Утроба под наем или жена под наем... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96759)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22754)
 Секс и интимност (11239)
 Тинейджърски (20200)
 Семейство (4843)
 Здраве (7805)
 Спорт и красота (4066)
 На работното място (2157)
 Образование (5920)
 В чужбина (1298)
 Наркотици и алкохол (931)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1502)
 Други (13128)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Утроба под наем или жена под наем...
преди: 7 месеца, 5 дни, прочетена 1247 пъти
Здравей те, поради факта, че днес всеки е недоволен от другия, все на някой нещо му липсва в другия и все не могат достигнат до единно решение и въпреки всичко живеят така нареченият щастлив- нещастен семеен живот от което и на мен ми произлиза разочарованието от тези неща, реших да попитам сто жени, като онази игра... търся жена на възраст от 29г до 43г, от 50кг до 65кг задължително да е раждала, поне веднъж, която би се съгласила да прави секс с мен да забременее и да роди това дете и след като го отбие от кърмата, да ми го остави на моите си грижи. ще се постарая да и покривам всички здравословни и житейски разходи през цялото време, дори и ако вземе нещата по благосклонно към мен, може и след това да и помагам. Не искам да имам така наречената жена с която да сме семейство и да ми отрови живота както в повечето случаи става, Благодаря.
Въпросът ми е конкретен и ясен и не бих искал да чета разисквания, дали е правилно желанието ми или не. Благодаря на всички, които ще ме разберат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 11 дни
hash: b3d3244d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   В България това е забранено от закона.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 02df91850b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   те много неща са забранени, но винаги има начин, въпрос на предразсъдъци и гледна точка, ако нямате какво да напишете и да решите проблема ми, четете и не пишете...

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: ce4c968ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Аз имах прекрасни бременности , с удоволствие бих родила деца , но не бих си позволила да гледам повече , не бих се навила да носи мойте гени, за сурогатно с материал на друга двойка , може би , но у нас не е разрешено...
Един мъж да има сам дете е странно , повечето мъже не им се занимава .
По-добре с жена , едно дете трябва да има родители .

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: ceca2e73b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Някой е гледал много филми.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 49b1cc8730
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ще бъда ужасно груба, но някоя циганка проститутка би се на- вила веднага. А случайно да искаш детенцето да има и майка, а не една държанка? Като не става, не става, животът е такъв, не ни дава поравно. По-важно е от дадените обстоятелства да извлече правилното решение, а едно такова решение е всичко друго, но не и правилно.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: bb0fab3d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Нещо си сгрешил, това за което говориш не е утроба под наем, а искаш жена която да ти подари дтето си. Утробата е под наем, когато имаш вече създаден ембрион от теб и жена ти примерно и искаш срещу заплащане друга жена да го износи, да забременее инвитро с вашия ембрион, който да носи вашите гени.
Това което искаш ти е жена да роди от теб, детето да носи 50% нейните гени, и после да ти подари детето, обаче не се разбира защо тази предполагаема жена да прави за теб талова нещо.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 71ff545757
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Според мен си много повредено мамино синче. Защо не питаш 100 мъже дали са щастливи с жените си? Това дете има нужда и от майка, за да се развие правилно психически. Ти сам нищо няма да направиш.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 часа
hash: b049b91a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   А за детето помисли ли, дали няма да има нужда от майка си? И какво ще му отговориш като пита защо другите деца имат майка а то няма и къде е неговата?

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 02df91850b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   .... какво е значението номер 10, когато едно дете расте без баща или без майка, както ти се опитваш да го изкараш... като расте с теб без баща му и не можеш да му дадеш всичко онова, което заслужава, с кое е по добре ако расте с мен без жена и му бъдат предоставени всички удобства и условия за нормално развитие.... или ти би могла да кажеш, майката е важна да е до него, ми то и бащата е важен да е до него, ама се получава че в България 80 процента са разведени, тогава коментарът ти отива отзад... и както съм написал, ако нямате решение на въпросът ми не пишете излишни коментари просто да си запълните празното ежедневие.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: adbedd9fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Явно нямаш идея какво е за едно дете да израстне без майка! Страшно е! Останал съм сирак на 1 годинка. Не бих го пожелал на никое дете! Засрами се и забрави за тази "идея"! Не е лошо да се консултираш и с психолог.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 10eea182ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   №2, защото е забранено, затова ли повечето деца в България така се отглеждат? Не се сключват вече бракове, децата биват припознавани и след раздяла се отглеждат от единият родител. Какво иска автора, да оплоди жена без брак, да припознае детето и да се раздели с майката, като после сам си отгледа това дете. Кое е незаконното? Да не говорим, че е неморално и вредно за детето. А нима е добре едно дете да се отглежда от родител едно и родител две, без да се фиксират половете им!? Света се побърка вече! Авторе да не си педофил, защо искаш само ти да имаш работа с дете -" да ми го остави на моите си грижи. "?

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 134057b87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Поредният автор, който иска да прочете само мнения, които съвпадат с неговото.
Авторе, сигурно ще намериш жена, която да се навие срещу една доста тлъста сума. Сурогатното майчинсто и тук в Германия е забранено със закон, но начини си има. А и в твоя случай, не става въпрос за сурогатна майка. В Германия това струва 25.000-30.000 евро - поне, това което съм гледала по разни филмчета. Много често сурогатната майка развива чувста към бебето и просто не иска да го даде на семейството. Разни подписани и от двете страни договори са абсолютно юридически невалидни. Та, отдели си една много яка пачка и ще си намериш майка на детето. Иначе за какво да го прави жената?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 6c70995304
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ти си парче егоист, ясно. Няма родила се съвършенна жена за теб, но не си избивай комплексите. Едно дете има нужда от майка и тя нищо не може да я замени. Защо така виждаш жените? Това е проблема. И дали всички ка такива или това е проекция на твоите възприятия.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: d59bb404a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Едно е детето да остане без единия родител поради раздяла или други обстоятелства, едно е умишлено да бъде създадено с идеята да бъде разделено от единия си родител. Децата трудно приемат такива раздели, как едно дете ще приеме, че някой го е създал с идеята да го остави, или да го продаде? Или че другият му родител го е "поръчал" като вещ и купил? Без майка е изключително трудно, как изобщо ще опазиш психиката на това дете?

Авторе, съжалявам, но някой трябва да ти го каже. Щом с една жена не можеш да се спогодиш, защо си мислиш, че можеш да отглеждаш дете? Грижата за детето е отвъд всякакви материални неща, които можеш да му осигуриш. Също така е свързана с много аутруизъм и себеотрицание. Егоистичните ти, нарцистични и опасни идеи не говорят добре за възможността ти да осигуриш нужното.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 546fbab6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   До номер 10: а когато някоя разведена майка казва или т. н самотни майки (макар че самотна майка е чийто дете е от неизвестен баща), казва че не й е нужен мъж и може сама да се грижи за детето си, тогава и ръкопляскате и я давате за пример, нали така, лицемери?

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: c64c88546f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Личното ми мнение е, че е глупаво и не защото е незаконно. Ще се обоснова защо:

- никоя нормална жена не би се съгласила да роди дете и после просто да го остави на някого. Съответно или няма да намериш такава, или ако намериш, ще е я някоя циганка, я някоя психопатка със задни мисли, която после такива пакости може да ти направи, че ще се влачиш по съдилища цял живот

- това е малко егоистично спрямо детето, то ще има нужда от нормално семейство и от двама родители. Ти още с раждането му го обричаш на неправилно развитие и не се знае на къде ще избие това. Доказано е, че и двамата родители имат роля в правилното развитие на едно дете. Отделно то вероятно ще страда, ще се комплексира от другите деца и изобщо все неприятни неща и аз мисля, че не е разумно решение да искаш да си задоволиш някакви свои потребности да си родител на гърба на едно дете. Не че е лошо да имаш потребност да си родител, но не и по този начин. Да, знам, че има деца, които по стечение на обстоятелства се е наложило да растат без родители или с такива алкохолици и всякакви, но не мисля, че е редно и морлано да го правиш умишлено.

- ако нямаш майка или възможности да наемаш детегледачки, ще е много трудно да го гледаш сам. Най-малкото какво правиш първата година, когато то не ходи на ясла. По-нататък ако детето е болно, съответно не можеш да го пратиш на градина, а това вероятно ще се случва доста често, как ще работиш?

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 0126e5cc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Детето не е играчка. ТИ искаш да имаш дете и светът трябва да се завърти около твоите желания. Не е така обаче. Толкова ли си неспособен на нормална връзка? Поне да ти остане хубав спомен, ако не друго.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 27a64251fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Ще се изисква да го направиш в чужда страна, с чужда гражданка, с цел да избегнеш бъдещи дела и прочие.
След това трябва да докараш детето в България и да му издадеш български паспорт. Ще отнеме малко подкупи, но “майка: неизвестна” не е чак толкова трудно да се направи.
Ами това е!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: a7d0d543e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   "Не искам да имам жена, която после да ми отрови живота", казва авторът. Добре де, а вариантът "дете, което да ми отрови живота" защо не се разглежда? Или по презумпция детето задължително ще е здраво, умно, послушно и благодарно? Но защо ли децата на всички мои приятели, които са семейства, се превърнаха в образовани и отговорни млади хора, а сред единиците, които бяха отгледани от един родител, имаме: малолетен пласьор на наркотици (с една майка), нехранимайко, който не учи и не работи, затова пък краде (само с баща), 16-годишен алкохолик (също татково чедо) и пикла, която изключиха от училище заради порнографски снимки (само с майка). Та, авторе, детето може да ти отрови живота като нищо друго, защото съпругата ще я изгониш, но от собствената си плът и кръв няма къде да се денеш.
Що се отнася до жена, която би се съгласила срещу жилище и храна девет месеца да носи дете, което после да остави на бащата и повече да не види, то смятам, че затворите предлагат подходящ контингент. Излизащите от там отговарят напълно на необходимите условия: няма къде да отидат, нямат пукнат лев, нито пък перспективи за работа, така че за тях е идеално предложението една година да са сити и на топло, докато измислят как да я карат оттук нататък. А и морални скрупули от тях не бива да се очакват. Какво е едно дете? Стока!

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: ceca2e73b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Дете щял да отглежда? ! Ти една котка надали имаш в къщи. Не дете, психиатър ти е нужен на теб.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: de599e41ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Авторе, услугата, която търсиш, реално се предлага. Скъпо е, но не непоносимо - доколкото знам, ако е нормална добре изглеждаща, здрава и чиста жена, а не циганка майката - според както се споразумеете между 6 и 10 000 евро разходите по раждането, прегледи и медицински грижи и тестове през бременноста (в твой интерес е да ги прави, за да си сигурен, че няма да има детето отклонения), подходяща здравословна храна и козметика итн.
Има разбира се шанс в последния момент да се откаже, но пък тогава си задържаш парите и си се минал само с това, което си инвестирал в грижи и храна. Освен това тази услуга най-често се предлага през посредници, а не от жените директно, така че и там ще има комисионна, но пак би могла да се включи в горната сума - според както се спазариш. Щом предпочиташ да не създаваш семейство, то за теб това е доста по-чист вариант.

Вариант 2 - евтин и законен - хващаш някое наивно момиче без много опит, което си мечтае за деца и семейство. Омотваш я с обещания, забременяваш я преди да се усети. Грижиш се за нея докато е бременна и гледаш да е тотално зависима от теб. След раждането започваш да и правиш живота ад, докато стигне дотам че сама да иска да се махне и да не издържа. Набиваш и как никой няма да я иска с дете и как без теб няма как да оцелее. Докарваш я до кошмар и безизходица. Тогава благородно и показваш вратичка - предлагаш и да поемеш грижата за детето и да я подпомагаш първата половин или една година финансово. След кошмара с теб най-вероятно първия, които и обърне малко внимание ще стане любовта на живота и, което е в твой интерес, защото чуждо дете няма да му трябва, а и майката ще ти се разкара от главата.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 02df91850b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   До 26, не детето е стока, а жената, дори по скъпа от проститутката. не напразно в народо- психологията казват- жената е евтина като колата, но и на двете им е скъпа поддръжката. би ли си направила труда, но без предразсъдъци, да отвориш някои от сайтовете за запознанства и да ми намериш една единствена жена, която в желанието си да има мъж до себе си не изисква нищо от него, няма. или да се замислиш, ако случайно имаш мъж до себе си, как те печели, само с любов и романтика и двамата си делите разходите и ще ми кажеш, че си независима от него, ти момиче си пълна глупост и всички като теб също, вие сте отровени от живота и сте си едни домашни проститутки и когато ги няма мъжете ви се чудите къде да си избиете комплексите, не искам повече да коментирам, подобни като теб, дори не бих те допуснал в леглото си и без пари.

До 28 втория ти вариант не е за мен, може да съм всичко но това не мога да го причиня на никого, но ти благодаря за положителното ти отношение към въпросът ми, за първия ти вариант, съм отворен за предложения и контакт, пък било то и с посредник, както пишеш.

до 23 не че не съм способен, не знам ти жена ли си, мъж ли си, за да ти го кажа така, най лесно е да правиш деца и после да се развеждате и на това ли му казваш хубав спомен и после да бориш отделно, пак го пиша- колко от познатите ти около теб и около техните познати, са стабилно семейство, това ще ти даде отговор на желанието ми.

до 21 в първата си част обоснованията ти са малко парцални, грубо казано. втората ти част противоречива- в началото видиш ли не е морално.... и т. н. а в края пък пишеш- да знам, че има разстящи и такива деца, ама пак не било редно....
не знам коя или кой си, но ще ти кажа- тези дни се запознах с едно момиче, минаха десетина дни приятни и в един момент ми казва- е да ама аз съм бременна и разведена, аз и отговорих, ок няма проблем, но пък проблема се оказаха разликата в годините ми, видиш ли не е прието от обществото, та кое е обществото, според което аз трябва да живея, обществото ли ми плаща сметките или то ми изкарва парите, обществото ли мерната единица за моя си живот, какво прави обществото за мен, за да живея според неговите правила, пълна и ненормална глупост е да живея по този начин да се съобразявам с така нареченото общество, смях и то голям.

до 13 ясно точно ти го казвам директно да го.... ш

до номер 19 благодаря ти че пишеш на такива като номер 10 и ги поставяш на мястото им, днес всеки пише, говори и живее първично...

та ако попитам първично тук сто човека да си дадат мнението за така наречените сламени къщи какво им е мнението, ще е пълен смях в отговорите им, не ми се говори...

Номер 17 ти не си ли проститутка на мъжа си, той не те ли кара да му.... ш и да ти пълни устата, та после видиш ли целуваш и детето си или ще кажеш ама това е по любов или проституцията в къщи е нормална когато е във вид на семейство а когато е явна и директна за пари, тогава жените са болни и мъжете са неспособни за така наречените нормални връзки... всички като теб, помислете преди да пишете, огледай те се във вашия си живот, сега имате възможност при тази 14 дневна карантина да си отговорите на много въпроси, да преосмислите връзките си с така нареченото предстоящо бъдещо прогресивно обедняване и ще чакам след кризата да пишете, как е оцеляла вашата домашна обществена любов

Аз съм Автора и не упреквам достойните майки и бащи, които съумяват да запазят семействата си, и децата си, но на фона на 80 процента доказани разводи да ме упреквате е малко глупаво. Мога да ви запозная явно и без притеснения от тяхна страна поне със седем мои познати, които имат дете от мъже, които не знаят това и са го направили умишлено защото разочарованията им са прекалено много от мъжете, та техните деца по вашите разбирания и техните постъпки са нормални а моите не.
Моля ви мислете преди да пишете, ако нямате какво да правите, направете по една.... успех с борбата с контра вируса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker