Майка ми е против баба ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6461)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18474)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми е против баба ми
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 987 пъти
Привет на всички! В момента имам чувството, че стоя между два лагера- на майка ми и баба ми. Не знам защо се чувствам така, въпреки, че баба ми не говори лошо за майка ми ( или поне пред мен). Но майка ми открай време не харесва баба ми и аз не знам точно каква е причината. Някой ще си каже, че между снаха и свекърва са нормални такива отношения, или поне от време на време, но аз лично си мисля, че не е точно така. Дори майка ми казва, че й правя напук като ходя у баба ми и си внушава, че говорим за нея някакви пошли неща зад гърба й. А това, всъщност изобщо не е така и затова се вбесявам като почне да ми опява. Имам чувството, че съм като някаква '' междинна станция'' между тях и вече не знам какво да правя. Моля, ако някой е попадал в подобна ситуация или има някаква идея какво да правя да пише! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: b4c390ba56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аторке мисля, че както ти през целия си живот си очаквала и получавала подкрепа от майка си, сега тя иска ти да я подкрепиш, а ти катогорично отказваш.
Ако ти днес имаш такава дълбока връзка с баба си, че да не можеш да не идеш при нея и да не можеш да подкрепиш майка си значи преди време майка ти е позволила да създадете такава връзка с баба си. Тоест майка ти е проявила човечност, въпреки че не понася баба ти. Сега обаче чувства, че се настройваш срещу нея и затова опява.
Мисля, че ни лъжеш, че не знаеш, защо майка ти не харесва баба ти, 100% майка ти ти е казала. 100% и с баба си обсъждате темата, а баба ти като по хитра успява да ти замаже очите, а майка ти те чувства близка и си казва всичко пред тебе.
Като дете имах точно същите преживявания, баба се държеше мило с мен и пред мен, а майка все ми говореше. Е майка ми се оказа права, но го осъзнах много късно. Баба ми понякога ми е давала дребни стотинки за Ескимо или вафла, а вечер без да знам си ги е искала от майка ми, понякога се хранех при нея оказа се че след това, без да знам, е опявала на майка ми, че не ми била оставяла храна докато е на работа и такива работи. Но това го осъзнах чак когато баба почина, оказа се че е продала почти цялото си имущество за да не го наследим ние и е похарчила парите естествено, а за къщата в която живееше беше теглила заеми така че да няма полза да ги плащаме. А имущество имаше доста, над 50 декара ниви, две къщи в града и два парцела край града и къща на село. Всичко продала и похарчила по екскурзии и ресторанти.
А къде почина, в ръцете на майка, майка я гледаше на легло 5 месеца в нейния собствен апартамент, беше си взела неплатени за да бяга да я води по лекари, да плаща луди пари, за лекари, за лекарства, за погребение, като приятелките на баба постоянно ходеха не от любов, а да държат сметка на майка гледа ли добре свекърва си.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f4cb7ddcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо не можеш да направиш, стой си неутлална и не взимай ничия страна. Така и двете враждуващи страни ще се опитват да те спечелят и ще се държат мило с тебе. Злобата им няма как да потушиш. Ако се карат пред тебе, просто реагирай и им посочи, че това което правят много те дразни и натъжава.. Контактувай поединично с тях и не вземай страна!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0fef226e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво да ти кажа? И аз съм си патила от дърта свекърва и знам какво й е на майка ти. Тези жени са много манипулативни и винаги се правят на добри, а после ти забиват нож в гърба. Затова и майка ти си мисли, че баба ти те настройва срещу нея. Ясно, че не говори директно лошо за нея, а случва ли се индиректно например да ти разрешава да правиш неща, които майка ти не ти разрешава, или да те подкрепя за неща за които майка ти е против? Така тя е милата и добрата, а майка ти - лошата. Класическият пример е да не даваш на детето си захар, а баба му да му дава, за да ти направи напук, въпреки че вреди на внучето по този начин. Забелязала ли си дали баба ти не се меси в отношенията на родителите ти, дали идва неканена вкъщи, дали дава неискани съвети? Това също е класическо изпълнение при дъртите свекърви, но понеже си малка още не можеш да разбереш какви номера въртят и как разделят двойката по този начин.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: abe0cfc9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прекъсвай ги и двете и сами да се оправят. Ти ще общуваш и с двете, никой няма право да те поставя в такава ситуация. Да не се занимават с теб им казваш. И дръж печено, ако някой ти се сърди и не ти говори.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b6a47e087b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не казваш какъв е проблемът и кой е виновният, но майка ти ми звучи като манипулаторка. Не тя решава с кой да общуваш.

Джен

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4f129c208a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами моята свекърва, например, ни прокле с мъжа ми като се сгодихме, и ме обижда насаме, а е привидно много симпатична, изискана, свита женичка. Детето ми е малко и не знае, но не ми е приятно като се наложи да прекарва време с него. Сигурно има неща, които не знаеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e3ab458ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми говори с майка си и я питай какво я притеснява, мислиш ли че непознати във форум ще знаят по-добре? Питай и бабати по майчина линия, тя 100% ще знае.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker