Няма и доверие,без да има реална причина. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Няма и доверие,без да има реална причина.
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1273 пъти
Здравейте, имам един проблем в семейството. Аз съм на 13 години и живея само с майка ми поради причината че “баща, , ми и тя са се развели, когато аз съм била много малка и дори не го помня. За протокола искам да уточня, никой да не ме съди ако използвам по на татък обидни думи за него, защото той за 13 години нито веднъж не ми се е обадил да ме чуе жива ли съм камо ли да ме вземе да се видим... но както и да е това не е от значение. Та аз и мама живеем сами илиии поне до преди 1 година когато тя се запозна с един мъж. Гордея се, че мама не е от ония самотни жени, които изоставят напълно личния си живот в името на това детето да не е свидетел на събиранки и раздели! За мен това са пълни простотии щом не си намерил щастието първият път опитвай пак и пак докато не намериш своят човек и не си щастлив. След баща ми мама не е имала много връзки тей като той и е бил първата любов. Сегашният човек с когото е мога да твърдя е най-добрият и избор, смисъл той я обича ужасно много и прави всичко за нея и мен грижи се и ни обича, а мен не ме дели от неговото дете, смисъл всякъш и аз съм негова. Той по принцип е човек с финансови възможности и има желания да помага на мама, но тя твърдо му отказва поради причината да не би той да си помислиме тя е с него заради парите му, пък и не иска да се чувства длъжна и аз я разбирам тя не е материална личност. Просто при всеки нейн отказ той да и остави пари следва караница. Но има и нещо друго... по принцип те са в супер отношения, бих казала фантастични, но проблемът е там, че той е възможно най-ревнивото създание, което съм виждала. Буквално той подозира всичко без реално да има причина. Мама не е някаква жена, която ще тръгне да хойка по други мъжа, щом е с някой тя е само с него и точка на това са я научили родителите и на това учи и тя мен!!! Но не е някаква а социална личност има много добри приятели мъже, които са обвързани сериозно и всичко, което има между тях е приятелство, просто нейният приятел не мисли така, единственото нещо за което те се карат е това, че той и няма доверие без причина. Карат се много често и то само заради това че мама има един приятел, който живее в друг град но все пак ни се обажда да ни чува как сме. Главно на мен, защото като по-малка аз бях постоянно около него. За жалосто гаджето и не приема факта, че ни търси за нормален след, което следва велик скандал. Аз говорих с приятелят на мама да спре да я търси толкова често и той без проблемно се съгласи. Но гаджето и продължава да я ревнува и да я подозира без реално да има някаква тъпа ПРИЧИНААА!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: e8b6fa129f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разсъждаваш като доста по-голямо дете, майкати те е възпитала добре :) Относно приятелв на майка ти, говори с нея. Може проблемите им да не са толкова сериозни, колкото ти изглеждат, а ако са, то майка ти трябва да вземе решение и да се раздели с приятеля си. Поговори с нея и й кажи какво те притеснява, но недей да се товариш с отговорността да й решаваш проблемите. Разбирам че искаш да помогнеш, но по-добре си обърни вбимание на младоста и остави проблемите на големите да си ги решават сами.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e531a58d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, прав е коментиралият под номер 1. Остави нас, възрастните, да се оправяме помежду си. Ти си гледай училището, това сега ти е най-важната задача. Поздрави от една 14-годишна тийнейджърка, с която тази сутрин заедно прочетохме историята ти! Тя е моя доведена дъщеря, родителите й се разведоха, а ние с баща й се оженихме. Нейното мнение беше да обръщаш повече внимание на приятелите си, на любимите си занимания, а големите да се оправят - ако щат да се избият, стига това да не те застрашава теб, не е твоя работа. Да, нашата хубостница си пада малко непукист, но предполагам, че се е наслушала на скандали между родителите си и е стигнала до извода, че колкото певече не се меси, толкова по-добре. Ревността е отвратителен порок, но майка ти и нейният приятел ми изглеждат по описанията ти разумни хора и ще намерят решение. Това решение не е твоя отговорност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker