Не мога да понасям майка си! Най-мързеливият паразит, който познавам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не мога да понасям майка си! Най-мързеливият паразит, който познавам!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2367 пъти
Сега ще ме нападнете, че обиждам майка си. Аз пък ще ви кажа, че се въздържам от други по-груби изрази само защото е жена, не защото ми е майка. Най-отвратителният егоистичен човек, който познавам. Вече не ми се прибира вкъщи заради нея. Студент съм иначе. Момче на 21, подчертавам. На нея всички са й криви - аз, баща ми, родителите й, брат й, сестра й. Не се разбира с никого, което само говори как на кривата ракета космосът й пречи. Ето ще ви разкажа с какви неща ме изкарва извън нерви.
Не помня от кога не работи, защото тя не иска. Един здравословен проблем няма просто след раждането ми я е хванало мързеливата треска, която продължава вече 21-ва година. Става рано като кокошка, буди ни, защото й е скучно, макар че вече мен не смее да ме буди. В почивен ден, в който нямам лекции и не работя, с какво право ме буди сутринта като и без това с нея няма какво да си кажа? Да ме възпитала на дисциплина и организация. Същата жена, която не работи, цял следобед спи, мързи я да диша, от къде на къде? И не ми говорете, че е добра домакиня, само чисти и поддържа хигиената добре. Готви си точно 5 ястия, които тя обича и знае наизуст, купува си нещата, които тя обича да яде. Аз и баща ми готвим много по-добре и сами си готвим в много от случаите. Чисти, защото има такава мания, ама не дай си боже изцапаме, почва да ни хока. Правил съм жестове към нея, тя не ги оценява. Никога нищо не ми е направила като подарък за рожден ден или повод. Затова аз вече и освен бонбони, друго не я черпя. Няма да задоволявам егоистичния й задник, с извинение. Баща ми работи много, издържа я по незнайни причини, цялото нейно семейство не й говори. Аз също вече. Само той още й угажда. Как не й писва на тая жена? И само бира обичаме от алкохолите, тя няколко пъти я е хвърляла и е казвала, че пияници няма да отглежда. Ало, а ти като пушиш и миришеш на пепелник, много повече пари отиват в твойте цигари? За коя се взе? Иначе не е кифла, тоест не излиза с приятелки (тя дали има такива изобщо), не харчи за външния си вид, но харчи по други мании, като латино танците. Може да е хванала някой любовник там, кой знае... не че ми пука. Баща ми се чудя как не я е изгонил. И за всеки знае да изкоментира, като тя е най-нечитава. Само мрънка и критикува. Просто, ако беше мъж, вече щях да я наредя и ошамаря хубаво. Ходя там, защото с баща ми сме близки и го обичам. Но в повечето време вече си седя в общежитието. Работя си за мен, уча си. Поне да не я гледам. Как да помогна на баща си? Прав ли съм да не искам връзка с нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 150c135786
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хора има всякакви, но едно ще ти кажа. Ако имаш такива взаимоотношения с майка си съм сигурен, че няма да успееш в живота.
Ти.. всъщност си майка си. Една част от теб е майка ти. И ако имаш такова отношение към нея просто цял живот ще мразиш част от себе си. Никога няма да изпиташ мир и хармония. Много лесно е да видиш лошите черти на един човек. Много по-трудно е да видиш добрите. ТИ, като нейн син имаш задачата да и помагаш през целият си живот. Да я обичаш и да и бъдеш приятел, колкото и да е трудно. Просто такива взаимоотношения ще те съсипят теб. Трябва да се научиш да обичаш, да прощаваш и да отстъпваш, като по-умен. Много е лесно да се мрази, но само глупаците избират лесният път. Особенно, когато става въпрос за твой близък човек.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8a5dc39428
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Откъде знаеш, че една болест няма? Може да й има нещо и ти да не знаеш... Знае ли човек, може затова баща ти да не я закача...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0aff779bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   С времето ще става по-зле.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b8f649922d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На баща ти не можеш да помогнеш, защото това си е негов избор. Явно обича жената, по някаква незнайна причина.

И не, няма нищо нередно в това да не ти пука за роднина, пък било то майка, баща или каквото и да било.

Оношение се печели, а не е даром. Никога няма да разбера хора, които очернят животите си, за да задоволяват някакви хора, които не заслужават и плюнка. Добре си правиш.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b8f649922d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На баща ти не можеш да помогнеш, защото това си е негов избор. Явно обича жената, по някаква незнайна причина.

И не, няма нищо нередно в това да не ти пука за роднина, пък било то майка, баща или каквото и да било.

Оношение се печели, а не е даром. Никога няма да разбера хора, които очернят животите си, за да задоволяват някакви хора, които не заслужават и плюнка. Добре си правиш.



Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ba6462e468
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хм, Добре разбирам какво не харесваш у майка си, обаче не се разбира какво искаш от нея. Нима вярваш, че от сега нататък ще се промени и ще започне работа, или искаш да научи повече рецепти за ястията, които ти обичаш, или искаш да те остави да цапаш у тях колкото си искаш и тя да шета след теб, или най-вече искаш да се стегне и да те дундурка докато ти самия станеш на 50г, да поработва за да ти дава заплатата си, какво искаш.
Осъзнай се, твърдиш че си на 21г, време ти е да ходиш да спиш все по рядко у вас, да ядеш по рядко у вас, да вземаш все по малко пари от тях, а те както решат така да се оправят. Твоят живот си е твой, техният техен, каквото искат това ще правят, щом не искат от теб, а ти от тях, проблема е в теб не в родителите ти.
Обаче трябва да знаеш едно, докато ходиш у тях и очакваш да те нахранят и да ти дадат пари, ще трябва да ги търпиш, такива каквито са.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a878007bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си едно неблагодарно л... но, без извинение. Тя ти е дала живот и те е отгледала. Само затова поне трябва да си й благодарен!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c856b22aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Да, прав си. Точно така се прави с подобни токсични родители. Изнасяш се и свеждаш контакта с тях до минимум или изобщо го прекъсваш. Налагаш граници как могат и не могат да се държат с теб. Правилно оценяваш ситуацията. Мамините синчета това не го виждат и слушат и изпълняват безроботно и въпреки, че не им харесва.
На баща си обаче не можеш да помогнеш. Той си я е избрал. Избрал е и да си бъде с нея, да в търпи и да й угажда. Явно на него така му харесва и си я обича. Спасявай се ти и не го мисли. Бъди сигурен, че ако му кажеш, че повече няма да им ходиш на гости заради нея, тойи ще ти пожелае много здраве. Ти гледай да си намериш свястна жена, не като нея. Иначе ти стискам ръката какъв мъж си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: eaff9a4abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Остави майка ти та мира, да живее както иска. Но се замисли ти какво правиш и защо живеете заедно. Намери начин да се изнесеш. Ще ке успокоиш, ще се наспиш. Разбери няколко поколения под един покрив не става.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d7fec178af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момче,и аз не работя и зная 5 манджи накръст,но синът ми ме обича.Дали ще работи това си нейн избор.Причината е в теб,не е в нея.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8594eab8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

11.   Ще ме прощава, ама си голямо ла*но. На 21 години нямаш работа в дома на вашите, а ако още клечиш там и чакаш майка ти да ти готви 5 ястия - ще мълчиш и ще си благодарен. Дали работи или не не е твой проблем. А като гледам изказа ти, ти си същия като нея, само че към всичките негативи добавям, че си невъзпитано, неблагодарно мрънкало

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e4bf4ce602
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ау, отврат.Неблагодарно същество си ти, безумно ниско ниво, очудвам се тази жена, как те е отгледала.Ти какви изисквания имаш бе момче към родната си майка...Значи за да я обичаш трябва да е шеф готвач и да носи пара, така ли?Кой си ти, че обиждаш така и се вреш в отношенията на майка си и баща си?Малко се стегни и порасни.Ще станеш глава на семейство един ден, но не мисля, че някой ще те търпи с това отношение.Бъди малко благодарен поне, че те е родила, отгледала и обичала.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 81575aee76
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Аз имам меко казано отровна майка, но твоята няма нищо общо с това. Съсипала си е тялото, нервите и младоста, за да съществува поредното комплексарче и цял живот е слугиня на най-вероятно противния ти като теб баща. Много трябва да й се плаща! Аз за нищо на света не бих се съсипала и не бих си пропиляла живота в памперси и да съм личната слугиня на някой сопол. Ето че от доста време повечето жени спряха да се връзват на дебилизми и не стават роби. То за това и толкова ви е яд на нас.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bbce97b2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Ей такива излияния като на автора като прочета и се убеждавам, че много правилно съм решила да не раждам деца. Защо му е на когото и да било да си рискува живота и здравето, за да докара на бял свят подобно неблагодарно лекенце питам? Гледаме си живота с мъжа ми и изобщо не смятам да си губя години в бърсане на лайняни дупета, сополи и повърнато, да водя бавноразвиващи бебешки диалози с години, да търча да водя сополанкото по лекари и тем подобни и изобщо да се занимавам с простотии...

Авторе, ами като не можеш да я понасяш - изнеси се! Не се ли сещаш сам, че вече си голям и леко излишен в това семейство. Това е жената на баща ти - той си е избрал да живее с нея и да се буди с нея, ти нямаш такъв ангажимент: махни се оттам, намери си приятелка по вкуса и си живейте както си ти харесва. Докато си в чуждия дом ще слушаш, ще се съобразяваш и ще си благодарен, че хората още те търпят под покрива си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 41bb41651e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не че защитавам автора, но номер 11 - защо не четете, преди да пишете? Не ви достига капацитетът за четене или за разбиране смисъла на прочетеното?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a9e0e4d41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   " Аз и баща ми готвим много по-добре и сами си готвим в много от случаите. Чисти, защото има такава мания, ама не дай си боже изцапаме, почва да ни хока. " - Какво повече искаш от майка си, щом е чистница, това е най ценното качество на всяка жена. Щом готвите по добре, вие ще готвите, тя ще чисти, какво си се разхленчил? А ако е някоя повлекана, по добра ли ще стане?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 00665265d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Напълно те разбирам авторе, в момента има само 2 одобрени коментара, но съм сигурна, че и останалите ще бъдат с подобно съдържание, просто защото не им е опряло такова нещо до главите, за да видят колко е натоварващо. Аз по същата причина приключих взаимоотношенията си и с двамата си родители, и те като майка ти са търтеи, спят до късно, баща ми и на работа не ходи, не са готвили от години, нямат никакви приятели и социален живот, просто защото имат гаден характер. Вече повече от година не живея при тях, а дори съм в друг град и се опитвам да се издържам сама, ако имам нещо затруднение, приятелят ми ми помага.
Ж21

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: dbf624e07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Престанете да обиждате автора. Това, че сте родили някого, не означава, ме можете да се държите както си искате с него, че и да изисквате да ви помага доживот и да ви търпи отвратителното отношение. Родотелите са отгледали нас, ние ще отгледаме децата си. Аман от прости, егоистични псевдо майки.
Авторе, постъпваш много правилно. Токсичното поведение не трябва да се толерира от никого, включително и от роднини. На баша си не можеш да помогнеш. Той си е избрал всеки ден да бъде с тази жена. Той й е съучастник в това, че я оставя да се държи така и да не работи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 95da5d2cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Абе ти си много тъп ве брат! Що не оставиш майка си да си живее нейния живот - По горе са ти казали, че си неблагодарно същество и са прави. Ти си неблагодарен с извинение боклук. Бъди благодарен че те е родила и отгледала- на 21 и все пак, ъъъ- чакай малко а в училище колко са те търпяли даскалите? На 21 си, не работиш не се самоиздържаш, радвай се, че не те е изхвърлила на улицата защото утре може да станеш клошар с това си поведение

Много се извинявам за грубия тон обаче - не се сдържах

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 95da5d2cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номера 7 11 и 12 той автора не е истински мъж, коя ще го вземе та той жена не е виждал още а и с този характер и акъл. Аз съм на 26 години, отдавна не живея с родителите си- вярно приятелка нямам айде, то това не ми е проблем ама такива като автора са ми ясни и прозрачни Поне бъди благодарен че майка ти още не те е изритала на улицата, защото утре може и покрив над главата да нямаш. Тъпанар!!!

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 56bfaafe77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   На 40 съм. Имам син на 21 и по малка дъщеря. Разведена съм. Никога освен когато бях майчинство не съм била безработна. Също чистя и готвя. Уважавам и децата си и правото да решат кога да почиват и какво да хапват. Изборите които правя по отношение на домакинството ни са съобразени и с тях. Как друго би могло да бъде щом сме семейство? Децата ми щом ме уважават Винаги! имат място в дома си. Коментари от сорта "нямаш място в дома им" са ми непонятни. На определени хора тук които са решили да нямат деца -поздравявам Ви. По изказванията личи, че за родители не ставате. На тия които имат деца и хулят автора -жалко за децата им. Майката е паразит с невроза. Също така не ходейки на работа основни познания и битки за оцеляване извън дома са и спестени. А това е ключов опит които да предадеш на децата си. На нея не може да и се помогне. Тя не желае. Самодоволна е загубила е мярката. В това семейство само бащата има авторитет, но очевидно не го използва. Трябва и изолация в друга спалня, далеч от леглото с бащата. Ако все още са интимни просто да бъде лишена. Ограничаване на правомощията и над сем. бюджет. И като почне с тирадите и демонстрациите игнор! Авторе построй живота си далеч от нея. Може на съседната улица да си дето се вика, но тя да не се чуства добре дошла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0b85a80bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Какви обиди се изръсиха в тази тема. Потресена съм! И то от хора, които имат претенции другите да ги обичат и уважават. Токсичните родители не трябва да се търпят и никой не е длъжен да обича, уважава и да се грижи за родителите си, ако не получава същото в замяна. Що за егоисти сте, за да раждате роби вместо деца? Как очаквате да се държите като свине, а те да ви целуват ръка? От личен опит мога да кажа особено на номер 1, че човек мрази себе си, когато седи и търпи, защото “ми е майка” и истинският мир и хармония идвст в душата ти, кигато прекъсваш отношения с подобни токсични роднини. Не е голямо чудо да родиш. И уличните кучета раждат. Важното е как възпитаваш, дали обичаш и уважаваш. Тук дте се навъдили само манипулативни самогъзници, които искат да контролират децата си и да ги карат да им слугуват цял живот. Спокойно и те ще имат деца някой ден да гледат.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4702619e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Добре, ама защо си толкова сигурен, че тази жена няма някакъв здравословен проблем?
Сприхава е, чистофайница, няма приятели... на мен си ми звучи като показатели за здравословен проблем (психически, психологичен, неврологичен). Може би получава панически атаки, може да е хиподепресивна, не се знае. Аз живях близо 21 години без да разбера, че всъщност един от родителите ми е имал такъв проблем в продължение на години. Не работеше, не излизаше, избягваше всякакви социални събития, държеше се като хипохондрик. И разбрах по стечение на обстоятелствата, иначе можеше и да не ми кажат. Просто и при мен се проявиха подобни проблеми, оказа се, че имам генетична предразположеност. Говорих с родителите ми, те ми разкриха тази "семейна тайна", ориентирах се към правилните лекари, които обясниха какъв точно е проблема и какво се случва с мозъка ми. Критикуваш майка си, но може да има неща, с които не си наясно, да не дава Господ, обаче такива проблеми често и децата ги хващат. Наистина се надявам да греша.
Няма да я защитавам, не я познавам в крайна сметка, ама и ти не трябва да се изпълваш с толкова гняв. Какво точно искаш от нея? Да чисти цял ден и да си мълчи като се изцапа, да готви любимите ти неща, да спре да пуши, да бъде безгласна, да работи (та ти си имаш работа и си изкарваш пари). Изобщо... не те разбирам. Голям човек си и си си хванал живота. Издържаш се сам или поне до голяма степен сам, живееш отделно от тях, учиш. Хванал си си живота в ръце. Майка ти отдавна не е такъв фактор в ежедневието ти, вие дори не сте под един покрив. Нито взимаш пари от нея, нито живееш у тях. Когато се прибираш, ти реално си като на гости. Защо те интересува, че тя не работи, иска да ѝ е чисто и готви 5 ястия?
На баща ти не можеш да му помогнеш, защото той явно не иска помощ и не мисли, че има нужда от такава. Човекът си я обича, приема я и живее с нея. Ако искаше друго, досега да си е хванал пътя. Има финансовата възможност, ти вече си голям... без проблем щеше да поиска развод, ако нещо не му харесваше.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bbe669281a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Аз прочетох всички коментари, до човек е на приятеля ми майката е била домакиня цял живот и е много готина и ненатрапчива, а това което ти описваш е моята майка. Нямаме съседи с които да си говорим, с всички се изпокара жената. Първо мислехме, че е критическа да де ама то нямаше край, ако преместиш кофата за боклук луд скандал, ако не я преместеш пак същото. Единственото, което според мен и сестра ми е че майка ми не е щастлива от живота, който води, вероятно има разминаване между очаквания и мечти от преди 40 години примерно и сегашното положение, комбинирано със страх от остаряване. Може и твоята майка в един момент да се е събудила и да е открила, че си е предомакинствала живота, да е мечтала за мъж с пари, соцялен статус и пътувания в чужбина и сега да е ядосана, че преди сумати и години се е прецакала в избора си. Истината е че докато си при тях ще те дразни, а и ти ще я дразниш. Много пъти съм се питала, защо нашите са заедно и съм си казвала по-добре да те разделят, сега когато не живея при тях се радвам, че са заедно, че има с кой да вечерят и да се грижат един за друг. Това от което истински имам страх е че не зная какво съм наследила от нея и дали няма в един момент да стана такова чудовищо и дали ще разбера, че се случва. Все пак не може да избягаме от гените си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7d5b907c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Автор: Благодаря, че имаше хора, които ме и разбраха. И който си мисли, че чакам на готово, май не е прочел, че си имам работа, уча си и живея на общежитие. У нас ходя рядко, но обичам баща си и родната къща и искам да го виждам. Другото, което е, че може би от 6 клас се справям за всичко сам, а майка ми пръста не си е мръднала. За рождения ден й купихме парфюм, който много харесва, за близо 300 лева. А моят преди няколко седмици, тя даже не го честити, ама няколко дни по-късно ми се обади дали няма да черпя. Баща ми всяка година ми дава пари или нещо символично, не искам нещо скъпо, искам нещо от сърце. Грам топлина не изпитвам от тази жена! На Коледа никога в къщата ни няма дух. Миналия Бъдни вечер направи скандал на баща ми пред баба и дядо. Затова казах, че тази Бъдни вечер няма да празнувам с нея, има приятели, които са ми повече от семейство. И от къде на къде ще хвърля бирите? А баща ми е много свестен човек, не я е карал нищо да прави, а като бях малък ми приготвяше той за училището храна, неща, помощ с домашните. Тя е една восъчна фигура у нас, само дето говори като папагал. И се опитва да доминира. Напълно здрава е, може да има някакво ОКР, кой знае, но бащата диабетик ходи на работа и се трепе, а тя, както се казва, кобила здрава и права - нищо. Значи за латино танци има пари? От баща ми? А аз сам си плащам семестрите. Като малък бях взел коте, тя го изхвърли и каза, че ако пак го вкарам, ще го утрепе. Каква жена е това според вас? Много лесно изглежда всичко отстрани. И нямам против, че не готви, а уж сме семейство, но тя само си купува и готви нещата, които тя обича докато баща ми гледа за всички. Тя като ми се разсърди си купи вафли и си ги беше вкарала в стаята сама да си яде. Що за нещо е това? А като малък колко пъти съм й правел закуски в леглото, за мъничко майчина обич? Всички щяхте да ревете, ако имахте такава майка. Колкото за това, че добре, че не ме е изхвърлила. Повтарям, не ме е гледала освен като бебе. След като е правила секс и ме е създала, до 18 години съм й бил задължение. Но само баща ми се грижеше.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7bd4df69ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Като прочетох за майка ти веднага направих асоциация с моя съседка-жена на години, по-възрастна и от майка ти, която и ден през живота си не е работила. Преди и се подигравах-ами тя знае наизуст всички сериали по всички програми. Но сега май се замислям-ами тя е милион пъти по добре от мен, съхранена психически и физически, защото потна вода не е пила, не знае стрес, началник да и виси на главата, с хора да се ядосва.. А аз работя една от най-стресовите работи-учителка съм, всекидневен стрес, букет болести вследствие на него, контингента ни е предимно малцинствата, много, много е трудно. Е, кой е на далавера в случая? Не е луд който яде баницата, луд е който я дава. Голям човек си, щом те дразни всичко това заживей самостоятелно. И не ме разбирай погрешно-от това, което пишеш ти си ми по-симпатичен от майка си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker