Родителите ми постоянно се карат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Родителите ми постоянно се карат
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 10716 пъти
Здравейте!
Момиче съм на 16 но това няма значение. В момента живея с майка ми и с баща ми, имам и брат които в момента е на 20 и още след като завърши и замина да работи на кораб не искам да се хваля къде е заминал да работи, но работата е в това че моите родители постоянно се карат баща ми псува и вика и всички хора ги чуват като се карат и на мен ми става адски гадно от това, аз постоянно им се моля и им казвам да спарт да се карат постояно плача пред тях и им казвам да спрат с тия неща.

Адски гадно се чуваставам защото постоянно плача и седя постоянно в къщи сама. Немога ваче да издържам на това напрежение дали като се върнат от работа пак ще се скарат и пак ще се вдигна скандал, много пъти съм се замисляла така като осатана сама в къщи дали да не направя нещо, като например да си прережа вените, за да видят да разберат че неискам да правят така.. Не очаквам съвети които да променят всичко но просто исках да споделя с някого така като аз просто нямам с кого да го споделя, може някакви съвети дали да направя нещо такова, за да спрът да се карат. Много съм объркана и нз ако може някои някакъв съвет да ми даде ше съм му благодарна!! Доста ми е объркана историята но....
Извинете ме aкo имам правописни грешки
Благодаря!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: a5a1dbcc50
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   ти не можеш да ги промениш, дори да се самоубиеш, пак ще го карат така.
Единственото решение е да прекарваш колкото се може повече време извън дома. И аз съм израснтнала в подобно семейство, по цяло лято бях у приятелката си, само за спане и ядене се прибирах и то не винаги! Когато не можех да съм при приятели сама отивах и стоях в библиотеката по цял ден, разхождах се, карах колело... какво ли не - само да не съм у дома. Като завърших веднага се изнесох и сега ми крещят само по скайпа и по телефона, посещавам ги по празници, нека си викат - аз не съм длъжна да ги търпя.
Сестра ми е същата като тях и затова не съм я виждала цели 4 години, сега се наговорихме да правим почивка заедно, първото беше да ми се разкрещи по телефона. Приятелят ми се чуди, защо се занимавам с тях. Ами прав е, вече край! Само здравей-здрасти и по празници.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dab7824350
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Глупаво е да си режеш вените. Следващият път като се скарат иди и им кажи бременна съм да видиш как ще млъкнат и ще искат да те изслушат. Това действа по-добре от вените.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0c2fd76ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Можеш само да се въоръжиш с търпение и здрави нерви и да почакаш да станеш на 18. Тогава можеш да учиш, да работиш или и двете и да живееш самостоятелно, дори да е по-скромно. Друго няма какво да направиш. Това са безотговорни хора, които за съжаление явно нямат друг изход - примерно да се разделят и толкова. Явно нетърпимостта между тях е голяма и вероятно разбират, че те тормозят по този начин, но нервите им не издържат.

Опитай да имаш приятели - повече или по-малко, някакво занимание извън къщи и цели за в бъдеще, които да ти дадат възможност за самостоятелност. Може брат ти да ти помогне за работа или на първо време финансово селд като станеш пълнолетна. Поддържай контакт с него. Момчетата по-не се сещат, но ти се стреми да сте близки, защото един ден най-много ще се опиратие и разчитате един на друг.

Колкото до мисълта за самоубийство - изхвърли я от главата си и гледай само напред. За съжаление не си единствена в това положение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 361871447b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   За да не ги слушаш, има тапи за очи,препоръчвам ти от восък.
А колкото до родителите ти,за съжаление,ще трябва да ги изтраеш до кандидат/студентските изпити. Ако те приемат някъде далеч от родният ти град,ще спреш да ги слушаш.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ae3dcca875
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ехааа Лолчето ти е препоръчала тапи за очи ;)
Аз мисля да добавиш към тях и маска за уши..

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6e2485de47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Тази среда ми е доста позната... наистина доста...
Най лошото нещо което може да направиш, ама наистина най лошото е да се ОБВИНЯВАШ ЗА ГРЕШКИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ!
Остави ги да си трошат главите - НЕ СА МАЛКИ - ДА СЕ ОПРАВЯТ!

Гледай си своето бъдеше, да на 16 си но сега е момента да хванеш добър успех и да влезеш във висше училише след 2 години. А веднъж направиш ли го - започваш съвсем нов живот и родителите ще бъдат доста малка част от него.
Каквото и да става сега запомни че ВИНОВНИ ЗА НЕГО СА САМО РОДИТЕЛИТЕ ТИ и ти нямаш нишо обшо със скандалите по между им!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 361871447b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   5, оле...кой знае за какви очи съм мислила пак :) Обаче и маската за уши си я бива... Много сладък хумор :)
Имах предвид естествено тапи за уши...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 442801aba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И при мен е така момче на 15 години съм, родителите ми са същите, но едва ли има какво да се направи.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b8383b69af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Обърни внимание на учението и не разбрах престижна работа ли е да боядисваш кораби. Стягай да не си дори по зле от родителите си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: db93aeecbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Здравей :) Аз също съм на 16. Моите родители също се карат, но понякога става прекалено често и то все за глупости. Виж миличка, няма хора на тази планета, които да са в идеалните взаимоотношения, всички се карат. Моите родители се караха най-вече заради бабите ми и то най-вече заради майката на баща ми. Много и е голяма устата и любопитството, а да не говорим каква лицемерка е. Аз отдавна съм спряла да се занимавам с родителите си като ги чуя да се карат се затварям в стаята и чакам да спрът. Успокоява ме мисълта, че няма да съм с тях завинаги, така де, ще се изнеса от къщи при първа възмижност, а тази възможност е като отида да уча в друг град. Не си хаби силите заради тях, това са си техни проблеми, а ти нямаш нищо общо с това, че се карат.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 095e3795d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Не ми говорете преди малко нашите си скараха в Понеделник с баща ми се изнасяме....Хич не ми се ще във нов град с нови хора...... И без приятели... Майка ми така си го изкара на мен,че ме изрита и като си мърдам пръстите ръката ми пука.. И целите ръце са ми надрани и в кръв.... :( Помощ не искам далече от приятелите ми!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3fde83d949
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   мама си има приятел и те не си говорят аз мисля чете са се скарали приятеля на мама е тук почти 1 г аз съм на 9 разбирамте

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3964224fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Знаеш ли твоята история е като моята, и аз исках да споделя с някой, моля прочетете я, за да ми олекне! Днес пак се скараха*заплашваха.... ще те ударя.... ще те бутна.... патка.... тъпак... казах им млъкнете вече.... те викаха още по-силно, мама каза ще съжаляваш, че е жена на тати, той отвърна дори в момента се карат. Продължаваме с ремонта крещят с цяло гърло , но аз съм свикнала, макар чашата да преля. Има моменти в които са като на 16-влюбени и загубени един в друг. Преди 1 или 2 години се сбиха с ритници и юмруци, майка ми е силна едра жена и не отстъпва на тати, макар че той по често и се дава. Мама удря, хвърля и чупи нещата вкъщи, после съжалява. Бях си издърпала половината коса докато се караха, от яд.

Като бях по-малка не осъзнавах вече съм на 13г., това се отразява мн. зле на психиката ми. В часовете се усещам, че постоянно си мърдам крака или чукам с химикала на чина, съученичката до мен ми казва стига престани, винаги ме пита защо съм толкова изнервена, най-добра приятелка ми е и тя знае почти за всичко. Бях спряла да пиша този коментар за ок. 10 минути, нашите се сдобриха, това се пише за кратко време вече колко пъти променят чувствата си един към друг. Макар че мама каза... , , Идваше ми да взема чука и да ти разбия лицето". Така е почти всеки ден, когато тати е вкъщи, защото работи на място, където го няма по 1 седмица, влиза от входната врата и започва да псува. Знаеш ли твоята история е като моята, и аз исках да споделя с някой, моля прочетете я, за да ми олекне! Знаеш ли твоята история е като моята, и аз исках да споделя с някой, моля прочетете я, за да ми олекне!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0a8116e505
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Здравей! Аз съм на 10 и съм момиче. Моите родители постоянно се карат като твоите. Аз ги затварям в стаята им, затварям всички врати, отивам си в стаята, слушам музика и си мисля за хубавите неща в живота. Повярвай ми това действа. Знай, че каквото и да направиш да си срежеш вените, да се самоубиеш няма да разрешиш проблема, че се карат. Добра идея е също да прекарваш повече време с приятелите си. ;)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 79cd89d6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Здравей,
много добре разбирам как се чувстваш. Аз съм на 12 и моите родители също се карат. Наистина няма хора, които да имат идеални взаимотношения, но не е приятно и родителите да се карат за дреболии.
Най-добре ще е да не се бъркаш, тъй като ти нямаш вина за това. Просто се успокои и ги остави да се разберат. Вднешно време има много трудности и проблеми така че възрастните е нормално да спорят.
Съсредоточи се върху това, което искаш да постигнеш и не се ядосвай.
ЖИВЕЙ СВОЯ ЖИВОТ И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА НИЩО!!!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7e49f3f220
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   хей и aз си имaм еднa мaйкa и един бaщa който се кaрaт a aз
не оздържaм вече но пък хотaтa горе не сa прaви зaщто дa чaкaме дa стaнем нa 18 зa дa си нaмерим рaботa и друго жилище просто поговори с тях не вонaги помaгa дори при мен е по зле но опитaй дa поговориш помякогa може и дa се получи

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 03994bdf1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Здравей аз съм момиче на 12 години моите родители се карат също така. Аз изобщо не им обръщам абсолютно никакво внимание затварям се в стаята ми и се опитвам да се отърва от караниците им... Не трябва да се притесняваш от такива неща това са големи хора и те ще се разберат. Моите днеска се скараха но изобщо на мен не ми пукаше особено.. Някой път си казвам: - ЗАЩО ИМАМ ТАКИВА РОДИТЕЛИ?! (постоянно се карат и моите и обиждат под рода на *овца... не ми се казват и другите обиди. Но се опитвам да не ги слушам. НАЙ-ГАДНОТО е че после майка ми идва при мен и започва да плаче: -Защо туй защо онуй.. защо съм си намерила такъв мъж?! И ми става гадно защото все пак той ми е баща!!! Та въпроса е друг успокой се недей си тормози главата с такива неща те си знаят защо се карат ;) А рязането на вени изобщо няма да ти помогне с нищичко! :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 108f243c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Искам да ви кажа че на абсолюто всички родителите им се карат. И преди малко прочетох една историяна на едно момиче и то казва че някой ден би си порязала вените за да накара родителите и да спрат, но не препоръчван на никой даго прави защото е с риск за живота и след това ще съжелявате много

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b5373aaee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   И моите родители се карат но виновният тук е татко просто и аз незнам какво да направя за да спрат да се карат междудругото аз съм на 11 и на мен ми е гадно моя съвет към теб е да им припомниш защо са се оженили да говориш с тях и да кажеш какво е чуството ти когато ги чуеш да се карат кажи че това влиае и на теб ако това не помогне е... късмет ти желая и вашите да се сдобрят и също така моите ту се сдобряват ту се карат когато са сдобрени си пращат есемеси постоянно

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 99ac341086
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Кажи на майка си или баща си да спре. Възможно е понякога да се кара т. Според мен не е добре да си прережеш вените така на тебе ще ти е зле. Не си струва. Остави ги да си решават проблемите.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 600f1d0b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   И моите родители много се карат адски ми е трудно да остана настрани днес отново стана така даже баща ми каза на мен и брат ми да излезнем навън но аз катигорично отказах и се развиках защото ако бях излезнала щеше да стане побой и всичко беше за съвсем дребно нещо. утре ще оставя писмо в което ще напиша за всичко и страха ми към тях и ще излезна ще се прибера късно не искам да стоя вкъщи и нека да го прочетат и двамата нека да разберат може да помогне силно се надявам....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a7cc1edae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Здравейте аз съм момче на 18 години. Искам да ви разкажа и моята история. Спомням си още когато бях на 7 години нашите се караха постоянно, всеки ден. И двамата пиеха всяка вечер, и ставаха скандали. Имам 3-ма братя и 2-сестри, и те са минали през всички тези караници. Най голямия ми брат е на 35, след това сестра ми на 33, след това другата ми сестра на 25, след това другия ми брат на 23, след това съм АЗ на 18, и накрая най малкия ми брат на 15. Всички те са минали през всички тези караници, побоища, псуване, и тем подобни глупави неща от страна на родителите ни. Голямия ми брат и голямата ми сестра вече са създали семейство и са далеч от проблемите (караниците). Другата ми сестра си има приятел и тя също изчезна, както и брат ми който вече работи в София. Останахме само аз и малкия ми брат при родителите си, и караниците си продължаваха все по често. Спомням си когато бях на 7 - 8 години и имаше сериозен скандал, който следваше със побой между родителите ми- ритници, песници-шамари, и какво ли още не. Плакал съм, но не можех да направя абсолютно нищо за да оправя нещата. Всеки ден излизах някъде в гората на една хубава гледка и просто си плаках самичък и се питах защо са такива родителите ми? Защо съм се родил? Всеки ден си мислех какво да правя. Защото знаех че като се прибера ще е абсолютно същия скандал. И така годините си минаваха, аз пораснах но скандалите не спираха. Чел съм в интернет какво ли не, какво да правя с родителите си, но нямаше резултат. Радвам се че братята и сестрите ми са до мен. Те са ми казвали че при тях е било същото когато са били малки. Караници, побоища, но на другия ден все едно не е станало абсолютно нищо. Както и сега, не мога да проумея че родителите ми се карат за някакви работи който просто няма смисъл, но лошото е че те се карат и след това все едно не е имало нищо. Докато на другия ден не се напият и отново се почва. Но мина известно време и братята и сестрите ми се събраха един ден и искаха да говорят с тях за да престанат с проблемите защото излишно се натоварват за мен и малкия ми брат понеже живеем с тях. Те им казаха че това не може да продължава така, казаха им имате деца погледнете ги, мислите ли как им е всеки ден ВИЕ да правите излишни скандали след това в бой в който няма абсолютно никакъв смисъл.? Виждате ли ги как се чувстват въобще когато вие не спирате да се карате. Те искат да спрете с вашите глупости. И разговора продължи с още неща който им казаха. Но майка ми взе решение да отидем да живеем в апартамент далече от баща ми, за да не стават скандали. Ами да изнесохме се от баща ми, но той идва събота и неделя или когато не е на работа да ни вижда. И познайте когато идва скандалите почват отново след като се напие. Ами общо взето това е по малката част от която исках да Ви разкажа. Малко по добре ми е на мен и малкия ми брат, но вече казах че когато идва баща ми скандалите почват наново. Но вече не обръщам внимание на абсолютно нищо от техните глупости. Започнах си работа, и мечтая да си купя собствен апартамент и да взема малкия ми брат и да живея спокойно. Има много неща който не съм разказал но ще стане много дълго. Исках просто да ви разкажа моя живот как е бил от както съм с родителите си. Няма оправия с тях. Просто живей прави добро и мечтай. Доброто се връща. Благодаря Ви ако сте прочели всичко това.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c1c7bde7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   27, след като, майка ти и баща ти постоянно се карат, кога им остава вре ме да направят 6 деца, че и да ги отгледат? А между другото толкова деца се създават с любов. Явно твоите родители много се обичат.

 
  ...
преди: 29 дни, 14 часа
hash: d5925abbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   И аз мисла така номер 28. Значи все пак се обичат за да направят шест деца.

Е не е добре да се карат родителите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker