Не знам какво да правя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не знам какво да правя!
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2124 пъти
Здравейте! Моята история е следната- с мъжа ми сме женени вече 3 години. В началото много се разбирахме, всичко си споделяхме, нямахме тайно всичко беше добре, но започнах да забелязвам, че доста чесно си говори с родителите, по няколко пъти на ден (той е на 27 год.) и доста времи си говорят може би по 30 мин. Започна да споделя всичко с тях- какво е правил през деня, къде е ходил, а на мен нищо. Онзи ден разбрах, че е ходил за риба от майкаму, а на мен нищо не е казал, купил си е парцел близо до нашият град и пак не ми каза. Попита го, защо вече не ми споделя и той каза, че те са му родители имат право да знаят всичко. Аз не си замълчах казах му, че ние сме семейство и трябва да си казваме всичко и той не каза нищо, аз си замълчах и нищо не съм казвала после. Аз се обаждам на нашите но по 1 2 пъти и то да ги чуя как са. Всеки път мрънка, че не бил ходил при техните често, а си ходи в месеца веднъж за по 3, 4 дни. Родителите му не са много възрастин работят си, добре са. Не знам нормално ли е?? Моля ви кажете ми при вашита мъже има ли го това. Веднъж то попитах сега като си имаме дете и аз не искам да пътувам, защото много лошо ми става дали ще ме оставя сама и той каза, че иска да си ходи защото му били родители те са го отгледали, да но сега аз ще отгледам неговото дете не трябва ли да се грижи за мен, да не ме оставя сама?? Не знам какво да правя!!! Аз ли не мога да го разбера нормално ли е да иска да стой седмица при техните, а не при жена си??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: fe004da4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да звъни по няколко пъти на ден, да купува парцел без твое знание и да ходи сам при техните са все лоши знаци. Тъпото е, че това не може да го промениш. Такъв е и сигурно и по-зле ще става положението.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1969d964b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вие и двамата имате проблем. Ти 1-2 пъти на ден ли се обаждаш на вашите? Това нормално ли е? Какво семейство сте? Поговори с мъжа си, защото това, че си купува парцел може и кредити да тегли и ти като негова жена и без да си се подписала ако нещо стане връщаш и ти.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6c0e96b36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Нормално е! И не не това той да ходи по седмица при родителите си сам, а да постъпва така, при така поставените му от теб условия. Ти го караш да избира и той така те наказва за това, че го караш да избира между теб и родителите му. Дано си наясно, че ти му казваш, че не искаш той да ходи при родителите си за 5 дни в месеца, а те никога не му казват той да не седи при теб по 25 дни в месеца.
Най-веротно и споделянето с родителите да е наказание /емоционално псиихическо/ за теб. Когато ти е споделял си прегрешила, или си му давала непоискани съвети, а той просто е искал да сподели, или си му натяквала грешките, или си разказала някъде на чужди хора или на твойте родители това, което ти е споделил, затова сега играе на сигурно ходи и споделя там където нито ще му натякват, нито ще клюкарстват какво му се е случило.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6728b480dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами може би е свикнал с тях или иска малко време без теб . Млад е още , рано е е оженил .

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5ee6cc3fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ами според мен си си хванала мамино синче.Съжалявам,че го казвам така,но наистина не е нормално.Може също да му липсват и да му е трудно да се раздели с тях.Трябва да проведеш по-дълъг разговор за това!

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 69d58d4f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не е нормално нищо от това, което описваш. Нито да води ежедневни продължителни разговори с майка си, нито да не споделя нищо с теб, нито да те оставя за по седмица сама с малкото ви дете, за да виси при техните. Явно предпочита да се изживява самия той като нечие дете вместо като глава на семейство.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 95f548c68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубаво е да държи на родителите си, но проблема е, че не споделя нищо с теб. Тук трябва да помислиш малко.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 35a9680ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 2. Да чуваме се по 1, 2 пъти може и три. Родителите ми ходят на работа аз се занимавам с учене. Кое му е лошото? Колко пъти на ден трябва да се чувам с тях 10??
Номер 3. А не трябва ли да гледа своето семейство, да се грижи за жена си, за бъдещото си дете?? Нито съм му казвал да не ходи при техните нито нищо. Но правилно ли е да обръща повече внимание на тях от колкото на детето си мен ме остави свиква се с това. На мен например ми е достатъчно да остана при нашите за 2-3 дни.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5b7f291d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Бившата ми съпруга беше същата работа ,за това и стана бивша де

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 35a9680ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз с нашите нямам такава силна връзка смисъл обичам ги, уважавам ги и за мен са най- ценното, но мисля за бъдещето ми, за мойте деца и моето семейство. Не знам при него как е мисля, че е прекалено кажете ми вие как смятате?? Грешно ли мисля?? Кажете ми кое е нормалното и къде са границите??
Не искам да ме нападате моля ви!! Просто ми трябват отговори и съвети.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 35a9680ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 9 при теб как беше??? Разкажи ми! Кое не ти харесваше

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 35a9680ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А и забравих да спомена! От една седмица е при техните за празниците. Предложи ми аз да ида при нашите, а той при техните за да нямало пренебрегнати!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ba012f7eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не, не е нормално, той е мамино синче. Трябва да им споделя всичко, те са го отгледали, трябва да се прибира всеки месец и тн са все неща, наговорени от родителите му. Те трябва да знаят всичко докато си дете. Когато си семеен жена ти трябва да знае всичко. Не им е работа да знаят нито какво правите всеки ден, нито колко пари вадите, нито къде инвестирате. Инвестиции без теб е абсурд да прави, защото си съсобсъвеник и съдлъжник, ако нещо стане, а и в крайна сметка това са вашите общи пари. От къде на къде той взима еднолични решения как ще се харчат? 3-4 дни с мама и тате, без теб са много. Дори, когато обичаш и уважаваш родителите си, е редно да поемеш грижа на първо място за собственото си семейство и след това за тях. Нормално е да прекарваш с тях само празници и поводи или да ги виждаш 2-3 пъти годишно и то не сам, а със съпругата си. Те какво, правят се, че синът им не е женен и теб те няма ли? Те са го отгледали, еми да сега той трябва да отгледа собствените си деца. Говори с него за всичко това. Прочети или му дай да прочете Отровните родители или Вашите слаби места. Можеш и статии да четеш, написани от психолози по темата (емоционална зависимост, токсични родители и тн), не от леля Пена, на която й отърва децата да не се отделят от нея и проповядва това като нормално. Недей също така да го оставяш да ходи сам при родителите си. Ако нищо не се промени, по-добре бягай от него.
Винаги съм казвала, че мамините синчета не трябва да сформират семейства. Като искат, да седят с майките си. Щом за майка ти най-важното е да си до нея цял живот и ти приемаш това за нормално - ОК, стой си. Явно не ви пука, че ще останеш сам като куче след като нея вече я няма. Но ти, ти не се давай да ставаш жертва на глупостите й и не се обричай цял живот да бъдеш нещастна заради интригите, които ви създава. Тя точно това прави като го настройва да споделя на нея, не на теб, като го кара да ходи при тях вместо да ти помага с детето. Трябвало е да гледаш повече за тези знаци, но и сега нищо не е непоправимо. Заслужаваш повече от втора цигулка.
Номер 3, какъв смешен опит за манипулация хаха. Дойде да сееш зло и да настройваш младите девойки, че трябва да седят и да мълчат и да приемат безропотно всичко, а? Доста жалък коментар... Ненаситни сте. Не само искате синчетата ви за вас, но и паралелно с това да мачкате снахи.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 177493568b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ти не искаш да те нападаме, но аз ще те нападна защото пишеш глупости и много лъжеш. Ходел си веднъж на месеца за 3,4 дена, а на края на историята ти казваш, че искал да стои седмица при техните. Защо си противоречиш. Ами той не работи ли, как ще стои цяла седмица при неговите.Ти като съчиняваше историята си защо не се замисли, че си противоречиш. Аз не вярвам една дума на историята ти.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b0ae52f543
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   " да но сега аз ще отгледам неговото дете " - само негово ли е детето!? Много тъпи станахте жените, затова мъжете не споделят всичко. Било малко детето, затова не искала да пътува при свекървата!? Сякаш пеша ще вървят, явно не понасяш свекървата, затова мрънкаш по форуми. Скоро сама ще си живуркаш, ако продължиш с това мрънкане!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ee0b5c6a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Кажи му просто и ясно, че докато ходи при родителите му, които са го отгледали, всъщност пропуска да отглежда собственото си дете.
То няма лошо човек да се чува често с родителите си, че и да ги посещава за по няколко дни месечно, изобщо даже. Донякъде е нормално да споделя с тях всичко, но това не означава, че не бива да споделя с теб. Не са взаимоизключващи се неща, това казвам. Сега... цял парцел да купи и да не те уведоми, при положение, че си му съпруга е просто немислимо. Добре, родителите му имат право да знаят всичко, което се случва около него, само където ти си му жена, заедно отглеждате дете, заедно живеете, спите в едно легло и се храните на една маса, парите ви са смесени, животите ви също. Ти не по-малко имаш право да знаеш всичко, при положение, че отглеждаш неговото дете. Естествено, че човек трябва да е благодарен на родителите си, но преди всичко, същият човек трябва да е отговорен пред собствените си деца и партньора си. Ти го питаш защо не ти споделя, а той ти отговаря, че родителите му имали право да знаят. Прекрасно, само където изобщо не ти е отговорил на въпроса. Не ти е казал защо не споделя на теб, а ти е казал само защо споделя на тях.
А'бе, разбираш ме. Не си някоя хваната от улицата, ти си жената, с която споделя живота си и отглежда детето си. Заслужаваш минимум да те уведомява за решенията си, да не говорим, че е редно и да ги обсъжда заедно с теб преди да се е впуснал в действие.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 94e798b3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Най-вероятно мислиш, че е замесена и друга, щом си е взел парцел и ходи за по няколко дни. Но, имай предвид, че е много възможно просто да иска да се махне от теб, особено ако постоянно му ляляш на главата някакви простотии и иска да си почине човекът. Не иска да ти казва, защото не иска да знаеш и веднага след това да му кажеш "ама айде вземи ме с теб" или "защо купи тоя парцел, а не оня" или каквото се сетиш, все ще е валидно.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 46bedb6a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Според мен или има по силна връзка с родителите си или просто сте си омръзнали и не иска да споделя с теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 003bff9586
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Типичен пример на показването на истинското "Аз" на човек.
След като вече в "завзел" обекта на желанията си, направил е едно дете и сега започва да си прави каквото си ще, защото може да си го позволи.
Няма вече маски и разбирателство, защото в неговите очи - той е спечелил.

Както искаш го върти, сучи, това е реалността. Оттук - насетне те очакват все по-егоистични постъпки от негова страна, защото той не вижда смисъл да се съобразява с теб.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 23e43ffb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не знам дали е нормално, но за мен лично НЕ е окей. Бих се чувствала зле в такава ситуация. Да, може да се каже, че съм близка с нашите, но си изисквам личното пространство. Силно се надявам и мъжа ми да е така. Аз смятам, че всяко семейство трябва да си бъде отделно. Да, за празници го приемам да се съберем, макар че аз лично много мразя семейни сбирки. Такава съм си. Но има разлика между уважение към семейството и нарушаване на личното пространство.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6aaf22e6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Според мен имате голям проблем в отношенията и щом имате и дете- нещата стават още по-сериозни. Той си прави каквото си иска и не споделя нищо, ходи си при техните и те оставя сама, което е доста странно. Да, няма лошо да си привързан към родителите си, но да пренебрегваш бременната си жена, за да си с мама не е нормално. Според мен трябва сериозно да поговориш с мъжа ти за връзката му с родителите си, както и за решенията, които взима сам. Той може да си прави каквото си иска, а ти може и нищо да не разбереш. Ние с мъжът ми бяхме по на 19, когато се взехме и до днес всички решения си ги вземаме заедно, парите и сметките са ни общи, но винаги се допитваме един-друг ако искаме да направим нещо или пък да купим нещо по-скъпо. Моят мъж се чува по 1 път на седмица с родителите си и то ако аз му напомня- въпреки,че сме доста близки не се чуваме често- и ние и те си имат работа и нямаме толкова свободно време, че да си говорим всеки ден. 1-2 пъти на ден да говориш и с вашите пак е много и направо ви се чудя на теб и на мъжа ти какво толкова говорите с тези родители. И аз се чувам снашите 1-2 пъти на седмица, колкото да ги чуя и това е.
Според мен трябва и двамата да пораснете и да спрете да живеете като малки деца, а да си гледате семейството!
ж,33г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker