Осиновяване от хомосексуални - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96323)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22645)
 Секс и интимност (11203)
 Тинейджърски (20160)
 Семейство (4813)
 Здраве (7772)
 Спорт и красота (4050)
 На работното място (2140)
 Образование (5883)
 В чужбина (1290)
 Наркотици и алкохол (924)
 Измислени истории (736)
 Проза, литература (1492)
 Други (13043)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Осиновяване от хомосексуални
преди: 10 месеца, 29 дни, прочетена 3953 пъти
Здравейте! Искам да попитам възможно ли е в България хомосексуална двойка да си осинови дете? Познавате ли такива хора и ако да, как са успели? Как протича животът им след осиновяването, спокойно ли минава, как реагират околните? Благодаря ви и лек ден/лека вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
51-61 от 61

преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 433bdf9008
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

54.   @ 47 от 46
Хапчетата ми са добри, не се притеснявай :) Споменаването на Америка беше в смисъл за двойните стандарти и разликата между морал и право. Колкото до доводите, имах предвид това, че не можеш да цитираш изследвания на една организация , а да игнорираш противоположните на друга организация , само защото не ти изнасят - по този начин ти признаваш , че не си обективен. Да не говорим за престижа и значението на двете организации - едната се бори с мащабни здравни проблеми по света, а другата е част от амерканската здравна индустрия, в която психологията и психоанализата са златна мина и са готови да застанат зад всяко мнение , което ще доведе нови обекти на финансиране като ПНО на обратните , ЛГБТ и така натататък.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: bc08e0fe9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Ха-ха, много забавна статия, номер 53. Не знаех, че играенето на футбол превръща хората от хомо в хетеро, ще питам приятеля си след 10 години активна игра не е ли почувствал влечение към жените ;дд Забавна статийка, но без никаква адекватна аргументация или доказателство. Иначе благодаря за споделеното, искрено се посмяхме. :)

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: bc08e0fe9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

56.   От 33/41
Драга 49, доста време ти отне да измислиш как да отговориш на последния ми коментар, нормално - с фактите е трудно да се бори човек, но при теб злобата все пак надделя. Не мога и аз да остана безучастен към поредния ти коментар, основаващ се единствено на твоите дългогодишни наблюдения, пречупени през хомофобията. Отново ще повторя, понеже виждам, че при теб има нужда да се повтаря, че мнението на някого е нищо пред фактите. Опитваш се да омаловажиш това, което вече е установено може би за да убедиш самата себе си в думите си, но това не ги прави истина, колкото и да ти се иска да е така. Не мисля, че твоето мнение или мнението на който и да е хомофоб в сайта, а и не само в него, може да опровергае това, което е доказано пред СЗО, която както вече казах премахна хомосексуалността от Международната класификация на болестите. Не зная с какви "очи" отново си позволяваш да пишеш умни коментари, като стана ясно че не си прочела и един по-задълбочен материал по темата, а всичко се основава на твоето хомофобско мнение, което пред науката - не струва. Предпочитам да се доверя на собствения си опит и литературата, която съм чел пред това да вземам под внимание мнението на злобни лелички по форумите. Надявам се, че вече ще се успокоиш и няма да пишеш повече неистини.

Към 53, това че някой си е решил да напише книжка с глупостите, в които вярва, не значи че това, което е написано е истина, докато то не бъде доказано с факти, доказателства, проучвания и пр. Друг е въпросът, че написаното в статията звучи шарлатански. Надявам се съзнавате, че благодарение на вашата омраза сте податливи на манипулации, с които хитрите мошеници си изкарват прехраната, продавайки измислените си четива. Няма документиран случай, в който хомо човек да стане хетеро, освен в случаите когато хомосексуалният човек винаги е бил хетеро, но по една или друга причина е проявил подобно поведение. Всъщност ти също би могъл да проявиш гей влечение ако бъдеш в среда, където има само мъже. Има много случаи в затворите или армията, където хетеро мъже имат хомосексуални взаимоотношения в следствие на дългия период на липса на взаимоотношения с другия пол, можеш да прочетеш повече за ситуационен хомосексуализъм. :)
Ще кажа още, че понякога човек проявява агресивна хомофобия поради това, че той самият е гей или бисексуален, но отказва да го признае пред себе си и да го приеме. И искам да попитам всички така активни, но негативни по темата: сигурни ли сте че сте напълно искрени със себе си?
Бързам да ви успокоя, че дори и да не е така, няма от какво да се притеснявате, защото има много хора, които биха проявили разбиране и още повече, светът е зад нас.
Вече със сигурност спирам да следя темата, защото усещам, че няма какво повече градивно да бъде изказано. На всички ви пожелавам смелост да бъдете себе си и мъдрост да позволите на другите да бъдат себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 91ebd8f57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   Ето ви и още информация. Вижте докъде се стига в т.нар. либерални държави и какви „норми“ и „ценности“ налагат.

https://www.tickle-news.com/2019/02/ek_25.html?fbclid=IwAR0LxNb65xaFu3HWDyLk5yy48RkXaIq58is6IKHrkTg7Ta7sicVh6Xd4iso

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 91ebd8f57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   Драги номер 56, искрено ме зарадва поредното ти доказателство колко са ти двойни стандартите и колко едностранчиво и необективно „разсъждаваш“.
Не ми е отнело време да измислям нищо, просто бях сметнала, че няма смисъл да продължаваме темата, но както виждаме, тя трудно се изчерпва.
Много ми се иска да видиш колко много си противоречиш с твоите коментари. Изпратих ти статиите, понеже виждам, че вярваш повече на неща, написани в интернет, отколкото на реалността, която за теб е пречупена през призмата на хомосексуалността.
В предишните си няколко коментара ми обясняваше, как „науката се е доказала“ и как „опитът е нищо в сравнение с фактите“, а сега когато видя, че има статии и книги по въпроса, където е описана другата страна на нещата, най-после се сети, че „не всичко написано в нета може да е истина“. :)
Питаше ме къде съм прочела въпросните неща. Е, показах ти няколко източника. Твърдеше, че не съм прочела нищо, еми грешиш!
Леличка? - та аз дори не съм стигнала 30-те години. :)
Дългогодишен опит в хомофобията? - Еми не. Ако си спонмяш добре, ти бях писала, че допреди една година разсъждавах като SJW и не спятах хомосексуалността за чак такъв проблем. Но за някои неща е нужна само една ситуация, за да те накара да се замислиш. А при мен тези ситуации са били повече от една.


В коментар под номер 49 ти бях писала, че се разпространяват много лъжи и неправилна информация. Нещо, с което ти се съгласи чак, когато видя, че има статии, които дискредитират защитата срещу хомофобията. Това не е ли двоен стандарт?

„... това че някой си е решил да напише книжка с глупостите, в които вярва, не значи че това, което е написано е истина, докато то не бъде доказано с факти, доказателства, проучвания и пр. Друг е въпросът, че написаното в статията звучи шарлатански. Надявам се съзнавате, че благодарение на вашата омраза сте податливи на манипулации, с които хитрите мошеници си изкарват прехраната, продавайки измислените си четива. “

Това не е ли противоречие от твоя страна, драги? Значи, когато някой установява правилото, че хомосексуалността не е болест, ведната се доверяваме във ваша полза, но когато някой изведе доказателства проверими в опита на всеки, тогава вече се сещате, че не всико написано може да е истина. И тогава вече споменаваш тежестта на опита и факта, че се пишат много лъжи, а иначе вярваш на неправителствените организации.
Ето това е проблемът с всеки обратен- двойният стандарт! Вие все парадирате, че сте дискриминирани, а истината е, че вие дискриминирате останалите. По този начин доказвате, че има защо хората да ви отхвърлят и да ви намразват.

И не, не казвам, че играенето на футбол задължително те прави хетеро. В статията е написано доста ясно и отчетливо как отношенията между родител и дете, се отразяват на развитието на въпросното дете. Което ни връща и към началото на темата, че има знаение как мама и тати се отнасят към сина или дъщеря си, защото неправилното възпитание може да обърка психиката ти доста.

„ Предпочитам да се доверя на собствения си опит и литературата, която съм чел пред това да вземам под внимание мнението на злобни лелички по форумите. Надявам се, че вече ще се успокоиш и няма да пишеш повече неистини. “

Ами също като теб, аз имам намерение да се доверя на моя опит и на литературата, която аз съм чела, отколкото на комплексирани момченца, които дори не забелязват колко много си противоречат. Тези мои възгледи са резултат от опита, а не предварителна причина или стереотип. Макар че ти едва ли би видял разликата.

В последния си коментар използваше моите собствени доводи в своя защита. Това доказва и колко е валидно твоето мнение. Книги и статии, написани от един учен, за теб не значат нищо, само защото счита хомосексуалността за проблем. А иначе мен обвиняваше, че се произнасям против „научните факти“. Смях и потрес!
И в крайна сметка отново стигнахме до извода, че „щом не харесваш обратни, значи си тесногръд, ограничен и злобен“... Последният ти пост е демонстрация защо хората се дразнят на тези като вас.

Благодаря ти все пак, че написа този коментар и доказа колко лицемерие има във вашите думи. Казваш, че ние сме подвластни на манипулация, защото сме вярвали на тези статии? Не драги, ние сме повярвали на някои от тези неща, което сме преживели нещо видяно и чуто от нас самите. И след това, когато сме прочели двете становища, сме преценили на кое да вярваме и на кое не.

Ти, бидейки обратен или пък привърженик на обратните, не си безпристрастен, така че и твоето мнение не е обективно. Съгласна съм, че това може да са хибридни истини да се разпространяват псевдофакти. Но това важи и за твоите източници на информация.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: bc08e0fe9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

60.   Привет, 58!
С коментара си искам да изкажа искреното си съчувствие и по-скоро съжаление към теб. Съжалявам те, защото ти мразиш света, в който се намираш, съжалявам те и за това, че нямаш 30 години, а си изпълнила сърцето си с омраза. Съжалявам те за това, че тепърва ще отглеждаш деца, които ще възпитаваш в условности и страхове. Защото според статийката, която си пратила близката връзка с майката е една от причините, поради които хората стават хомо, ти какво, ще страниш от децата си, за да не са хомосексуални? А представи си се разделите с мъжа си и се наложи да ги отглеждаш сама, ужас, какво ще стане, те ще бъдат хомосексуални!! Честно казано очаквах статиите да праща друг човек, защото не предполагах, че толкова присърце ще вземеш темата, твоето дори отива към маниакалност, защото пряко темата не те засяга, а си толкова вманиачена, необяснимо защо.
Изписваш хубаво нещата, но за съжаление не си обективна. Оказва се че твоите познания по темата се основават на статийки, прочетени в нета, може би за "аргумент" на дискусията ни тук, понеже вече се изчерпа от лъжи, базирани на "личния ти опит". Твоето, драга, ми прилича на маниакално болестно състояние, при което ти не позволяваш на психиката си да гледа обективно на света около себе си. Би могла да посетиш психолог или направо психиатър, защото не е редно да приемаш така вътрешно въпроси, които не те касаят чак толкова. Сигурен съм, че в момента стоиш пред компютъра и си умираш от яд, че отново отхвърлям твоите доводи, но няма как да е - те просто не са обективни, защото са пречупени през твоята болест. Ако погледнеш реално на света, ще видиш, че изглежда по много по-различен начин отколкото си представяш. Спри да го гледаш през очите на омразата. За съжаление ти подхранваш болните си убеждения с измислени статийки, които са крайно негативни към света като цяло. Можеш обаче да излезеш от това състояние като се придържаш към това, което вече е доказано пред световно признати институции като СЗО и пред света като цяло. Те отхвърлят репаративната терапия, за която ми говориш като недоказан, неуспешен но и нехуманен метод, който не води до нищо добро. На фона на това, което ти изказвам, статийките ти изглеждат смешно. Втората пък беше поредното доказателство за това, че гледаш на света по притеснителен начин. Ти наистина ли повярва на така гнусно написаното? Изобщо не ми прилича, че човек със здрав разум може да напише подобно нещо, не зная ти с какъв разум вярваш на това. Друг е въпросът, че изписаното в статията няма общо с темата, която дискутираме. Отново си проличава твоята болестна необективност.
Ако трябва да говорим и за личен опит, ами моят опровергава по всякакъв начин статийката, която си споделила, драга. Искам да ти кажа, че съм имал прекрасно детство и съм израснал до двама любящи родители, които не са ме лишили от нищо. Не съм имал и проблем с връстниците си, дори напротив, бях предпочитан приятел, може би защото винаги съм умеел да разбирам хората, личностно качество, което на теб ти липсва. С психолога бихте могли да обсъдите и това, ако имаш смелост да отидеш де. Към момента водя още по-щастлив живот със съпруга си, за съжаление в Америка, защото в България все още има много хора като теб, но искам да ти кажа, че заедно с него усилено работим по въпроса това да не е така. И в най-скоро време няма да бъде, защото светът върви усилено в тази посока. Дано и твоят приятел да те обича поне малко колкото моя, защото определено имаш нужда от подкрепа. От мен получаваш съчувствие и съжаление. Съжалявам и децата ти, които имаш или ще имаш. Дано да бъдат перфектни и с нищо различни от другите, защото с такава майка много биха страдали. Все пак ти пожелавам успех в отглеждането на тези "перфектни деца".

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 74e982f695
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

61.   60, ти не схвана ли, че 58 не е никаква жена, още по-малко пък и млада, а най-обикновен скучаещ дъртак.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: b4839edd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

62.   61, бъркаш ме с някого. Жена съм и за разлика от човека, с когото ме бъркаш, не съм обсебена от 63 годишни баби (нали това му беше манията). Драги 60, ако моето е маниакалност, то и твоето е маниакалност, защото и ти не си се отказал от желанието „последната дума да е твоя”. Точно защото отглеждането на дете, е деликатно действие, не съм забързала да раждам. Имам време да реша дали искам и дали мога да отгледам дете. По-добре да не стана родител, отколкото да направя децата си нещастни.Това, което обсъждаме, засяга цялото общество, включително и мен. Аз също имам правото да си защитя мнението. Не е правилно да бъдеш рвнодушен към нещо, което по някакъв начин те засяга или с което не си съгласен.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 8389b505d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

63.   До 60
Моето момче, Америка е една измамна държавица, основана от мошеници и престъпници, които нарочно постановяват лъжи и си изкарват парите от тези като теб и от „умниците“, дето страдат от толерастия, (а си мислят, че проявяват разбиране). Те ви дават права и лъжовна подкрепа, вие им давате пари и публичност. Искат да промият мозъците на хората, като се крият зад оправданието, че „въдворяват справедливост“. Това е целта на всяка нова идеология. Да изглежда справедлива и благородна.
Колкото до опита ти, едва ли е бил толкова цветущ, щом си станал обратен. Ако не е по вина на семейството, тогава сигурно се е появила тази „ситуативна хомосексуалност“, за която говориш. Нали 100 пъти ти беше казано, че „обратен не се раждаш, а ставаш такъв в последствие“. И че вината е ако не в семейството, тогава е в обществото. Сигурно това е станало и с теб.
Твоят коментар за древните гърци и римляни, доказа доводите, обратни на твоите. Щом възниква в следствие на някакъв недостиг или дисбаланс, тогава не е нещо нормално или нещо, с което си се родил. Ако ти си се родил обратен при напълно здрави родители и нормална бременност, значи си феномен.
На твое място АЗ щях да отида на психолог и да разбера каква е причината за хомосексуалността ми. Дори да не е болест, възниква на психологическа почва и никога не е безпричинно. Може да си станал такъв, защото в днешно време е модерно. Ето го психо ефекта. Навсякъде се говори, че е нормално и хората решиха да опитат!
Като си щастлив в Америка, си стойте там с мъжа ти и по-добре не се връщайте тук! И моля ви, не правете опити да променяте нищо в България! Стига с тази гей-пропаганда и гей-утопия! За вас гей утопията е Рай, понеже сте обратни, но за нормалните, това е АД. Ние също се борим за своите права, стига сте ни облъчвали с тъпите си пропаганди!
Не стига, че обратните управляват половината свят, не стига че да си гей стана някаква извратена „ценност“ и мода, а сега щели да променят и положението в България. Хайде чао!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 433bdf9008
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

64.   Ако 60 е автора, не бих се учудил, приятелят му и да е някакъв цветнокож, да е пълна идилията:) Приятелски му препоръчвам ако идва по нашенско да не се държи на публични места със съпруга си наистина като със съпруг, тук обществените нагласи и балканският морал - все още неизчезнали напълно добродетели - наказват доста сурово такова поведение на обществени места. А по обвиненията в хомофобия от страна на автора към всички, които не му пригласят на идеите - да си толерантен, означава да търпиш това, което не ти изнася и аз вярвам, че ние сме такова общество, даже твърде толерантно. Вие, обаче искате и да ви одобряваме и харесваме. Няма как да стане! Всъщност вие с поведението си бетонирате още повече недоволството срещу вас. След всеки гей-парад в София все повече хора застават срещу вашите идеи. Затова, стой си в американското блато, ние си харесваме нашето. Не ми пука с кой с кого си ляга, но демонстрациите по улиците ми идват малко в повече. Относно децата - дано никога не се стигне до там. Като ти е толкова мерак, купете си някое азиатче или африканче като останалите американски потребители, нашите деца са твърде ценни за игра на семейство на някакви, които дори не са Българи.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 021f37909d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

65.   Едно дете осиновено от педерсти, ще стане педалче също кат тях. По всяка вроятност като порасне и е готово, те смите ще го рзпечатат. При гей двойка, първото нещо което ще види и научи таква дете е, как да смуче хуй и да си го слага в задника. Пълна цигания!
Извратен свят, също като циганска махала. Лайна и помия и кал и жаби по гърба.

 
  ...

51-61 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker