Свекърва ми е досадница! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Свекърва ми е досадница!
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1784 пъти
Започвам с това, че не мразя жената, дори я обичам. Но тя е много обсебваща, не оставя мъжа ми да диша, на всичко отгоре не се и усеща.
Ние сме млада двойка. Сключихме брак този юли, на рождения му ден. Той е на 28, аз на 29. Искаме една година поне да се насладим на живот двамата и тогава деца, иначе искаме - даже три, но това с времето. Работили сме много, за да стигнем до едно положение, в което печелим добре. Аз държа заведение за бързо хранене, той е инженер в компания за хранителни изделия. Но майка му, която е много властна жена, не спира да ни се меси и даже купи жилище до нас. След сватбата си купихме апартамент, в който да живеем сами двамата. Нашите също имат голям апартамент, а неговите живеят в къща. Първоначално ми предлагаше да живеем при неговите в къщата на горния етаж, даже да викнем и моето семейство и всички да се съберем в един дом и едва ли не да живеем щастливо всички заедно, пълни фантасмагории. Ние трябва да градим семейството си отделно, на чисто, с уважение към родителите ни, но ние сме различни поколения, не искам да ми се месят за всичко. Навих го, но не свършва всичко до тук. Купихме си на последния етаж в един блок апартамент, тя купи съседния, за да може да идват, когато могат със свекъра да ни виждат, а и съседите на етажа да не са ни чужди хора уж (в блока има по 2 апартамента на етаж). Даже се почнаха едни психопатски планове от майка и син, един ден да се направи ремонт, който да съедини жилищата и такива. Лошо ми стана! Нямам против един ден да ми помагат за децата, но не искам да се месят как да ги възпитавам и за всеки спор с мъжа ми да слухтят. Той не вижда ли как се навлиза в личното ни пространство? Свекърът е кротък човечец и не досажда, ама свекървата.... Моите родители също не досаждат. Куче и котка имаме (знам, че имаше мъж с подобна история, в която тъстовете се месят, нашият случай е сходен), осиновени от улицата. Много чисти животинки. Тя все намеква как така куче и котка може да гледаме, а бебе - не. Просто това е решението ни за момента! Слава Богу, мъжът ме подкрепя, но все казва, да не обръщам внимание какви ги бръщолеви майка му. Ама я слушаме! Нашият дом е това! Надявам се да не продължи да досажда. Другото, което е, че външно съм нейно по-младо копие, което ме притеснява. И двете сме ниски жени, с форми, дълги светлокафяви коси и зелени очи! Доста голямо съвпадение. Дали не иска жена като майка си? Той не прилича на нея иначе, нито аз на своята. Тя си има фирма, аз си имам бизнес. Тя не готви и аз не готвя, но правим повечето други неща. И сме много чистотни, имаме око за детайла. Обаче моят характер не е такъв, да се налагам над другите. А и мъжът ми няма черти на мамино синче освен голямата привързаност към майка си. Към баща си няма такава. Малко започна всичко да ме притеснява...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9fc124e47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре дошла , чертите на мъжа след сватбата , тогава се вижда какъв е . Далече от мъже живеещи с маминка до късна възраст .
Единствен син ли е ?
И моята се бърка , те са си все такива , нали са на мама синчетата ....
Взимаш ли мъжа , взимаш и майка му ....
Кофти е работата .....
Щом си приличате визуално , май това си търси , странно е ...
Ако може говорете , най- добре бягайте ....

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2e4c3c5918
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стана ми лошо докато четох частта със съединяването на апартамента. Представям си край на любовния ви живот. Аз на твое място не бих допуснала това. И ще ти кажа, че и за децата няма да ти е приятно да ти се мешат. Спрете да давате информация и да си споделяте. Направете си лимит на тел обаждания и срещите. Моята майка е същата. Тя има лимит колко пъти да ми звъни по тел. А наскоро й взех и ключа от нас след като 2 пъти нахлу без предупреждение. Като първия път беше точно след като бяхме правили секс. Тя се сърди, но като не се усеща това е положението.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9323ab04e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И моята е така! Само че е работа на сина и да постави границите, не твоя. Говори с мъжа си, как се чувстваш и че възприемаш проявите и като обсебващи и нахлуване в личното ви пространство, защото той най-вероятно изобщо не си дава сметка, какво се случва и че има проблем. Важно е да си казваш, че не се чувстваш добре и не приемаш подобно поведение - вече като е наясно, че има проблем, ако е мъж на място, сам ще постави граници.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8f6edd2586
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "А и мъжът ми няма черти на мамино синче освен голямата привързаност към майка си." Ама много си наивна, честно...

Сега открито: да, търсил е точно жена като майка си. Да, не може да и се противопостави, щом е позволил да вземат апартамент до вашия, което автоматично означава, че няма да може да и се противопостави за каквото и да е, и винаги ще слага нея на първо място преди теб. Да, ще става все по-зле душица. Много, много по-зле. Особено когато се появят децата.

Апартаментът вече е купен, късно е. Господ да ти е на помощ.

Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 570422fa73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Твоят никакъв мъж не е. На 28г. да не иска да се отдръпне от полата на мама и да се чуди как да живее с нея, не е нормално. Не знам къде си го намерила този, ама е трябвало да ти светне червената лампа много преди да се ожениш. Сега така ще е-ти, мама и мъжо.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 037c7bdf40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз пък съм мъж на 38 и живея с нашите. Какво общо има кой къде живее и до колко годишна възраст? Никога не съм давал да ми се месят и ясно съм поставил граници които отстоявам. Маминото синче/ момиченце, не зависи от това кой къде живее, а до къде и до колко човек допуска близостта на родителите си. Имам приятели които живеят сами, а маминка постоянно им носи да си хапнат, да им почисти и изпере, което само по себе си също не е лошо нещо, но вече споделянето на личният живот е нещото което преминава границите

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9fc124e47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6 Просто имам наблюденията от свекито, има двама сина. Готви, пере, не ги е научила на нищо, защото било женска работа. Единия син не работи сега, тя си го гледа, сигурна съм че пари и за сметки не дава, дори и когато работи, и да даде тя не му ги иска. Иначе в България е трудно да живееш сам и на квартира. Родителят играе голяма роля във възпитанието и един мъж трябва на всичко да е научен, но българска майка....

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cc6249894c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   6, щом даже не виждаш какъв е проблемът на 38 да живееш още с мама и тате, няма смисъл и да ти се обяснява. Предполагам не си щастливо женен с две деца, стабилна кариера, собствено жилище. Пътувания няма да споменавам, сигурно и на тях ходиш с вашите. Ако един ден заживееш наистина самостоятелно, ще разбереш каква огромна разлика има за независимостта и самочувствието ти. Имам приятел, който е като теб - живее с майка си и по принцип не й дава отчети, но само ние си знаем колко е инфантилен във всяко едно отношение, сравнен с връстниците си, как работата мама му я намери и няма никакъв прогрес, как няма жена, няма планове някога да се изнесе, не е правил секс от години. Иначе съм съгласна, че мамините синчета са си мамини синчета и след като се изнесат. Изнасянето само по себе си не е предпоставка да станеш мъж, но да живееш с вашите на тази възраст и да си мислиш, че си супер мъжкар...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8b67761a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "А и мъжът ми няма черти на мамино синче освен голямата привързаност към майка си." Сериозно ли? А кои черти му липсват?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker