитах какво иска да направим и тя каза, че иска да остане малко сама. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 666008f33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дай и време да помисли, недей да прибързваш. Когато тя е готова поговори с нея. Няма какво да губиш

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9071160a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   скрий се тая есен като започне ловния сезон да не отстрелят, защото си най-едрия рогат добитък в източна Европа

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 158709a502
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж маняче, ти си направил каквото можеш. Остави я сама,но наистина не я търси! Бил съм във твоето положение знам не е готино чувството, но няма как.След като мине време и те потърси това е твоето момиче ако ли не просто смело напред случва се ,но не бъди мъж за две стотинки стисни зъби и продължи ! Другото което ще ти дам като съвет може да бъдиш вариант А , но никога не бъди вариант Б !

Успех !
Гекса

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4ca5e06f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обича те, защото сте били много време заедно, ама най-вероятно е хапнала нещо ново и сега слдва размишление от нейна страна дали да се върне при питомното или да ходи да чеше с непознатото.

Остави я и каквото реши - това е.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8495b10c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абсолютно нищо. Имаш по-голям шанс да се върне при теб, ако не й се молиш. Излизай с други, нека знае, че не си й резерва и няма да я чакаш да те разиграва докато реши какво иска.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c4e7c3da4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лелеее ти си страхотен човек. Не мога да повярвам, че тя се държи толкова тъпо и те наранява, а ти си се отнесъл толкова достойно. Определено не си комплексар, който търси да си задоволи егото, като го върне на другия. Впечатлена съм, надявам се да срещна хора като теб. А иначе нямаш нужда от нашите съвети. достатъчно добре се справяш в живота. На твое място бих правила секс с други жени, така ще ти минат чувствата и ще се възстановиш по-бързо от раздялата. И съответно ще срещнеш жена, която те заслужава :) Междувременно можеш да продължаваш да се влачиш с тази, но като цяло е добре да се откъснеш емоционално от нея първо. После можеш да я зарежеш, когато се почувстваш готов за това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b91b848695
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Учи български, това прави.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2119c82825
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Грешка след грешка пич. Първо е трябвало да говориш с нея още в началото като виждащ, че нещо не е както трябва, второ като ти каже, че има чувства към друг на секундата трябва да се разделите, ти я задушаваш и правиш нещата да отиват на агония.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2008488b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Познато ми е това чувство, в момента го изпитвам и аз. Приключих връзка започнах друга и не се получава. Нямам чувства към въпросния човек изобщо, може да се получи нещо но няма да е в близкото бъдеще! Като са й завъртяли главата виновната не е само тя. Според мен говорете отново и изчакай да мине малко време или не е разлюбила другия или й е тъпо че се е получило така, обаче ако избере другия бъди сигурен, че един ден ще съжелява, но ако и ти положиш известни усилия за да върнеш чувствата й към теб тя ще забрави за който и да било. Надявач се да съм била полезна с нещо!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fb9c736548
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти си бахти будалата брат. Тя се е наебала с тоя тип и то много пъти, за да изпитва някви чувства към теб и въобше да ти го каже, а ти и вървиш след гъза. Тъжна е не щото ти и липсваш, а щото другия и липсва.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a3be593828
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Незабавно прекрати връзката си с нея. Ще ти е тежко, защото си свикнал, но е наложително да го наравиш. Кажи и, че и ти имаш чувства към друга и искаш да се разделите.
Един истински мъж никога и при никакви обстоятелства не трябва да приема ролята на втора цигулка. Дори и приятелката ти да прекрати отношенията си с "онзи", за нея вече ти си мъж без авторитет. Ще бъде с теб по милост и все ще си мисли какво би било да е с другия. После ще се появи някой друг "друг"...
Режи до кокал и си намери друга жена.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: bb436edb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Чудя се въобще какво правиш още с нея, при положение че са те оставили втора цигулка. Млад си, прав си, животът продължава! Вероятно ти е кофти, но за мен болката д аме направят на маймуна би била много по-голяма от едни несподелени чувства...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker