Затворник без чуства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Затворник без чуства
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1585 пъти
Здравейте, хора във връзка съм от общо 5г. Омъжена съм от една и то, защото аз настоявах 2години. На 24години съм. Имам две деца от същия човек. И истината е, че нищо не върви и нямам човек на който да споделя на 100% какво се случва. Нямам подкрепа от близките си да го зарежа и няма къде да отида. Не мога да се издържам сама (по майчинство съм), а то не стига за нищо. И сега съм затворник. Чесно казано съм, разочарована от баща ми, защото след скорошна караница с мъжа ми му споделих, че ме е обиждал заплашвал, че ще ме размаже и тн. И този мой баща ми каза да се връщам при него. Чесно да кажа ако имаше къде да отида щях да избягам, не съм щастлива, този човек не ме обича нито аз го обичам. Моето семейство харесва съпруга ми, аз не съм харесвана от неговото. Той се интересува само за децата си и от нищо повече. Нямаме никаква интимност нито прияличане. Само пренабрежение и учуждение.
Често си мисля, че искам да живея с някой, който би ме карал да почуствам нещо.. Не съм чуствала нищо от много дълго време... Когато съм споделяла от още ранното ни учуждяване получавах само лъжи, че ще опраяи нещата, че съжалява. Сега получавам отметки тоя е за тебе.. Намери си друг ето ти я вратата да не съм те вързал.. Хора малко са ми редовете имам много роблеми и това са част от тях. Искам да чуя няккво мнение на хората. Тъжно ми е за децата ми, но искам да бъда щастлива... Да чуствам да живея.. Благодаря на отзовалите се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3c40f722a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И защо създадохте още едно, беззащитно човече? Не знам какво да ти кажа, но намери сили в теб и обичай, обичай децата си и им давай твоята любов, защото те се нуждаят от теб, те ще ти дадат любов! Някога можеш да срещнеш някой друг, но на първо място винаги, винаги трябва да да те! Бори се за тях със зъби и нокти и им дарявай, дори насила, ако трябва възможността да те виждат усмихната!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 40aeb6f954
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много кофти, а защо казва, чеще те размаже? Не одобрявам такива изкази. Аз също съм женена с две деца, понякога мъжа ми ме дразни.

За момента стой при него. Ако имаш възможност се изнеси или стой да помага за децата. След някоя година се оглеждай за нов, но имай наум, че на жени с деца мъжете не гледат много добре...
Животът е един и няма място за нещастни връзки.

За сега си гледай дечицата.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a19db97d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Все пак нали Ти си настоявала цели 2 г. нали така?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 45a64cc0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление родителите не винаги са в състояние да дадат адеватен съвет, и да се погрижат дори за себе си, камо ли за децата си. Изчакай да ти мине майчинството и в момента в който си стъпиш на краката (финансово) тегли една майна на твоя хубосник, взимай децата и бягай далеч. Не допускай грешката на вашите. Ако искаш децата ти да растат като щастливи и уверени личности готови да се застъпват за себе си и желанията си трябва да им станеш пример. Никак няма да е, но определено ще си заслужава. Плащещо е, знам, но трябва да преодолееш страховете си, само така ще се почувстваш свободна. Натрий им носа на тия изроди. Самия факт че си се справила сама в такъв момент ще стане за теб извор на самочувствие, и привличането на правилния човек за теб ще стане по-лесно от всякога. Бори се заради децата си, но най-вече за себе си. Силните и независими жени са достойни за уважение. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 18cad27b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Баща ти правилно те е отрязъл, това което искаш е доста егоистчно. Имаш мъж който обича двете ти деца безрезервно, а на теб не ти пука и искаш безрезервна любов за себе си, а на децата ма*ната им, че никога няма да бъдат така обичани от нов твой мъж за теб е без значение, за теб е важно ти да си на преден план задоволена. Нямала била никаква интимност, ами булка как и кой ти направи две деца? Не може след години заедно, и брак, и деца, да искаш да имаш същата интимност и то породена само от негова страна, трябва и ти да вложиш усилия, за да се случват такива неща.
Бил те обидил и заплашил, ей така ти беше света вода ненапита, беше безгрешна, седеше мълеше и си шиеше гоблена, а той скочи и те обиди и каза че ще те размаже задето шиеш гоблен, така ли?
Пък за глупостта да искаш да имаш мъж, на който да си споделяш 100% какво се случва в главата ти, направо си смешна. Хората едно време са казвали "Преди брак мъж трябва да те знае до кръста, а след брака само от кръста надолу" и не са го казали само с цел момите да паязят девствеността си, а да знаят жените че на съпруга не трябва и не може да казват 100% от мислите си, съпруг не трява да знае всичко което се случва в главата на жена му. Това ти е съпруг не психотерапевт!
Замисли се сигурно има причина вашите да харесват зет си, а свекърите да не харесват снаха си. Да много млади жени не харесват свекървите си, и това е нормално, но съвсем друго е свекърва да не харесва майката на двамата си внуци и въпреки децата да не я иска за снаха. Нима мислиш че на нов мъж майката ще обича децата ти?
Вече си майка трябва да мислиш повече за децата си от колкото за себе си и след като те са обгрижени и обичани от баща си и роднините му това трябва да те радва. Добре разбирам че на 24г ти е рано да се отречеш от себе си, от чувствата си, в името на децата си, но решението да имаш деца толкова млада си е твое и трябва да си сърбаш попарата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bdac8f2f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " Моето семейство харесва съпруга ми,? - много загадъчно, щом родителите ти го одобряват, значи е порядъчен човек, нещо в съзнанието ти се криви картината. Все за личните си усещания говориш, секса ли не ти стига или парите? За да легнете да правите деца, този човек е значел нещо за тебе, сега изведнъж-той не става. Какъв съвет да ти се даде, какъвто и да е той, все няма да е приемлив от тебе. Защо правите деца без да мислите? Най лошият вариант е да помъкнеш децата си като куфари и да убиеш дегството и живота им. Най същественото е, че обича децата "- Той се интересува само за децата си и от нищо повече. " При такава ситуация се възползвай от дадената възможност -" Намери си друг ето ти я вратата да не съм те вързал. " Какво още искаш от човека? Не го понасяш-отиваш си, а децата остави да си растат щастливо при татко си! Родителите ти ще му помагат докато децата пораснат, а ти си търси човека - мечта!?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 265581afd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ти децата мислиш ли ги изобщо? Сигулно са малки, имат нужда от теб, а на тебе глупости са ти в главата. Романтики... Трябва да си щастлива с и заради децата. Друг мъж ще намериш, но само за секс. А ако почнеш да им водиш "татковци" вкъщи, ще им разбиеш психиката. Само на 24 си, стегни се. Как така роди две деца от мъж, който мразиш? !

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 807a5af253
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм омъжена жена с две деца и ние сме имали и добри и лоши моменти, но преодоляваме трудното, неприятните думи и крачим заедно напред. Не сме нито много богати, нито има на кого да разчитаме, но ни е хубаво. И ние имахме дълга връзка, по-дълга от твоята преди да се оженим, опознали сме се и сме осъзнали какво искаме. И то е да сме заедно. Ти, авторке, си имала достатъчно време да разбереш дали този е ТВОЯТ човек и да изчакаш за деца и брак, като не си сигурна. Той е твоят избор, защо се свързваш с него като не го обичаш, че имаш и деца? А от родителите си няма какво да искаш, пълнолетна си и отговорността за живота ти си е твоя. Никой не те е насилвал за нищо, просто човек плаща за грешния си избор. Вземи се в ръце и се осъзнай като съпруга и майка. Когато нещата не вървят вината имат и двамата и могат да се оправят само с общи усилия. Ако/като не можеш да намериш желание и път към мъжа си и той към теб, разделяйте се. Той не те и задържа, да си търсиш мечтаното щастие. Щом не си в състояние да си гледаш децата, ще ги гледа той. Един ден като си сама и отхвърлена от децата си, ще съжаляваш. Не че ти го желая, но вървиш натам.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 06efc75847
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Историята ти е тъжна, но много от днешните семейства живеят заедно едва ли не по принуда, а не от любов и уважение. Сама казваш, че имаш много проблеми и това само са част от нещата. Като дете на родители, които са против развода, мога да кажа, че понякога това е единственият начин за щастието на децата. Родителите ми постоянно се караха и обиждаха, аз се чувствах като причина за техните скандали и като огромна грешка. Развих депресия, която лекувам и до днес. От друга страна като зрял човек мога да те посъветвам да обмислиш добре решението си. Дали не е временно това отношение, дали не сте и двамата психически уморени и да се нуждаете просто от почивка, да не би да го нараняваш и ти несъзнателно по някакъв начин и затова той да се държи така студено към теб? Щом си създала семейство с този човек, значи все пак си имала чувства към него някога? Какво се промени? Кога се промени? Ако той държи на теб, поговорете. Ако обаче си твърдо решена да го напуснеш, недей се двоумя, децата имат много изострени сетива и усещат негативната енергия. Моето семейство изглежда изключително сплотено, но всъщност само аз си знам колко е фалшиво и го изживях много тежко, защото съм чувствителна. Не мога да кажа какво да правиш, но пътят към щастието в да следваш сърцето си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 40aeb6f954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Бързала си. Да, друг мъж трудно ще намериш с двете деца, повечето искат секс, познавам една двойка о един мъж жената има две деца, от новия друго. С едно дете, разведени и с нов мъж има много жени. От колко време сте заедно?

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 54f1146bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте аз също съм обвързана от 4 години. Имам две момиченца и чакам трето. Преди да се омъжва с мажът ми ходехме една година и повечето време общуваме по скайп. Имах му пълно доверие но нямаше покритие за това доверие. Просто сама си му прощава грешките, защото много исках да съм с него. След втория месец от свадбата ни аз исках да го напусна видях че нямаме комуникация, нямахме нищо общо. Той ме оставяш вкъщи сама а когато си беше вкъщи беше на телефона. Правех е само секс, заедно. В началото си мислех че е изморен пребираше се о работа късно и го оставя х така после реших да говоря с него но той не прие чувствата ми за важни. Опражняваше физически, психически и сексуален тормоз над мен исках да сме щастливи заедно да имам силна здрава връзка и вечно му прощава понякога и без той да ми се извини аз отива да говорим изпокарах се с всички негови приятелки и приятели защото той предпочиташ тях и все още мисли за тях преди вкъщи чувствам се пренебрегнат и не значима не може само защото имаме деца да живеем заедно след като не сме щастливи аз ако се чувствам добре ще се грижа за децата и за дома а като постоянно съм отнесена това се отразява на децата. Мажът и жената трябва да са си взаимни опори за да гледат децата. Аз не мога да понасям мажъси и в малкото време което се виждаме. Спрях да правя за нас Н компромиси защото той никога не е правил нещо за ен да се почувствам специална. Разбирам жената аз също няма кафе и при кого да отида. Майка ми почина тя не харесваше мажъми защото той си гледаше само телефона и се държеше надменно казваше ми недей не те уважава а аз и казвах мамо защо не виждаш какъв прекрасен човек е той. А на баща ми му е все тая той сега си е с друга жена. Сестра и само ми казваше при всеки опит да споделя като си мисля че така ще ми олекне че аз съм си го избрала да съм го търпяла или виждаш че ти е трудно с децата пък още едно ще имаш. Живот няма да видиш. Защо децата да са ми пречка да живея те с какво са виновни за това. Защо да си мисля че децата са ми тежко ремарке. Жената иска съвет а не нападки. Не знаете тя как се чувства затова съдиите. Глупаво е само тя да опитва да прави връзката си трябват двама за да стане семейство мъжете как създават деца пък после на жените лесно казват кой те задържа това е много глупаво и егоестично. Имат ни за даденост могат всичко да правят с нас а ние какво толкова искаме в просто внимание и със страдателно ст да покажат грижа да се чувстваме защитении да си позволим да сме слаби в тяхните рацее да сме жени

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 840fd73475
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   За съжаление става така, че след време мъжете ни имат за даденост в къщи... важни остават само децата. За някои това важи повече, за други семейства по-малко... и само малка част съумяват да запазят огънчето между тях, или поне така се правят да изглежда отстрани за пред другите или наистина за себе си. И съжителството се превръща в удобен взаимен интерес-взаимопомощ, подкрепа, финансов и имотен интерес или свикване с обстоятелствата и страх от промяна или каквото и да е там.
На мен преди време мъжът ми ми е казвал, че е с мен само заради децата и семейния ни бизнес. Не мисля, че съм лош или непоносим човек, но просто много ни се разминават интересите и разбиранията напоследък по редица въпроси и за това се получават дразги.
Не мога да ти дам голяма надежда или добър съвет, защото аз съм се опитвала да се сближа с него чисто човешки, на моменти съм успявала, но само временно.... След време пак изплуват различията и неразбирането. И така с години наред.... Не е нито романтичен, нито пък мога да споделя чистосърдечно всичко каквото ми е отвътре, защото не мисля, че ще получа разбиране... а и повече се разстройвам отколко има смисъл от това. Живеем извън страната и нямам други близки хора около мен. За това често влизам в такива форуми.
Не мисля, че с друг мъж ще е по-различно обаче... или поне трайно различно поради много причини.... Децата ти са привързани към баща си и той към тях, а ти си притурка в картинката, самотна и нещастна, неудовлетворена и тъжна. Колко познато наистина...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker