Мразя приятеля на майка си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мразя приятеля на майка си
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1309 пъти
Здравейте!
Както вече се досещате от заглавието, родителите ми са разведени и майка ми сега си има друг. Проблемът ми е, че просто не мога да го понасям! Мразя го!
Всичко започна така...
Бях още малък, когато нашите се разведоха. Просто не се бяха получили нещата между тях. Разбирам ги. Но всичко беше наред и майка ми и баща ми се бяха разбрали, че няма никакъв проблем да ходя при когото и когато си поискам и аз се виждах и с двамата, иначе си живеех главно при баба ми(майката на майка ми). И така си изкарах до пълнолетие и си завърших средното образование. През това време майка ми пътуваше в чужбина, за да търси по-хубава и по-добре платена работа и ни пращаше пари и на нас.
До тук добре! Но не и до момента, в който отиде в Лондон и се запозна и събра с този боклук(с извинение). Проклинам деня, в който са се срещнали! Ако не бяха, сега нямаше да ми се налага да го търпя.
Когато си идваха за лятото, беше съвсем друг и го харесвах като човек, обаче когато отидох в Лондон при тях, за да кандидатсвам, си показа истинската същност! Отношението му е страшно противно! Характерът му също. Не приема чуждо мнение и все той е прав за всичко. Дребнав е. Прави забележки за щяло и не щяла и вечно си натрапва непоисканото мнение. Вечно се заяжда и вечно нещо лошо казва за мен, сякаш съм най-гнусния човек на земята, а всъщност в сравнение с повече от половината тийнейджъри, бих казал, че съм перфектен! Не пия, не пуша, не съм имал бойни прояви и никога не се е налагало някой от нашите да тича по участъците, за да ми изплаща гаранция за някакво престъпление, както при доста мои съученици! И смятам, че точно аз не заслужавам такова отношение! Кара ми се, че и понякога заплашва с бой за незначителни неща. Аз съм на 19 години, а той(дето и без това не ми е никакъв)ще ми казва кога примерно да ям и как да разсъждавам. И ме обижда на всичкото отгоре! Обижда и тялото ми! Казва ми колко съм бил кльощав, а всъщност не се вижда, че той е една дебела свиня и в сравнение с него всички са кльощави! Той е страшно дебел и даже едва минава през вратата. И още ми е чудно с какъв акъл майка ми се е събрала с него? Тя е финна и красива, а той... Направо имам чувството, че ще повърна! Някои ще кажат, че е заради пари, но не е! Тя е силна жена и с и без него пак е успяваля в живота! Той е този, който смята, че парите са най важното нещо! А не са! Мисля, че нама нужда да изяснявам кои са...
Също така, някои може да кажат, че сме в неговата къща и каквото каже-това ще става. Да, ама не! На квартира сме! Под наем! И не само той плаща за квартирата. Така, че няма никакво основание да се прави на важен, какъвто не е!
Толкова много ме дразни този човек, че принципно бих се сбил с него, ако беше по-лесен.. Но и да го набия не мога! Той е по-висок и грамаден. А така ми се иска да го фрасна! Понякога ми се иска просто да умре! Толкова го мразя!
И не знам какво да правя. Как да го изтърпя? Моля за някакъв съвет! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3bc75dab95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Не мрази. Майка ти си го избрала и това е нейно право.
2. Отделяй се възможно най-скоро. Има много варианти. Не ги е там мястото.
3. Осъзнай, че всеки избира как да живее. Майка ти го харесва. А ти не е нужно да живееш с него и той да те командва.
3. Да проклиняш деня в който са се запознали. Какво да ти кажа. Грешни възприятия от твоя страна, излишна негативна енергия и лошо за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9566488771
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А ти не си ли малко егоист? Щеш не щеш това е приятел на майка ти. Звучиш ми като разлигавен тинейджър
Аз съм на 16 г - момиче съм ако имах такъв като теб за гадже - ще го зарежа на момента - Ти си неблагодарник - без извинение.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9566488771
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се меси където не ти е работа да не го отнесеш ти най накрая Щом си пълнолетен, и си на 19 на всичкото отгоре търси си работа и остави майка ти да си живее живота- ти какъв си и кой си въобще, че ще се месиш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bbdb0b71c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обсъди ситуацията с майка си и заживей отделно, щом не можете да се понасяте. Ако тя го обича и е щастлива с него трябва да го приемеш. : )

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9566488771
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм номер 4 извинявам се за грубия тон в коментара си просто бях изнервен - но и сестра ми е писала под номер 3 . и двамата съжаляваме

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 40e675e182
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 3 и 4-няма проблем! :)
Не се сърдя!
Просто исках да споделя, защото и на мен ми се беше насъбрало.
Като цяло, благодаря на всички за отделеното време! Ще видя как ще се развият нещата и какво мога да направя. Благодаря! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker