Проблеми с баба ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблеми с баба ми
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1653 пъти
Здравейте, искам да споделя история в която баба ми не спира да ме тормози. И под тормоз разбирайте вербален. Това е тормоз не само над мен, но и над майка ми (която не е нейна дъщеря, с една дума става въпрос за свекървата). От близо няколко години (може би 6 - 7), тя живее в нас. Разведена е два пъти, защото двамата ми дядовци са били тормозени от нея. Не спира да ме кълне и обижда, да говори зад моя гръб и на майка ми, да ходи да прави интриги с баща ми и леля ми. Тази година ще съм студент (за щастие), но знаете преди да ме приемат имаше купища изпити и неща за учене, точно преди изпита тя ми викаше: "Няма да вземат такъв, като теб"; "Те прости хора не взимат"; "Ти не заслужаваш да те вземат". Не мисля, че съм се представял толкова зле, завърших средното с общ успех над 5,50, имам грамоти по Астрономия (едно голямо хоби за мен) и Счетоводство (друго любимо хоби). След като излязоха резултатите и това, че са ме приели фармация в МУ-Варна, тя стана още по-озлобена. Нарочно прави неща, на инат (о да, забравих да спомена, че е много ината). В началото на годината имаше проблем и преживя болест, беше в реанимация за няколко седмици, но сега вече е в отлично здраве. С майка ми се надявахме, че това ще я е променило поне малко. Но от това тя стана още по-отвратителна. Помагах на родителите ми с нея с всичко каквото мога (тъй като тя страда от обезитас - наднормено тегло, 130 кг) и е трудно да се гледа болен човек с такива килограми. След като стана по-добре и започна да ходи, идваше в стаята ми и тършуваше из шкафовете ми да не съм скрил нещо от нея. Казваше, че сме криели неща от нея. Отново ме кълнеше с думите: "Дано и ти дойдеш на моето положение, така да страдаш". Заради нея майка ми получи болест на сърцето от която трябва да пие лекарства до края на живота си. Аз също, изписаха ми успокояващи. Ако не беше баща ми с майка ми до сега да сме заминали, но ако направи още нещо вече го планираме да се махнем. Повярвайте ми има и още, и още, и още. Положението е нетърпимо. Не искам да прозвучи така, но: аз съм кръстен на нея и при първа възможност ще си сменя името. Наистина искам да нямам нищо общо с нея. Вече броя дните докато замина при брата на майка ми да живея с тях за университета, защото те са най-свестните хора на света. И повярвайте ми, не искам да се прибирам в родния ми дом, само заради нея.

ПС: Не търся съжаление, мнение или нещо от сорта. Просто искам да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5ce235cd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ти е безхарактерна. Толкова ли не можете да я изгоните тая баба?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8690cbd701
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора до номер 1:

Няма как да стане. Къщата в която живеем е нейната. Тя я преписа на баща ми. Искаше на дъщеря си, но дъщеря и се караше, за нещата които вършеше и затова не я преписа на нея. Майка ми се кара няколко пъти с нея, но последваха поредица караници и спорове с баща ми, а не искаме да си разваляме семейството заради свекървата, никой не го иска естествено. Защото ние сме си доста близки. А баща ми нищо не може да направи, защото лу е лайка все пак.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fd9cb4cf9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Вашите да се отделя. Балканска история и три поколения под един покрив. Сега отиваш пак при някакви хора, колкото да са свестни отдели ке и бъди САМОСТОЯТЕЛЕН.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ca28583b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти пък си му дете все пак, а майка ти му е жена все пак.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 27f0f4fb5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Точно баща ти има канво да направи и точно защото е негова майка. Вместо да се държи като мамино синче, трябва да ви защити. Що за баща и съпруг предпочита детето му да пие успокоителни, а жена му да има проблеми със сърцето, само и само, за да угоди на майка си? И под угаждай разбери да ви мачка и тормози. Изнасяйте се и точка. Да си живее с мама. Вие не сте близки. Той е близък с майка си и вие, вашето здраве и щастие, нямат значение за него. Какво като му е майка? Ти не си ли му дете? Майка ти не е ли майка на децата му? Дава ли това право на бабата да безобразничи. Баща ти е един путьо, съжалявам...

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d7aa08d817
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Има старчески домове. Някои стари хора просто не стават да се гледат от своите деца, упорничави са и ще ви разрушат живота. Потърсете и такъв и си запушете ушите за упреците. Родителите ти и ти трябва да избирате - вашият живот и вашето семейство или да си попилеете здравето покрай една изкукала старица, която не може да се грижи за себе си и се храни само с интриги.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 20306571a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А защо майка ти като видя,че баба ти е ужасен човек не се изнесохте?Баща ти е голям мъж и има семейство защо е забутан още при майка си?Майка ти ако желае да запази брака си по -добре да живеете другаде

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a6f6a75856
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Баба ти е луда! Alpha, ж. 30

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4ae94285a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Автора:

Благодаря на всички за мненията, със сигурност ще се направи нещо по въпроса

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 32120e915f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбирам те! При мен в Пловдив, на горният етаж над мен живеят баба и дядо, чичо ми неговата жена за която не е женен! и двете им неваспитани дъщери, които ми се водят "братовчедки". Не ми се разказва затова ще бъда кратък. Онази змия дето е "жена" на чичо ми, братът на баща ми, пука гумите на колелото ми и неговото, спука гумите на колата, крещи всеки път като я срешнеш и това от както я познаваме! Не веднъж съм чувал как дядо си пожелава тя да умре! Просто чудовище! Двете и дъщери са по- малки от мен и са ужасни, не поздравяват, въобще! Аз само чакам да я срещна и да я спъна, да падне и да си разбие главата... сериозен съм! Тя е зараза, проклета! Нищо не работи, според нас страда от шизофрения! Щяла да става градски съветник на града! Закъсахме я! Аз само чакам да завърша и да избягам от Бълхария щото няна оправия!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker