Лъжи дете от женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Лъжи дете от женен мъж
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2196 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 20 годишна възраст. От 2 месеца съм и майка! Историята ми започва от април 2018. Запознах се с мъж с 20 години по голям от мен. Започнахме връзка той каза, че е разведен, а децата и бившата му съпруга са в чужбина. И така се срещахме, аз се влюбих в него той ми сподели, че изпитва същото. Каза че иска да имаме дете и да живеем заедно. Аз му имах доверие и още след първия опит забременях. Когато му казах, че съм бременна спря да ми се обажда само ми пишеше съобщения. Каза, че иска да задържим бебето и че ще се грижи за нас. Изпращаше ми пари и ме осигуряваше финансово нае ми апартамент отделно от родителите ми за да бъда спокойна, но така и не идваше често оправдаваше се с работа и пътувания свързани с нея. Когато минаха няколко месеца разбрах че нещо не е наред. Накрая го притиснах и си призна, че не се е развеждал и че има съпруга и две деца. Изпаднах в ужас попитах го защо ме е излъгал а той ми отговори че иначе нямало да се съглася да бъда с женен мъж което си е така. Каза че няма да припознае детето за да не разбере съпругата му. И така родих жива и здрава дъщеричка. И всичко е много объркано той не е дошъл да я види единственото което прави е да се грижи финансова за нас. Казах му че не издържам и искам истинско семейство не искам да бъда сама, а той не отвърна с нищо. Пише ми пита как сме и това е. Аз обаче искам да прирознае детето и се чуда дали да го съдя за бащинство и родителски права. Много е объкващо моля дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4bba88b52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ситуацията ти е много сложна. Ако го съдиш, жена му ще разбере за теб и той нито квартира ще ти плаща, нито пък ще те издържа. От една страна си в гадна ситуация, но от друга - издържат те, квартира ти плащат. Подготви се да загубиш всичко това ако той припознае детето.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 560f2be48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, по най-бързия начин се консултирай с адвокат, защото срокът да установиш бащинство е 1 година от раждане на детето. Ако изпуснеш срока край. Направи го заради детето. Не е хубаво да носи твоите имена и да няма баща. Не е необходимо съпругата му да разбира. Тя няма нищо общо с делото. Кажи истината на родителите си и се прибери при тях, ако можеш. Детето има баща и той трябва да поеме отговорността. Нещо не ми се връзва обаче, как правите опити за бебе, станало от първия път, пък той не искал да го припознава!?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d402b1a82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Това дали не е измислено... възможно ли е да има толкова тъпи хора....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2018600e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи. Прецакала си се и то здраво. Ще глеаш как връстниците ти учат, забавляват се, пътуват, ти ще сменяш памперси, ще дундуркаш бебе, ще стои по цели нощи като е болно, после ще тичаш по градини и доктори. За мъжете ще си само обект за секс, както си била за този. Няма много мераклии да гледат чуждо дете. И да го осъдиш - какво? Ще ти плаща само една издръжка и дотам. Няма да видиш и стотинка повече, като разбере жена му. Можеш ли да се оправяш с наем, консумативи и пр. сама? Родителите ти как гледат на ситуацията? Ако те не са ок и не искат да ти помагат, по-добре остави нещата така. Освен това, ако той се води баща, това му дава и някакви права, до пълнолетие на детето, например може да не го пуска в чужбина. На твое място ще търся помощ от родителите си и да не му искам бащинството.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7ae6bbf119
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Защо подяволите ще искаш семейство с тая амеба?

Живей си живота, до колкото може в момента и търси друг мъж. Такъв, който да няма поне три жени и пет деца по възможност.


Като си уредиш живота сама, съдиш за бащинство, казваш на жената и да се оправя тоя "играч".




Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 21553d7844
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   А на теб за какво ти е мъж, който така брутално те е излъгал и се е подиграл с две семейства? Връщай се при майка си и го съди за припознаване на детето. Издръжката е между 100 и 200 лева стандартно. Такъв лъжец не заслужава да има семейство и жена му не заслужава да живее в лъжа и да си губи времето с него. А ти си намери някой нормален човек, не социопат като този.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: aaca274af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И как така ще й плаща издръжка, като нито е бил женен за нея, нито припознава детето, нито нищо? Как ще убеди съда, че детето е от него?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d234076f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Колко акъл трябва да имаш да родиш на 20 и то от женен дъртак? ! Коя на 20 иска дете от баща си и то такъв, който познава от кратко време? ! Възможно ли е изобщо да е истинска тая история? !

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1c2ee16fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Съвети моето момиче се искат ПРЕДИ да се направиш нещото, не след това. Народът е казал - след дъжд качулка...

В днешният живот всички ЛЪЖАТ. Всеки се радва на "свободията" си, което е обикновено за сметка на другия. За съжаление в това се изроди обществото. Не става само с приказки за любоФ... Истинската обич е да можеш да имаш доверие на някой, да бъдеш приет такъв какъвто си. Но за съжаление това е последното в списъка на повечето...

Иначе издръжката в България е много ниска. И да го припознае, все тая. Повече пари ще му измъкнеш със заплахи, че ще разнесеш историята. Надали това си си представяла като "връзка", но си се поставила в такова положение... Лошото е, че си само на 20, и късмет на си намериш друг на твоята възраст който да те вземе с дете... Това са резултатите на феминизма, подобно на всички останали изкуствени философии с които ни промиваха мозъка като фашизъм, комунизъм... Ако завършва на ЪМ - бягайте...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0478f3c59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 3 г възраст на детето, ако се направи ДНК тест и се докаже, че той е биологичния родител съда автоматично ще го пише като баща и от там нататък ще си плаща издръжка и това е.
Изтървеш ли този срок до 3г на детето нищо не можеш да направиш.
Единствено детето като стане на 18 само може да поиска ДНК тест и пак да се докаже, че му е баща, но надали.
За мен най правилното е това, което отначало ти написах

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 36ddc58e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Иск за установяване на бащинство можеш да предявиш в тригодишен срок от раждането на детето.

Според мен изчакай засега - издържа и теб и детето, плаща ви жилището, грижи се за нуждите ви. Законовата издръжка в сравнение с това, което ви покрива сега е просто смешна. Съсредоточи се върху това, как по-бързо да си стъпиш на краката и да станеш самостоятелна, защото не се знае до кога ще иска да има нещо общо с вас.

Гледай преди изтичането на 3тата година все пак да подадеш иска за бащинство, защото след това ще е късно и ако реши да излезе от живота ви и да прекъсне контакт, нищо не можеш да направиш. Не искаш детето ти да се води цял живот без баща.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4637aa05ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сложи му Х на тоя "баща" и не си късай нервите повече. Това дете го приеми само като твое. Върни се при вашите да ти помагат. На бг мъже на разчитай, те не приемат чужди деца - ако искаш нова връзка и брак, пиши по сайтовете с някой европеец. Там мъжете не гледат на жени с деца като на прокажени. Млада си, имаш голям шанс. Тук не търси нищо. Само ще духаш супата, още повече - и без това яко си загазила. Бъди силна, гледай си детето и само напред. Радвай се, че имаш някой, за който да се грижиш и който винаги ще те обича - твоето детенце. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9aee4f38ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Срока за припознаване е 3 години, а не 1 вече съм се консултирала с адвокат и ми обясни това! Не съдете прибързано не се знае какво ви е приготвил живота :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 45e27469da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Поговори с него. Не се връщай при вашите да живееш. Живей самостоятелно, както е редно. Нека вашите ти помагат, но си имай твой собствен дом. Настоявай като начало са припознае детото, без жена му да разбира и във времето реши какво ше правиш. Тя така и така ако не сега то после ще разбере. Неизбежно е.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2fde324570
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Ако тръгнеш да го съдиш само ще загубиш, според мен. Ще го озлобиш и настройш срещу себе си и детето. Издръжката, която ти се полага по съдебен път е мизерна- 1/4 от минималната работна заплата, няма и 200лв. С този мъж няма да имаш семейство, то не става на сила. Не знам дали се заблуждаваш, че си обичана, или че му пука за вас, не му. Плаща си за мълчанието ти и това е максималното, което ще получиш от него. Ако заведеш дело и жена му разбере, вече няма да имаш нищо срещу него. Ще плаща отсъденото и толкова. От друга страна ще има права над детето и може да ти вгорчи живота, например няма да можете да напускате страната без негово разрешение. Ще ти трябва подписът му за всяка извънкласна дейност, за елементарни екскурзии, спортни мероприятия, за едно ходене на театър, дори за някои специфични медицински услуги.
Изобщо печеленето на това дело ще е Пирова победа. Ще вложиш много финансови и емоционални ресурси, а чрез победата само ще изгубиш.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 45e27469da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   15 много трезво разсъждава. Пиши как се развиват нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 382d8f40ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Да,№15 май го е написал най-добре и е дал най-точните съвети но аз никога не бих постъпила по този начин.Аз ще го съдя до дупка.Че кой му дава право на този боклук като знае че има жена и деца да прави дете на младо момиче,че и да я кара да задържи детето при положение че през ум не му минава да се развежда и да се грижи за нейното дете.Защо,авторке, ти трябва да мислиш за жена му и семейството му?Значи той да си кара комфорта,да ти подхвърля някакви пари и ти да си доволна на това.И тебе не те оправдавам,постъпила си много глупаво,но оня дърт пергишин,двойно по стар от тебе е трябвало да мисли повече от тебе.Винаги съм смятала,че отговорността пада на по-зрелия,на по-възрастния.Някой по горе е изразил съмнение в истинността на историята.Аз и повярвах,защото на моя братовчедка и се случи ама абсолютно същото.Женен,с две деца и завърта главата,тя забременява и понеже бременноста и е била проблемна дори я праща на задържане в болница,за да запази бебето.И после си дърпа задника.Бяха едни мъчителни съдебни дела-не я знам как издържа.Той си беше довел в съда всичките приятели,които твърдяха-пред погледите на жените си-да,те знаеха че това не е вярно-че са спали с нея,че тя е пропаднало създание.Тя гледаше изумена-просто ги виждаше за пръв път.ДНК теста беше категоричен.Тя го осъди,записа детето на негово име,жена му го изрита и ето как от два стола се пада на земята.Аз те съветвам да постъпиш по същия начин.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4bba88b52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   12 - Слагаш Х на човек който й плаща квартира, пари и не е като да няма подкрепата доста над една издръжка на дете. Авторката надали може на 20 да плаща квартира и консумативи. Медала има две страни. Авторке, доста от разведените жени далеч не получават финансовата подкрепа, която получаваш ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d402b1a82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Много ми е интересно точно дърт пергишин как може да "завърти главата" на младо момиче и то толкова? ! Единствения вариянт, за който се сещам е момичето да е около 120 килограмово и с тежки лицеви деформации и всичко живо да бяга от него. А на нормално момиче да му се завърти главата от сополив дъртак? !! На 22 съм и по никакъв начин не ми се вижда възможно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3656456e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   20 Възможно е сестра ми взе стар, грозен и беден, детето като стана на 1се разделиха, той има още две деца. Не е нито дебела, нито грозна. И аз се чудя, но има такива.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3656456e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Млада си, най - вероятно след някоя година ще намериш нов мъж. Може да реши да припознае това дете, това би го наказало. Не виждам смисъл да се занимаваш с дела. Мъжът и ти знаете, че е ваше, останалото са формалности.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3656456e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   На мен ми е интересно, мъжът иска младо и дете. След това връзката с момичето я няма и с детето е само финансова. Та се чудя, защо го е искал детето?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3656456e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Аз пък познавам много жени, със втори и мъж и дете от първи. Не е вярно, че няма никой да я вземе. Да, повечето търсят само секс, но има такива търсещи нещо сериозно, а и много мъже има които са сами и нищо не могат да си намерят.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7d22d6f71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Станалото станало. Няма смисъл никой тук да те съди и упреква. Няма как да имаш семейство с този мъж, той си има семейство с друга жена. Най-добре е да приемеш ситуацията, той дава пари, с които си купува мълчанието ти. Ако го осъдиш за издръжка, ще получаваш толкова малко, че дори и наема няма да можеш да си платиш. Приеми, че този мъж е само финансов източник. Не храни никакви илюзии за съвместен живот. Не е вярно, че няма да срещнеш мъж, който да те приеме с детето. Бях разведена с дете, омъжих се втори път за един прекрасен мъж. За него това беше първи брак. Имаме си и наше дете и вече много години сме щастливи заедно. Горе главата, бъди смела и гледай детенцето си. То си има само теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker