Лош ли съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Лош ли съм
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1659 пъти
Здравейте! Много ми е тъжно сега. Скарахме се с един за мен много важен човек. Аз съм много спокоен тип, но просто като се изнервя и не знам какво правя. Както и да е по време на караницата аз му казах просто истината за него нито съм го псувал нито съм казвал излишни неща. Просто казах това което е истина за него, какво мислим всички за него. И той просто млъкна, след като ми мина гнева му се извиних и казах че не мисля тези неща наистина той ми прости. Но все още сме гузни един към друг. Случвало ми се е и преди да се карам по същия начин с друг човек. Та това прави ли ме лош, ппц не си мълча на хората и им казвам това което виждам. Но хората вече си мислят за мен, че съм някакъв гадняр или на мен така ми се струва или просто имат респект и за това си мълчат не знам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: e7b4f5b64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То не е лошо да кажеш истината, ама избираш най-неподходящия начин да го направиш, водейки се от лоши чувства. Не, не си лош човек, но си малко по-първичен в яда си и си несъобразителен. Поправимо е. Трябвало е да се извиниш на човека, да свалиш малко тона и да му кажеш всичко по друг начин, без да го обиждаш и да го караш да се чувства зле. И поначало, хич не е добра идея да общуваш с хора, за които не мислиш хубави неща. То и аз ръся истини на крачка и на метър, но никой не ми казва, че съм груба, защото реално не казвам на хората лошите неща по неприятен за тях начин и се стремя да съм искрена, а не да ги съдя или наранявам. Трябва по време на спор да мислиш, че това може да са последните думи, които казваш на човека срещу теб, защото ако прекалиш, повече може и да не ти проговори. Поставяй си мислено една везна, на която лежат човекът срещу теб и твоят гняв. Притегли ги и прецени кое ти е по-важно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3de243c30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хич да не ти пука кой какво си мисли. Не си лош, просто си откровен. Не чакай да ти се насъбира, за да няма кавги. Ако нещо не ти харесва- кажи! Ако нещо ти харесва- пак кажи! Бъди честен със себе си и другите, не лъжи, че нещо не го мислиш- щом си го казал, значи го мислиш!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ac469b77b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Споко, просто си лайно...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1c7e642bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма смисъл да казваш на някого недостатъците му, които той и без това знае. Примерно ако е дебел, че е дебел. Ако не му върви с жените, че е чекиджия и т.н. Тъпо е. Че и да се оправдаваш после с лъжи...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0205e0ee9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Разбира се, че за тях си оставаш гадняр, човек без такт. И по лошото е, че го съзнаваш ш продължаваш да го правиш, значи ще си останеш такъв!

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 652061c72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не ти прави чест че си го излъгал, защото ти наистина ги мислиш тези неща, защото неща казани в момент на ярост и гняв са истински думи!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 419c09fd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво и как си го казал?

Хора, които твърдят колко честни и прями били, същите редовно са онези, които просто си търсят повод да са груби. Една истина може да бъде казана по един милион начина: възрастен, остарял, дърт, кожена чанта, състаряващ, в напреднала възраст, узрял и т.н. Ако изрично си си подбрал думите да са хапливи, ако си използвал деградиращи и уязвително слова, то ти не си изрекъл "просто истина", ти си ругал. Не е нужно да е псувня, за да е обида. Така че каквото си казал, ти си знаеш. Колко другият го е заслужавал, това нямам представа. Не си зъл щом се разкайваш, но отношенията ти с хората явно са нулеви.

Ако цениш отношенията с човека (явно ги), компромис. Ако цениш някакъв принцип повече (да си прям), сипваш. Ама post factum да се чудиш кое е правилно... ми, незрял си.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6cb4a5202f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Лицемерно звучиш. Не си ти този, който да казва на хората какви са. Ако можеш - помогни, ако не можеш - си мълчи.
Казвам ти, че си лицемер, защото общуваш с човек за когото, май нямаш добро мнение, трайкаш си и в дадена ситуация си показваш истинското отношение.
Направи му услуга на този човек и не общувай с него. Аз на негово място - не бих общувала с теб.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c3594ff857
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Подкрепям 8, също съм жена. Не, че другите коментари не са прави.

Ще добавя, че вероятно самият ти се възприемаш като недостоен/не на ниво да общуваш с хора, които одобряваш/харесваш... ,поради което се прикачаш към такива, на които чувстваш смелост да си бълваш отрицателната енергия насъбрана от личните ти комплекси.

Съветът ми е да поработиш върху себе си и своите проблеми.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4949562741
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си лош, а невъзпитан, невъздържан и нетактичен. Има голямо значение как ще си кажеш мнението за даден човек, а и е важно дали изобщо е поискано. На теб ако всеки седне да ти разказва какво мисли за теб, дали ще те интересува? А и каквото всички мислите за него си е ваше мнение, не е задължително да е обективно.
Научи се да си по-сдържан и тактичен, особено когато се ядосаш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3abba122a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не си лош, постъпката ти е лоша. Щом държиш на някого, трябваше да не си толкова директен. И аз не спестявам истини, а на приятели сама им ги казвам, даже да знам че ще ми се сърдят, но и после много ги утешавам. Не ги удрям да паднат и да избягам. Помагам им и да се изправят. Мълчанието означава, че човекът държи на теб, щом не те е нападнал. Измъчил си го, а той ти е отвърнал с любов.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker