Аз съм нищожество - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Аз съм нищожество
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1972 пъти
Аз съм момче на 20. Цял живот нищо не става от мен чувствам се, като най-големия боклук на земята и искам да умра. Депресията идва през 5 минути, бях на работа но ме изгониха, защото съм некъдърен, ама тя и работата беше общ работник, аз даже и затова не ставам, мразя се по-цял ден стоя вкъщи и се депресирам. Искам да пукна и да се свърши, нямам приятели и приятелка, не обичам да контактувам с други хора и да ме тормозят. Нигока няма да докосна жена, цял живот мастурбирам, това е единственото нещо, което ме прави щастлив за кратко. Не мога да се оправя, гадно е да съм в България, но и където и да съм, пак ще съм си нищожество. Няма по-голямо нищожество от мен, роден съм да страдам само. Трябва да се самоубия, но ме е страх да го направя. Незнам защо пиша темата дори, но днеска съм много депресиран и затова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: e9c78fd987
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да мастурбираш и да гледаш порно и нещата ще се подобрят. Без да знаеш, това прави във мозъка биохимични процеси и нанася удари на мозъка и от там се пораждат депресивните мисли. Аз вече съм спрял всякакъв разврат.
Самосъжалението е много голям автогол. Спри защото няма да стане по добре а по зле. Станалото станало. Приели сме фактите. Дай да мислим какво правим по натам? Именно заради БЕЗДЕЙСТВИЕ сме стигнали дотук! Трябва да се разсейваш нарочно. Слушай често музика ей така за да ти пречи на тъпите мисли.
Това твойто не е депресия.
Твойто е тежко отчаяние. Дори и да нямаш приятели излиза навънка защото обстановката у вас много пречи.
Има един пастор който се моли за всякакви хора и после има положителни отзиви. В Ютюб всеки четвъртък от 21 часа онлайн. Пиши пастор Пламен Петров. Никакво порно казвам ти и никакви чикии. Това има голяма вина. Бездействието е пробшем6

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e9c78fd987
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Започни да излизаш навън дори и сам. Ходи на фитнес за да имаш някаква цел. Гледай филми за да ти е ангажирано вниманието. Създай си цели. Да се вайкаш и да се самообвиняваш ще стане по зле.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3072be0382
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Като прочета никакво мастурбиране, чекии и пр. веднага ми става ясно, че става въпрос за пастори, свещеници, религия.
Ще кажа само че с природата не можеш да се бориш и мастурбирането е толкова естествено колкото и храненето. Реално ако спреш да го правиш ще "съгрешаваш" на сън, н1 със сигурност ги знае тези работи, не разбирам защо лицемерничи.

Иначе н1 е прав за самосъжалението. То с нищо няма да ти помогне само ще затвърди ситуацията, в която сам си се поставил и от която сам можеш да излезеш като действаш. Започни да се развиваш, чети, може да се запишеш някоя интересна специалност и да учиш, но с нищо правене няма как да излезеш от дупката, в която си попаднал.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e1a6a239a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Очаквам включване "запиши се на фитнес".

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 81e22b0b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Слънцее, не допускай разни злобни възрастни хора да ти бутат така настроениетоо! Тоя, дето те е изгонил, си го представям някакъв озлобен и опростачен чичка. Ей такива като него масово не искат да дават шанс на младите хора да се научат на работата, ама после същите реват, че нямало кой да им работи, само 60 годишни и цигани, а младите се изнасяли в чужбина.

Изобщо не значи, че като не ти се е получило като общ работник, си тъп или нещо такова. Може би не търсиш работа в точната за теб сфера? Защо не опиташ в продажбите? Там хората може повече да ти паснат, а и още по-готиното - ще се запознаеш с доста жени. Те жените помежду си много интрижки си въртят, но теб като човек от другия пол едва ли ще те забъркват, по-скоро ще те имат за някаква дружка :) А с някоя може и да се харесате:) Ето от тази гледна точка поне търси си работа, където има повече жени.

ж31

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: caa199a32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Животът ти не е толкова зле, колкото си мислиш. Има хора, които си мечтаят да имат два крака и да ходят сами. Давам ти следната идея. Като дете понякога си желаех какво искам да сънувам и така се настройвах, че се получаваше. Значи внушаваш си, че непременно трябва да сънуваш, че по някаква причина си си отрязал х*я. Примерно от депресия или си се напушил с нещо и си стигнал дотам. Представи си колко гаден е живота физически и психически. Нито може да се изпикаеш като хората, нито можеш да мастурбираш дори, а много ти се иска. На всичкото отгоре всички знаят, че нямаш х*й и ти се присмиват. Ужас нали ? Представи си как си мечтаеш само за най-простичкото нещо - да имаш х*й като всички останали и как тогава би покорил целия свят. Изведнъж се събуждаш и о, чудо ! Ти имаш х*й ! Съдбата ти е направила най-големия подарък и сега си способен на всичко !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d38e9a1532
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм така, но съм на 21 вече и дори не съм работил един ден, така че съм по-зле от теб ако това е успокоение.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 25a81b953e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ако отидеш долу на два метра под земята там вече наистина няма да имаш избор.
Ти обаче все още си на два метра над земята,така че имаш множество избори.
Не ги проигравай.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1e046ae646
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно. И аз също съм нищожество, даже бих казала човешки отпадък. Спрях да се самонаранявам, заради близките ми, иначе вътрешно изгарям да се самонаказвам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 79a0c0ee40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Започни да си изграждаш нихилистично мислене, като на жокера от 2008. За жените вече вземи пример от чичо ти Чарли. Аз бях 1към1 с теб и благодарение на тези методи се справих. Успех и горе главата!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e1a6a239a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всъщност идеята на номер 6 изобщо не е глупава, че да му давате единички. Въпросната философия се нарича стоицизъм и я е измислил Зенон, а по-късно римския император Марк Аврелий я доразвива и написва книга.

Съветвам автора да се поизантересува от философията на стоицизма.

https://www.obekti.bg/chovek/4-rituala-ot-filosofiyata-na-rimskiya-imperator-mark-avreliy-koito-shche-vi-napravyat-po

Ето тук пише по-подробно за философията на Марк Аврелий.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e8d5aec756
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хобита и разходки в парк или планина, кросчета, спорт по желание, стрийт фитнес? Имаш много опции пред себе си. Ще излъчваш положителна енергия. Усетят ли да имаш power, заеби да не ти върже някоя! То и без това се задава една вълна от момчета дето ги мързи да гледат и им липсва тестостерон.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bb9bbef40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм на 22, а в такива дупки съм била в каквито и хора на по 50г едва ли някога са изпадали. Знам и депресията много добре какво значи, не ти се прави нищо и просто искаш по цял ден да лежиш у вас, да пушиш трева и да маструрбираш. БИЛА съм там, въпреки, че съм жена, висяла съм в нас с дни гледайки порно, пушейки цигари, трева, плюскане на макдоналдс и от 50кг, бързо станах 70. Исках буквално или да умра или никога с никого да не говоря и да се виждам. Имам приятелки, ама те разбира се не знаят абсолютно нищо за тия неща и всичко тва от срам за споделяне. Изкарах така цели две шибани години, без работа, без пукната стотинка, на гърба на майка ми и баща ми, мен също ме изгониха от две работи и от там тръгна целия филм. Втълпиха ми тия "работодатели", че едва ли не за нищо не ставам и тяхната работа е последната на света. В един момент обаче ще видиш, че ТРЯБВА да излезеш от зоната си на комфорт! Прочети го внимателно, защото звучи страшно, но просто се налага за да променим живота си като излезем от тази зона на комфорт! В началото е мноооого гадно, трудно, неприятно, искаш да си идеш у вас, да не прайш нищо, но след седмица, две, три, всичко си идва на мястото, почва дори да ти харесва, независимо ква работа работиш. После като си вземеш заплатата ти става още по-яко, почваш да лафиш с разни хора и да, знам, че ти звучи страшно, трудно и невъзможно, (защото те разбирам, както казах, бях там), НО за да оправиш и подобриш живота си трябва да го направиш! Няма да ти казвам да ходиш на фитнес и някви такива, но със сигурност има нещо, което ти харесва да правиш. Тогава го прави! Ако ще да е да миеш коли, няма значение, въпроса е да направиш първата стъпка!
Искрено се надявам да съм ти била полезна и да се подобрят нещата, пише ти човек, който е бил в същата ситуация и си мислех, че никога ама никога няма да се оправя! Успех!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker