Възможно ли е да си имам детенце?? Ин витро или да осиновя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Възможно ли е да си имам детенце?? Ин витро или да осиновя?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1729 пъти
Привет! Аз съм млада жена на 25 години. Смея да твърдя умна, красива, възпитана, будна и перфекционист. Имам хубава работа и стабилни доходи и живея сама. Напоследък взех да се замислям, че ми се иска по-нататък да имам детенце. Проблемът е, че природата не ми позволява да създам нормално семейство, колкото и да ми се иска и да се правя на луда и насилвам. Никога не съм имала връзка, не съм харесвала нито един мъж, дори не съм се целувала още и не съм спала с никого, за което ме е срам. Просто не харесвам мъжете, харесвам ги за приятели и компания и колеги, но до там, не и интимно. Мисълта за сексуални контакти с мъжкото тяло и то самото направо ме погнусяват, що се отнася до интимност и секс. Иначе нямам нищо против мъжкия пол, дори се насилвам и самонавивам да се влюбя в някого, някой поне леко да ме привлече, но не става и не става. В същото време от малка си харесвам и желая жени, изпитвам чувства към тях, ясно ми е вече, че съм се родила с друга ориентация. Но все жени в пълния смисъл на думата- красиви, женствени, секси и т.н., като мен, но все хетеросексуални и все ме отхвърлят. Тоест и жена не мога да си намеря с тези мои претенции да изглежда като едва ли не Джулия Робъртс. Просто съм голяма ценителка на женската красота и съвършените тела и чар. Оценям хората малко повърхностно, само по външността в началото, що се отнася до търсене на половинка. Ако не е съвършено красив човек, дори да е вътрешно красив не може да ме спечели интимно. Та и хомо семейство не мога да имам, усещам как ще си остана цял живот сама мома без мъж, нито жена, като търся или най-доброто или нищо. А това ми тежи и ме натъжава, че не мога да изградя нормално семейство като другите хора и моите приятели. Като дете мечтаех да имам семейство с 2 дечица и да намеря взаимна и истинска любов. Сега не ми се иска да съм сама за цяла вечност, макар че засега ми е приятно сама, а да си имам поне дете, но как? Дали може самотна майка да роди ин витро и отгледа и възпита сама дете? Без дори да познава бащата донор? Или можем да се познаваме като приятели и и той да го вижда? Не знам как е. А дали мога да си осиновя сама, макар че няма да е същото. Мога ли сама жена без мъж и без връзка и половинка в живота да отгледам и възпитам правилно и пълноценно едно дете? Дали ще живее щастливо и ще ме обича или няма да ме разбере и ще ме обвинява? Дали мога да заместя и бащата и да съм 2 в 1 и да съм му достатъчна? Дали ще стане добър и разумен човек или ще има комплекси и психологични проблеми? Струва ли си, ще съжалявам ли ако нямам? Или ще направя грешка и е по-добре да се примиря със съдбата на самотна стара мома. В България ли да остана или да ида в чужбина? Знаете ли такива случаи, познавате ли такива моми с деца или без?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 764e5241f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При силно желание за дете, ще съжаляваш ако пропилееш шанса ти. Не разбирам как така природно не можеш да имаш деца? Имаш медицински проблем или само те е гнус от мъже сексуално. Каквото и да е - задействай се от сега, един ден ще съжаляваш, ако не го направиш. Ако се колебаеш, ще се откажеш. Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6f269ac7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само още като почна със самоопределнията и си пролича каква си психарка. Възприятията ти за човечеството са изкривени.

Ти си типичния пример за съвременната саможива , свръхемоционална кукувица , егоцентрична до безбожие .

Сега ти ми отговори, наистина ли мислиш, че такива като теб трябва да имат деца? Света се напълни със самотни майки като тебе , които отглеждат бъдещи проститутки ,наркомани и престъпници...На какво хубаво ще го научиш ,след като самата ти си развалина?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 48d75a9592
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина мислиш повърхностно относно връзките. Дори да харесваш жени, има много лесбийки, които са женствени и нямат нищо общо с типа "мъжкарана". А относно забременяването - ако избереш донор в клиника, това е анонимно и няма как да го познаваш. Може пък ако имаш някой познат/приятел с хубави гени, да му предложиш този вариант за зачеване. Има много самотни майки, които се справят повече от перфектно и липсата на бащата не се усеща особено. Ако си се представяш в такава роля, нищо не пречи да го направиш. Помисли все пак откъде идва презрението ти към мъже, след като дори не си била с такъв. Опитай с мъж, може пък да ти хареса. Ако ли не, търси си жена за партньор, само недей да живееш като монахиня. Може би имаш някакъв психологически проблем относно секса и връзките и е добре да потърсиш помощта на психолог.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7f88e60072
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Децата са прекрасни. Аз също като теб на тези години исках дете много. Когато бяхме готови започнахме с опитите. Сега се радвам на една прекрасна дъщеричка, която не спира да ме изумява всеки ден. Очарователна, усмихната и забавна малка госпожица. Страхотно дете. Не мога да си представя как съм живяла досега без нея. Пожелавам ти и ти да изпиташ това възможно най-скоро. За предпочитане, обаче е, да имаш мъж до себе си, защото отговорността е доста голяма и е много трудно. Сама ще си като изцеден лимон първите две години. Тогава е най-трудно. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d3308f22cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Перфекционалист, вярвай ми в живота няма нищо перфектно. Погледни красивата природа и осъзная,. че зад кривите дървета, стебла...се крие красота. Отиди на психолог и поговори. Детето ти е най-малкият проблем. Щом имаш доходи потърси професионалист и ще видиш света с други очи. Няма нищо хо-хубаво от любовта и мъж, който да те предава а ти говориш за погнуса.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2cd0f98709
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никое дете не заслужава да има такъв човек като теб за родител. Не го причинявай на горкото детенце, не го осакатявай психически и емоционално На света има достатъчно нещастници, не е нужно зорлем да създаваш още. Вземи си котка.
№ 4 - Ако си израсъл/а в семейство без баща ще знаеш какво е и дали детето усеща липсата му.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 10628d5262
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами ако детето ти не е перфектно?! Осиновяването не е по каталог. Не си готова за такова нещо, щом дори не си способна на обикновена връзка, как мислиш, че си способна на безусловна любов?
Ами ако има генетична предразположеност към затлъстяване, например, или не дай си Боже развие някакво заболяване и не е като другите деца и не отговаря на критериите ти, тогава какво?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0a07ccf63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако ще е ганьо... то няма по-добро от това да няма баща.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 764e5241f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вие не сте хората, които ще определят кой ще има дете и кой не. Не ги слушай, авторке, не се тревожи. Всичко ще е наред.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8e4a3c5c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Моля те, не осиновявай и не прави деца. Живей си живетаца и бъди щастлива, но не прави невинни хора/ деца нещастни.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 19777ed7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Възможно е да имаш дете, но при тая нагласа към хората, живота и света - не е желателно!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 43d641d570
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Всичко е възможно!


Ледената

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 09284f00c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Дано да не се случва деца да се отглеждат от хомо двойки или самотни майки. Съжалявам, но не е редно!


Братан

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 72401dfa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Измислена статия. Изсмукана от пръстите!
Да де, перфекционист!
Оттук е ясно, че е написано от мъж това!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 608c749a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Да искаш дете, просто за да не си сама, е глупаво и безотговорно. Детето трябва да има двама родители, които се обичат и разбират, за да може да израсне в добра среда. Иначе си е изнасилване на природата. Достатъчно нещастни деца има по света, за да създаваш още едно. Иначе, ако някой напук на всичко си науми да става родител - начини бол.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6bdd4911bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Имам една приятелка лесбийка. Понеже мина 30-те и помоли мъж по неин избор да й направи дете. Не се е получило от първия път, но тя роди и си остана лесбийка. Става дума за българка, която живее във Франция. Бащата не е от Европа, води се неизвестен и никой няма права върху детето освен майката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker