Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да постъпя?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1166 пъти
Здравейте,
Ж на 28 съм, омъжена без деца, с успешна и доходоносна кариера. С мъжът ми сме заедно от 7г. През последните 2г. всичко между нас взе да се променя и сега вече не съм сигурна дали има смисъл да продължим. Казва ми, че ме обича, но не го усещам така. Напоследък прави каквото си иска без да се съобразява с мен, имам чувството, че съм част от декора на домът ни, а не личност. Като се прибера от работа освен да ми прави забележки, че не съм сготвила и изчистила (чистя през ден), почти не си говорим. Колкото и да се опитам да подхвана един разговор накрая нещата все опират до мен и как нищо не върша като хората. До толкова ми смачка самочувствието, че вече взех да си мисля, че наистина за нищо не ставам. Моля, хората с по-голям житейски опит да ме посъветват как да постъпя, какво да променя в себе си. Искам всичко да е както преди да се обичаме и уважаваме. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 386918b6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То май при всички е нещо такова , вечно мрънкащи мъже , все нещо не им както трява . С моят се разбираме , на моменти има някви забележки . Ние имаме две малки деца , случвало се е да се прибере и да мрънка за играчки по пода , как можело . Оня ден бебето без чорапи , каква си майка ?Мисля , ч
Е при всеки има дразнещи думи . Нека кажат жените далим имат мъже , който пине веднъж нямат такова отношение . Може би сам о в мечтите има идеален мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 386918b6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А зощо не се включва да чисти , защо майките не са научили синовете си , не могат да готвят , чистят , простират . Майките слугини , жената и тя трябва . Ако са само тея забележки не е толкова зле . Може да му кажеш , че не ти харесва .

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8fc4cd14ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Човек, ти работиш и чистиш в къщи, а той освен че работи евентуално, какво друго прави вкъщи, освен забележки? Помага ли с нещо или е поредния, който си е взел безплатна прислужница за жена? Има огромно значение. Ако е така, няма и смисъл въобще от разговор, това е завършен егоист, той нищо няма да възприеме.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c01ba43cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо ли не подхваща мъжа ти вкъщи ? Или дойде си от работа и джас на дивана с бирата и пред телевизора, чакащ да му дадеш да яде ? Без да те пита как е минал денят ти, как си или нещо друго? Да ти помогне с нещо, защото като гледам май е от тези, които чакат всичко на готово. Да има сготвено, изчистено, а той какво прави ? Не ставай жена-слугиня. След толкова години вече показва същността си. Според мен е егоист.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4fa6249c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ж67
Взел те е за даденост и се отнася към тебе като към прислуга. Нямаш деца, млада си, имаш професия и доходи. Недей да го търпиш, няма да стане по-добре, все по-зле ще става като имате дете и грижите се увеличат, а доходите намалеят. Научила съм синовете си да домакинстват, у дома помагаха, в своите семейства единият делят задълженията, другият счита жена си за слугиня. Опитах преди 10 години да говоря с него, каза ми, че се е оженил и да не му давам безплатно съвети.
Имот и имущество лесно се делят когато липсват деца, имаш време, мъже много и повечето искат обвързване, семейство и деца. Не се страхувай от свободата.
Моят мъж 82 г. е помощник, кавалер, все още печели много добре и цял живот сме живели говорейки си. Всеки ден го чакам да се прибере, сядаме на кафе/вино /кола да си разкажем за деня.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 14dac521c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кажи му да си наеме домашна прислужница за дните, в които ти не чистиш. Ти работиш, чистиш и готвиш. Той какво прави след работа освен да ти намира кусури?
Не, че нещо, но живеем в 21 век. Има хора за всичко. Ето алтернативно решение на неговия проблем.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bc1f1f9765
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
Здравейте, ден преди да пиша тук се скарахме и му казах, че вече не мога да продължа така и започнах да спя в стаята за гости. Така 2 дена без да му обръщам никакво внимание. На третия ден след работа го заварих да чисти. Изчистил от до цялата къща. Пак не му обърнах никакво внимание и направо в дтаята за гости. На четвъртия ден се прибрах късно. Ходих на юаникюр, видях се с приятелка. През цялото време нищо не сум пипала вкъщи. На петият ден ми се обади, че ще ме вземе от работа и така без много приказки се прибрахме. Видях, че беше сготвил. Сложи масата и ме покани да вечерям с него. След вечеря преди да вдигнем масата ми се извини и си призна грешките, които по-горе бях споменала. Казах му всичко, което имах да му казвам и сега ми даде куп обещания. Дано наистина да си удържи на думата. А аз продължавам да се държа по-йладно, за да разбере, че съм сериозна. Благодаря на всички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker