С майка ми сме в ужасни отношения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

С майка ми сме в ужасни отношения
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1020 пъти
Здравейте! Почти година с майка ми не сме в добри отношения. Всичко започна, когато я запознах с приятеля ми. Тя не го харесва и винаги се е грижела да ми показва, че не го харесва. Съответно, когато излизах с него гледах да премълчавам къде сме ходили, какво сме правили, защото знам, че няма да и стане приятно. Така малко по малко спрях да и споделям изобщо, постоянно се карах с нея.. Преди 2 месеца с приятеля ми се разделихме. Казах и тази новина и нещата веднага станаха както преди. Разказвах и къде съм ходила, какво съм правила, харесало ли ми е преживяването или не. Тя се държеше много добре с мен. На кратко станахме си отново близки. Преди 1 месец обаче с приятеля ми се събрахме отново. Не исках да и казвам отново, за да не я нараня. Само дето явно това нещо много ми тежеше, защото бях нервна през цялото време и караниците с нея започнаха отново. Нейното отношение към мен не беше по-различно, просто когато ме питаше къде съм била, идваше момента да я излъжа и затова и се развиквах, че не съм на разпит и всякакви такива неща. Онзи ден тя дойде и ми каза, че знае, че я лъжа и от това много я боли.. Искала просто да се върна към старото ми аз, за да не я търся после (майка ми), но да не я намеря. Изключително ми е гузно, опитвам се да започна разговор с нея, но тя ме подминава, не иска да говори с мен. Как да и се извиня за отвратителното ми отношение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 99ba5b29ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напиши първо на колко си години, защото това е най същественото! Когато станеш самостоятелна, тогава може да си налагаш мнението. Докато майка ти те храни и облича, трябва да се съобразяваш с нея. Истиски ще я разбереш чак когато станеш майка!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c36fd05855
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напиши си годините предполагам си тинейджърка на 12-17 иначе и аз преди 2 дена се влоших с майка ми - не съжалявам изобщо за това - мъж съм почти на 27 и откато тя се разведе приех друга жена за своя майка приятелка нямам все още - но пък живея от 6 години самостоятелно

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e1903a61cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Към 1. До колкото чета авторката какво пише, майката не казва какво не харесва в момчето, не говори открито, а само се държи зле и манипулира. Така че не виждам с какво точно авторката трябва да се съгласява с майка й. Щом е на толкова години, че да си има гаджета, значи е и на толкова години, че майка й може да и споделя какво мисли, а не да се опитва да манипулира и да мълчи за да стане нейното!!! Няма тука деца не деца, децата са хора също така! И с тях се говори!

Към авторката, АКО майка ти не ти казва найстина нищичко какво мисли, а само показва как не й харесва да си с това момче, И като чета точно какво пишеш. АКО първото условие е вярно казвам: Майка ти е манипулативна кучка! Което означава, не й се връзвай на номерата, не се чувствай зле, когато търси начин да ти възложи вина и после да те държи отговорна за да те контролира. Усетиш ли нещо подобно просто не й обръщай внимание. Не прави глупости, за които да съжаляваш, но бъди инат и покажи и изгради характера си.
Това ти го казвам от личен опит, нещо което разбрах години по късно, когато майка ми няма сила да се разправя с хора на нейните години, се опитваше да си възстановява загубеното като манипулираше мен, така изгубих вяра и увереност в собствените си възможности, защото майка ми казваше обратното на ВСИЧКО каквото правя за да може да си гради характера от едно малко дете. Не я слушай, вярвай в себе си, не прави крайни глупости, покажи й че с искреност може да работиш, но с манипулации НЕ. Манипулира ли те й покажи, че не ти пука какво говори докато не се отвори да говори искрено.

Изстрадалия принц

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fa0f773f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако и се извиниш, ще продължава да ти се качва на главата. Това с кой излизаш, не е нейна работа и колкото по-рано го разбере, толкова по-добре за теб. Особено ако момчето е свястно. Свикнала е да те командва, като ти вменява чувство за вина, това е проблема. Казвам го от личен опит, аз така давах отчет на майка ми за всяко нещо, извинявах и се, когато излизах с някой, който тя не харесва(а тя не харесва нито едно мое гадже, ревност се нарича) и сега си имам ужасни главоболия с нея, но скоро мисля, че ще разбере, че номерцата и няма да минат. Поговори с нея, но ако не разбира от дума, прояви малко твърдост.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e0ac39548a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами може наистина да не е за харесване момчето, колкото и гадно да звучи. Заради възрастта му, визията му, поведение, или образование. Може просто наистина да не става. Родителите виждат нещата по по-различен начин от децата си. Може твоят избраник наистина да не става. Не си написала той на колко е, и ти на колко си. Учи ли, работи ли, какъв е по националност. Така е трудно да се прецени.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 130ba35439
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   №3-" Щом е на толкова години, че да си има гаджета, значи е и на толкова години, че майка й може да и споделя какво мисли," Не те знаем принц ли си или принцеса, но днешните самозабравили се момиченца и на 12 години мислят вече за гаджета. До вчера на циганите се смеехме, че на 12 раждали, а днес станахме по бетер от циганите. Пак повтарям, докато майка й я храни, облича и според закона отговаря за поведението й, тази пикла е длъжна да се съобразява с мнението на майса си. Щом е преценила, че това момче не й вдъхва доверие, значи си е направила преценката, защо трябва да се обяснява на дъщеря си? Като се мисли за много голяма и иска гаджета, сама да си осигурява живота. А явно и ти си същият келеш, щом наричаш една майка "кучка", пък и акъл даваш!? Затова сме на това дередже, келеши да дават акъл!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bff4d73956
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 5, аз съм на 18, а той е на 26 години. Завършил е бакалавър и в момента работи. Просто като е бил на моята възраст е бил отвратителен човек и майка ми го познава от тогава.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c2762c6c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Майка ти трябва да ти се извини, не ти на нея!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7d0d4cf8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   №4, а твърд ритник искаш ли да усетиш от родителите си? Много си навирихте носовете, това е плод на джендърската западна политика! Преди 89 година нямаше такива кифли като вас, момичетата си гледаха ученето, а не да търсят авантюри!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c36fd05855
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 коментара ти е ужасен

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e0ac39548a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   7 от 5
Ето защо майка ти не го харесва. Първото, е по-голям от теб. Това са си 8-9 години разлика. Може да си мислиш,че нищо не са, но не е баш така. На различен етап от живота си сте. Може да я е страх да не забременееш, и да си опропастиш живота. Мъжете на тая възраст са готови за семейство, деца, и може да се подлъжеш. Да родиш на 19 и станеш домакиня. Отделно,че трябва да мислиш за учене, твоето бъдеще, а не за батковци. На 27 съм, и за нищо на света не бих погледнала момче на 18, ще ми е доста незрял. Просто е лесно да подлъжеш някой на 18, но реално с този човек нямате много общо. 18-годишните момчета за мене вече са като деца, нямаме общи теми за разговор и възгледи за живота. Деца са. Да, за мъжете е друго, готино е да са с млади гаджета. Просто майка ти знае какво реално означава тази разлика във възрастта ви, както и ти ще я осъзнаеш като станеш на моите години. Тогава не би обърнала внимание на 18-19 -годишно момче.
Второ-миналото му. Хората се променят, така е, но ако е до характер-едва ли. Ако се е занимавал с престъпления, не е мечтаното гадже. Родителите, когато роптаят срещу гаджетата на децата си, има за какво. И аз на твоите години си мислех като теб, че и като малко по-голяма.Но с времето съм разбрала,че за доста неща е била права.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e0ac39548a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към 7 от 5
Авторке, за нищо на света не си влошавай отношенията с родителите си заради някакъв мъж. Това ти го казва жена, по-голяма от теб с почти десетилетие. Никой мъж не го заслужава. Като станеш на моите години ще го разбереш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0f5d275a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   №10, на зла круша, зъл прът, друго не заслужавате, каквото си искате приказвайте, но такава е действителността! Истина е, че младите могат да четат, но не проумяват прочетеното. Така сте и в живота, вирите носове и после хленчите какво ви стоварва съдбата. Живи и здрави, на мен не ми пука за такива които сами си профукват глупаво живота!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker