Семейство или работа - въпрос към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейство или работа - въпрос към жените
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1253 пъти
Здравейте, сравнително млад съм, току що завършил университет и имам следния въпрос към жените: какво ви е мнението за мъжете, които работят прекалено много, и успявате ли да запазите семейството/връзката си? Има ли такива хора тук, и ако да, може ли да разкажете накратко как се справяте със социалния живот? Питам, тъй като сега работя към 70-80 часа на седмица като планирам и други инициативи и в следващите 10 години не мисля, че ще падна под тези часове.

До сега връзка не съм имал, въпреки че съм на 23, точно поради тази причина и почвам да се притеснявам, че това рано или късно ще се отрази на живота ми. От части като бях по-млад имах проблеми с външния вид и с общуването с момичета и това доста попречи за воденето на нормален социален живот, липсата на който компенсирах с учене.

Не ме разбирайте погрешно, основната ми мотивация не е пари, въпреки че изкарвам доста, просто харесвам това което правя до толкова много, че не искам да правя нищо друго (знам, че попринцип работохолизма е някакъв вид болест), затова ще се радвам да чуя мнението ви и съвети/препоръки ако имате подобни притеснения или проблеми. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 28c07f4302
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако живееш сам, няма проблем, но нали се сещаш, че ако имаш приятелка и семейство няма как да работиш толкова. Най-малкото, защото приятелката ти ще иска да прекарва време с теб, а един ден ако имаш семейство и дете ще имаш и други задължения различни от служебните. Нали се сещаш, че като родител трябва да поемеш отговорност за грижите и възпитанието на детето си? С 80 часа седмично работа кога? Така, че ще трябва да направиш известен компромис и да понамалиш проектите. Иначе по-добре изобщо не създавай семейство! Не знам защо повечето мъже си мислят, че ролята им на баща и на съпруг се изчерпва с това да печелят пари, а реално буквално не познават добственото си дете. Така, че ще трябва да си решиш, което ти е важно и ти е приоритет, но просто няма как да работиш по 80 часа и да имаш семейство.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3d05321e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз лично не бих останала с мъж, който работи по 80 часа седмично. Това означава да нямаме почти никакво лично време, да не можем да предприемем почти нищо заедно, да не мога да разчитам на него за нищо вкъщи... Уж ще съм с някого, но ще си бъда реално сама - не, благодаря. Аз съм жена, имам нужда от внимание, от романтика, от човек насреща си. Та нали с поведението си подобен мъж ми заявява директно, че аз не съм важна за него, не съм приоритет в живота му - все едно съм втора категория човек и не заслужавам да отдели за мен от скъпоценното си време. Е, защо да си причинявам такова нещо?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: abb682229c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма как да имаш семейство, дори гадже ако не се прибираш на време от работа и събота и неделя не си посвещаваш на семейството и децата. Жена ти ще започне да ти мрънка, а ако не се променят нещата ще започне да ти изневерява. А децата ти сигурно много ще се радват да те видят, защото ще те виждат рядко, но пък ще страдат през другото време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker