Финансови проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Финансови проблеми
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1606 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче, на 18 години, последна година в гимназията. От някъде 2 месеца родителите ми имат финансови проблеми, изкарват достатъчно пари, винаги са се оправяли някак, но наскоро забелязах, че имат проблеми с парите. Като вземат заплата, парите отиват по сметки за ток, вода...като цяло знаете-сметки. Отделно аз уча в друг град и ме издържат, сметките се увеличават малко или много. Мислила съм за започване на работа, опитвала съм се, но все съм гледала да е нещо, което да не ме ангажира изцяло, за да имам време за учене и за мен самата. Превеждала съм документи и разни други неща срещу заплащане, няколко пъти бях измамена. Няма значение, не изкарвах и кой знае колко от това. Спестявала съм пари, но парите все някак изчезват, спрях цигарите преди 4 месеца, но отново, парите все някъде отиват. Не мога да започна "истинска" работа, защото няма да ми остава никакво време, пък и това ще е още прекалено много стрес. В момента съм прекалено заета с матури, отделно с други учебни предмети, които са ми изключително важни, а отделно кандидатсване в университети и какво ли още не. Искам да попитам какво мога да направя, за да помогна на родителите ми финансово? Каква работа мога да запопна, която да не взема толкова много от времето ми? Като цяло каквито и съвети да давате, ще са в помощ. Благодаря предварирелно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 387f2cffd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Макдоналс примено? Малко пари се взимат, но поне предлагат почасови смени доколкото знам. Или търси нещо друго почасово.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2ccaedc0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз лично мога да ти препоръчам работа в Кол Център,но трябва да знаеш идеално английски плюс още един чужд език,там се взимат добри пари. Предлагат 4.6 или 8 часов работен ден.Ти ако избереш 4 часа ще смогнеш. Трябва да говориш предимно,можеш седнала,можеш права,със слушалки си. Обаче наистина трябва да знаеш езиците.Аз съм го работила това и знам английски и испански и интервюто за работа беше на двата езика,не на български,въпреки че човекът беше българин . Поне изкарва добри пари.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9262f85103
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първото, което можеш да направиш, е да не отиваш в университет в друг град, за да не те издържат родителите ти. Натам - да работиш докато учиш. И стрес, не стрес, време не време, ако искаш - начин има. Ако не - оправдания колкото щеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b17f7e6adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стисни зъби, завърши тази година и тогава започни работа. Няколко месеца все ще ги избутате. Не се лъжи после да ходиш "да учиш" в някоя дупка за дипломи.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 75beb0e14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз като бях на твоите години бях в същото положение. Първата ми работа беше като промоутър. Избирах си в кои промоции да участвам и на колко часа. Най-често работех петък, събота и неделя по 6 часа. Плащаха ми на час, бях на граждански договор и парите ми ги превеждаха по банков път. Може също така да питаш в някой ресторант, дали си търсят рънър или сервитьор за петък и събота. Успех!
Т, 27.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 116f08042b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Докато завършиш, ще ти е доста трудно покрай матурите, подготовка за кандидатстване. Има си много за учене. Сама си го знаеш
Не знам, дали имате големи вериги магазини в града ти, там понякога има позиции за 4-часова работа.
Другото е с преводи, стига да успееш да намираш
От друга страна, гледай си учението, да нямаш издънки. Ще се справят родителите ти още няколко месеца. А после, дано те приемат в университет, ще го мислиш наново

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker