Дете на разведени родители - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дете на разведени родители
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1929 пъти
Здравейте!
Момиче на 18 съм.. Търсих помощ от приятели търсих и в Интернет, но не успях да намеря нищо с което да си помогна
Родителите ми са разведени от 15 години свикнах с този факт преживях развода мислех че не съм по различна от останалите деца със семейства но... Явно дълбоко в мен има следа.. Колкото и да отричам трябва да призная че срещам огромен проблем в любовта и на подсъзнателно ниво обвинявам партньора си за абсурдни неща.. Имам връзка от година но мразя в себе си това че живея под постоянен стрес дали в бъдеще и той като баща ми ще изневери и ще ме остви
Поддържам връзка с баща ми но живеех с майка си до 16
Всеки път когато съм с баща ми виждам как дори и на 40 продължава да има любовници крие се излиза тайно и лъже жената с която е в момента.. Искам да намеря начин да се отърва от страха вътре в мен искам да спра да си представям себе си на мястото на майка ми след години
В съзнанието ми са мисли че няма семейство в което един от двамата партньори не е изневерил.. Не вярвам че има нещо като вечна любов и съществува мъж които може да те обича след години така както днес..
По този начин провалям връзката си страдам и се чудя дали да не се разделя с приятеля ми защото колкото и да е глупаво сега го обичам а след години може да се окаже че съм провалила живота му или той моя защото сме се заблуждавали че ще се обичаме. А накрая ще си омръзнем и ще тръгнем към други
Какво е мнението ви за любовта? Има ли любов която не свършва..? И най- вече се питам съществува ли истинско семейство което не се лъже няма любовници и се обича' докато смъртта ги раздели'?
Обръща се за помощ към хората с опит в живота..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 357facdca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена съм на 50г
Чувствата, които изпитваш авторке, са вкоренени в теб от майка ти и са грешни. Изневеряват ли мъжете? О да, ако им оставиш такава възможност.
Здравия брак, "истинското семейство", зависят само от жената, мъжете им е в природата да търсят колкото може повече секс, където и да е, ако им падне, ще го вземат, възпира ги единствено отношенията им с жената с която живеят.
В една връзка от жената се иска да прави мъжа си щастлив, да го кара забравя проблемите, да чувства че е желана компания и така не само винаги ще е твой но и при приятелите си няма да ходи.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7ea579e114
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И мойте родители са разведени, заради изневяра на баща ми. Виждаме се, и аз съм виждала как си говори с други, докато е с една и съм мислила и аз такива неща дали някой мъж ще ме обича до старостта. Ама по-добре да се обичате с някой, докато можете, отколкото никога да не си обичала някой. Мога да ти кажа, че майка ми от 7 години е с един мъж и не съм забелязала да и изневерява или пък майка ми на него, нито са се карали за такива неща. Радвай се и бъди с твоето гадже, докато можеш и ползвайте презерватив, докато сте малки. Аз съм на 23 и имам приятелка, която си има гадже от 9-ти клас и още са заедно. Като им гледам снимките са като в приказките. Аз от 2 години си имам гадже и си мислех в началото дали няма да ми изневери и да ме остави, но след няколко месеца се отпуснах и вече си мисля Каквото ще да става. Докато се обичаме ще сме заедно.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 73ba82a672
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На мен много ми помогна книгата "Отровните родители" има я онлайн. В нея има примери и истории на пораснали деца на разведени родители, на деца с алкохолик в семейството, на деца с родители перфекционисти, деца израснали без присъствието на родител и т.н. и до какви последици в зрелия човек водят тези ситуации. Ще разбереш на какво се дължат неопределените ти страхове и спирачки, ще спреш да се чудиш "защо го правя това, отново и отново, какво ми става". Нещата изобщо не са толкова прости, колкото си мислят повечето хора, едно "не всички са като баща ти" или "и да ти изневерят не е края на света" няма да те отърват от вътрешната несигурност. Освен това детската травма се отразява на всеки аспект от живота, не само на връзката. Страхът от изоставяне, може не само да изпъди всички около теб, но и да не ти позволява да имаш амбиции, да те кара да не вярваш, че заслужаваш щастие и те кара непрекъснато да се самосаботираш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 14ec22adc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1
Най - после да чуя толкова смислено нещо и от жена. Браво, нека младите дами четат....
М34

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e7366258af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж, това, че родителите ти не са били зрели и са се развели, не означава, че и с теб ще се случи така. Даже напротив- ако си умна, можеш да извлечеш доста зключения от тяхното поведение и да знаеш как НЕ се прави.

А и в някаква степен има и нещо, което се нарича съдба. Ако ти е писано да си с правилния човек, ако ще и дете на убийци да си пак, ще си щастлива в бъдещото си семейство. Горе главата и не се тормози излишно за неща, на които още не им е времето.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 75accc6594
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 4....първо да кажа, че не съм номер 1 и също така съм съгласна с номер 1....обаче е редно да се осмисли и защо жените изневеряват....Защото когато си дал всичко от себе си, мъжът до теб да е обгрижен, да се чувства добре, желан във всяко отношение...и това се приеме за даденост и не се цени....Както са казали старите хора лесно се свиква с хубавото, нали?
Към Авторката - съвсем приятелски съвет - посети психолог и реши това, преди да съсипеш живота си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e7366258af
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, извинявай за офтопика, но не разбирам женската логика да се изневерява в случай, че не се ценяло. А като изневериш, повече ли ще те ценят? Не я разбирам тая логика. Има си решения, а това не решава нищо реално. Даже задълбочава нещата.

ПС: в никакъв случай не оправдавам и мъжката изневяра.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 96f6c8ff62
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   любовта е измислица с която жените лъжат мъжете.И най-важното е че жените не са способни да обичат затова и прехвалват любовните чувства и се чудят дали ще бъдат обичани от мъжете. И това е отговора на въпроса ти , не можеш да обичаш ,затова ти се струва че и няма да бъдеш обичана.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 75accc6594
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 7...номер 6 съм. Не съм казала нито, че това решава проблема, нито че го приемам или оправдавам. Просто исках да се обърне внимание на факта, че и двамата в една връзка трябва имат желание и да полагат усилия, за да я съхранят. И да нито една изневяра не решава, какъвто и да е проблем, но е факт че много хора са по-склонни да изневерят, когато не се чувстват добре или не достатъчно оценени или не достатъчно обгрижени.....независимо от пола им!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 357facdca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От №1 до №6
Защо жените изневеряват ли? по скоро от нужда, някой да им прави комплименти, не защото не са ценени, а защото не различават начина на ценене на мъжа в едно семейство и не приучават мъжа си как да им говори. Когато мъжът е любовник говори красиви думи и не иска, нито да му готвят нито да му перът, когато е съпруг той се грижи по друг начин, не само на думи, за семейството си. Осигурява им покрив дрехи, храна удоволствия с помощта на жена си разбира се. В момента в който един любовник ти стане съпруг, веднага се започва с липсата на комплименти и наличието на мръсни мъжки чорапи повярвай. Рядко много рядко има мъже, които говорят на собствената си жена толкова на брои красиви думи колкото един любовник и това пак се дължи на жените им, защото са го научили, че им харесва да чуват такива думи. Ако го научиш, че харесваш цветя той ще ти купува саксийки с цветенца.
А за да те цени един мъж пак си зависи от самата теб. Дори нямам на идея какво имаш предвид под "не те цени". Но ми прави впечатление, че мислиш, че мъжът ти те е взел за да го обгрижваш, а не е така. Той ако те е взел за своя жена, повярвай, не те е взел за да има кой да готви и пере и да пуска секс. В днешни дни мъжката заплата на един ерген стига и за перална машина и за готова храна и остава и нещичко за леки жени, които пускат секс срещу едно питие. Така че мъжът ти няма нужда от обгрижване. Ако си мислиш че е видял праха по секцията си, почесал се е и му е дошла идея, че трябва да си вземе жена, и е взел точно теб, много се лъжеш.
Шетането и готвенето в едно семейство не са задължение на жената, жените в средностатистическите семейства го правят за да спестят средства, защото реално това е работата на жената, да си прави сметката, мъжа носи пари, жената прави така че семейството да си купят колкото е възможно повече и по качествени стоки и услуги. Ако са крайно бедни ще купят чувал с брашно тя да меси хляб, ще купят игли и конци за да съшива работните му дрехи и такива подобни. Ако са богати тя докато е на фризьор, ще поръча негова любима храна от реномиран ресторант, ще запази билети за самолет и ще уреди удобна почивка за уикенда, ще го изненадва с нови и качествени стоки, които му правят удоволствие, като преди това е изчела много литература за интересите му. Жената на богатия освен, че трябва да изглежда поддържана, трябва и много да чете за да има какво да му разказва, да обсъжда с него каквато и да е тема, за да му е интересна дългосрочно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e7366258af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И аз да кажа, че съм впечатлен от коментарите на 1/10. Направо получих душевен оргазъм, дкоато чета.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f61172569d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен се филмираш излишно. Моят баща е бройкаджия цял живот, с майка ми са разведени 15 години, аз съм на 19. След нея се ожени още два пъти, тая година пак се разведе, сега пак е с нова и на нея й изневерява. Мисля, че трябва да разбереш, че приятеля ти не е баща ти, не свързвай мъжете с баща си и не търси таткото в тях, щото тва е много лош навик и никога няма да си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f61172569d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ама все жертви се изкарвате. Държа да отбележа, че съм жена. Все едно и вие като се изпонапиете в дискотеките не заглеждате батковци, по телевизията като излезе Джейсън Момоа или Брад Пит не се подмокряте, така е и с мъжете. Не е МЪЖКА природа, а е ЧОВЕШКА природа. Напълно ок е да се загледаш по друг мъж/жена, все пак не си сляп или невменяем за да кажеш, че някой/някоя не е секси, като наистина е. Въпросът е да имаш малко самоуважение и достойнство, защото човек, който изневерява значи не е сигурен нито в себе си, нито в избора си, ето това е ЖАЛКО. Колкото мъжете изневеряват, толкова и жените го правят.
Винаги съм била сигурна, че в изневярата са виновни и двамата. Жените в днешно време са отвратително обсебващи и ревниви, не давате на мъжете ви да излезнат с приятели, а ако им позволите им пишете и звъните постоянно и то на човек му писва в един момент. Има го и обратнто много ясно, с твърде ревнивите мъже - ми всяка жена ще избяга при друг като постоянно я питаш къде е, с кого е, кво прави, кви гащи е обула и т. н. Та, не мъжете само са проблема, мили дами.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f19bf30898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз съм с разведени родители в най-кофтия вариант, баща ми ни напусна и никога не ме потърси до края на живота си. Много хора подценяват функцията на бащата в семейството, но истината е, че тя е огромна, особено като детето навърши 7 години. Като знам какво е да си без баща, това ме мотивира да съм най-добрият баща и да не пестя усилия за семейството си. Само да вметна, аз съм на 34 като бях ученик нямаше разведени семейства и на деца като мен се гледаше като на бъдещи престъпници.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker