Бременна в депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бременна в депресия
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1759 пъти
Здравейте, може би това не е най - подходящата категория да публикувам историята си, но все пак ще го направя.
На 18 години съм и съм бременна в 4 - ти месец. Приятеля ми и бащата на детето живее в друг град, но се премести при мен и майка ми, а баща ми почина преди 1 година.
Баба ми и дядо ми не знаят че съм бременна защото са възрастни и с високо кръвно, и се притеснявам как ще го приемат, искам да им го поднеса възможно най - тактично.
Както и да е. След няколко дни приятеля ми ще почва работа. Майка ми може би също. Тоест скоро аз ще си седя съвсем сама във вкъщи, а аз попринцип от много малка си имам страх от мъртви и не обичам да седя сама някъде. Понякога дори когато остана някъде сама и ме хване много страх започвам да си говоря на глас за да не се чувствам сама. Както и да е.
Сега не ходя на училище защото по закон бременна няма как да бъда ученичка. Трябва да съм на самостоятелна форма на обучение ( уча вкъщи и ходя само на изпити) обаче в сегашното училище в което съм няма такава форма, в миналото което бях май има обаче сега вече щом се преместих не знам дали ще мога да се върна.
Основния проблем е, както виждате в заглавието е че се чувствам депресирана.
Дните ми са напълно монотонни, спя до 11, 12, 13 ч, само и само да може деня ми да мине по - бързо.
С приятеля ми ставаме, обличаме се излизаме до близката дюнерджийница взимаме си 2 дюнера за вкъщи, прибираме си, лягаме си, ядем гледаме нещо на телевизора и това е. След това лягаме гушкам се и тва е. Той си играе на телефона аз си слушам музика и така ми минава деня. После имам няколко часа в които не правя нищо... Почти всеки ден плача, със или без причина... Лягаме, вечеряме гледаме телевизия и това е. Някой път излизаме на разходка обаче ми писва точно на десетата минута. А и навън е много студено и нямам особенно желание да излизам. Нямам нито една приятелка, ама като казвам нито една значи наистина нито една.. Няма с кой да изляза, няма на кой да звънна, няма с кой да си пиша.... Отчаяна съм. Понякога си намирам някакво занимание, но ми писва почти веднага и спирам.
Нямам никакво желание за секс, и на приятеля ми разбира се като на всеки мъж това не му е особенно приятно...
Минават ми понякога и лоши мисли за детето... Като че може сега да е мъртво вътре в мен. Дори ония ден бях толкова зле че от нищото реших да отида на гинеколог, нито имах симптоми нито нищо... Просто започнах да рева и исках да видя дали бебето е живо. Чак гинеколога ми се смя. Чувствам се ужасно. Моля ви за някакъв съвет. Знам че ще кажете че е нормално, че това е заради хормоните и т. н... Някой може да каже че съм така заради нежелана бременност, но не е така защото с нетърпение и двамата чакахме да забременея.
Това не се издържа, моля ви за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 32e883baff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не е нормално без да си се реализирала като личност в някоя среда и без образование да раждаш дете, като се има в предвид от написаното че ти сама за себе си не можеш се грижиш и ще си финансово зависима което още повече ще те депресира. Пиши по форуми с хора на теми които те вълнуват щ, чети вицове, книги, гледай сериали, учи език, развивай се, иначе никога няма излезеш от депресията. Говори с психолог. Дете с гушкане не се гледа, много грижа, пари и да знаеш какво искаш го научиш а ти нито едното освен грижа няма можеш да му осигуриш, че и това дори не е сигурно. Как може от първия може би да забременееш, чудя се и се мая какво ще правиш като разбереш че след време може би ти изневерява и вече няма пламъка на влюбването и всичко е просто привързване.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fea1527a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   как така не си завършила училище и с нетърпение сте чакали да забременееш ... не го асимирам това

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4e4a8a380d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мило момиче макар че си само на 18 ти даряваш живот на едно малко човече,което расте в теб . На учителите сподели ли ? как го приемат - Предполагам си 12 клас . Работиш ли ? Прекрасна новина е че ще си имаш бебе нищо че си още на 18 . И моята баба роди първото си дете на почти същата възраст. Надявам се коментара ми да ти е харесал . Разбирам притесненията ти , аз съм на 26 и все още нямам ни жена ни дете .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 524043a98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Какви дюнери почти да готвиш, домакинстваш. Отиди в училището и търси варианти да учиш, така ще ти минава времето. Няма как да тямаъиндивидуална форма на обучение. Ти седиш и не правиш нищо и очакваш да се чувстваш добре. Чети книги, хранене, възпитание...всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3a3dfad85e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Леле, не знам от къде да започна... Как така сте нямали търпение да забременееш, та ти си едва на 18 години?? Явно и двамата нямате доходи, приятеля ти щял след няколко дни да почва работа, майка ти и тя евентуално. И майката ли участва в желанието за това дете? За мен всичките нещо не сте добре психически, не само ти. Как така нямаш нито една приятелка? Ами от училище, съученички? С никой ли не си общувала, асоциалността е много лошо нещо, но явно и приятеля ти е такъв.. Продължавам с храната! Бременна си За Бога, как може всеки ден да ядеш дюнери?? Не сте ли чували за супермаркети-купете си хубаво месо, зеленчуци, хапвай салати, плодове, ядки, мляко. Хранителния режим е много важен за бебенцето, дюнери ще ми яде всеки ден... Майка ти като е част от всичко това, явно, не ти ли дава някакви съвети или и тя не знае къде се намира? Депресията ти няма общо с бременността, всичко си е от тебе. Разхождай се повече(нищо, че е студено, обличай се добре), върши вкъщи домакинска работа, намирай си занимания, аз направо не си представям как по цял ден лежиш, аз бих откачила.

Ж.25г.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e8e43a10f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм мъж, не съм бременен :) , НО съм на същия хал и знам какво е да нямаш никого.
Просто обществото след 2012 г. се изроди ! Случвало се е на работа (уж съм сред хора) да се чувствам САМ ! Колегите в почивките си зяпат във фейсбука и не отразяват никого...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ccc062bd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Започвам с това, че трябва да се стегнеш. Сега ще ти кажа, на 22 съм, с едно дете, имах проятели, ама като родих всички вече юе взеха за второ качество и приятели нямам. Е, освен ако не им трябва нещо де. Трябва да се стегнеш, не може да ставаш майка и да те е страх, че си сама и някакви такива неща. Ми нали трябва да го пазиш това дете, да си авторитет пред него. Да не показваш такива емоции, за да се чувства и то сигурно. Бебенцата усещат, когато са в корема и майка им е измервена. Това е доказано, вдигаш си кръвното-вдига го и то. Това не е добре за него и трябва да си спокойна. А о с тия дюнери до никъде няма да я докарате да знаеш. Занимавай се с нещо, учи се да готвиш, експериментирай, тъкмо няма да мислил за глупости и ще можеш да му направиш един ден на това бебенце една супа. Яж по-здравословно, набавяй си витамини, стига спа, ще качиш 20 кила и ще се чудиш после как да ги свалиш. Яж ама се движи. Чисти къщата, прави нещо. Относно училището и на 20 можещ д се запишеш и да си изкараш докрая, това не го мисли. Това, че си бременна не значи, че си болна, живни малко и стига рева,

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4054763c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж, сега имаш малко време още да свършиш някои неща. Първо, обади се в старото училище и ги питай какви документи да приготвиш за прехвърлянето и се прехвърли, да си завършиш годината. Вземи учебни планове и се готви всеки делничен ден от 9:30 до 11:30 с една почивка за чай от 15 минути и след обедната почивка от 13:30 до 15:00ч. Така денят ти ще се структурира и ще имаш цел. Също така започни да се информираш за бебета и грижите покрай тях. После ще ти е по-лесно. Един път в седмицата излизай с гаджето си на кино или някъде, нека ви стане навик. И звънни на някоя позната за кафе, не е нужно да сте приятелки, просто да си сред хора.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b2c29aefaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторке, ти просто нищо не вършиш, а човек, който не върши нищо, деградира. Нито си учила, дори училище не си завършила, а само си чакала да забременееш, все едно животът ти ще свърши. Дори домакинска работа не вършиш, а купуваш дюнери.
Докато си вкъщи и бременееш, можеш да учиш - все някога ще трябва да завършиш училище, а с бебе това е много, много по-трудно, вярвай. Можеш да учиш езици, да четеш, абе една манджа да сготвиш, все с нещо ще се занимаваш. Като се роди бебето, с дюнери ли ще го храниш, или ще ги ядеш докато кърмиш?
Прочете ли всичко за бременността - хранителен, двигателен режим? Прочете ли етапите на развитие на плода? Явно не, иначе нямаше да питаш глупости гинеколога. Прочете ли всичко за кърмене, преобличане, грижи за бебето? Не мога да поврвам, че такъв неориентиран и невеж човек ще става родител, а единственото, което се чуди, е как да й мине времето и защо й е тъпо?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 271908e2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Е , ако бяхме от едно населено място можехме да излезем . Аз съм с бебе и също ми е монотонни , гледай филми , упражнения за бременни , чети нещо .
Много рано си забременла , но лека бременност и хубаво бебе .

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d22b127c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Нищо ти няма, глезиш се и се самосъжаляваш, мързелуваш по цял ден и да се разходиш те мързи. Бременни жени ходят на работа, домакинстват, че гледат и другото си дете и хич не им остава време за депресия. Как сте го искали това дете, като не можете себе си да гледате? Досега трябваше да се запишеш в друго училище, да четеш, вместо да спиш, да сготвиш нещо вместо да набивате мазните дюнери и да зяпате телевизия. Като се роди детето не те виждам и теб и таткото. А за бременните е полезно да са разходят навън, не само да лежат и ядат. Безотговорни сте и двамата, той тепърва ще работи, ти с учението не си доникъде, не си работила, имате ли представа колко струва един пакет памперси или една кутия сухо мляко и как се гледа дете? Вземи се в ръце и попрочети малко в нета съвети за бременните и отглеждането на бебето и се поразмърдай, ни сняг има, нито е свил голям студ. Хората бебета разхождат навън, пък свърши и нещо в къщи, така по-бързо ще ти мине деня.
Ей такива после пускат темите „Детето ме подлудява“.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b535c7559a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Аз също съм бременна, но на мен ми е второ. На майка ми не разчитам да ми помага, приятелки имам няколко добри, както и приятели, но всеки си има своите грижи и рядко успяваме а се видим. Работя, завършвам висшето си образование. Мъжът ми работи в чужбина и съм сама с детето. Наскоро правиха операция на детето и тогава бях още в началото на бременността а сега съм в 6 месец. Сещаш се, че всички грижи са на моите плещи, че съм била до детето си докато не заспа на операционната маса и след това не съм спала за да бдя над него ден и нощ да не си измъкне абоката. Мъжът ми помага морално и финансово, макар, че парите които изкарвам аз са предостаръчно да се издържаме. И все пак работя, макар и с рискова бременност. Лежах в болница поради опасност от аборт и сега трябва да се щадя защото няма как да отсъствам отново за да лежа в болница. Сутрин ставам в 7 и вечер заспивам щом легна. Пазарувам всеки ден по малко за да не нося много тежко. Детето ми ще учи в чужбина и ходи на уроци, учим и заедно. Когато се роди бебето
Заминаваме тримата при съпруга ми. Нямам време и сила за депресии. Имаме планове за бъдещето, да сега е тежко но ще мине.
А ти мила моя не си депресирана а си тотално изтрещяла от скука. Направи нещо, ако щеш започни да плетеш. Но най добре учи. Защото със средно ибразование не си за никъде а ти и това няма да имаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 70e5abee65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аман от моралисти и мерене на възможности! Приемете, че не при всички хора нещата стават по калъп. Сега, авторката, момиче, моят съвет е първо да осъзнаеш, че ще ставаш родител, майка. Знам, че ти е някак мъгляво в момента това понятие, че даже и малко странно, но наистина те съветвам да започнеш да се ориентираш към това. Отностно дюнерите, яж но не наблягай на тях. Ако качиш много килограми е опасно за теб и детето, не толкова, че ще трупнеш килца. Освен това в дюнерите липсват почти всички нужни вещества необходими за развитието на детето. Другият ми съвет е, отсявай нещата, които ще ти казват хората. Тепърва те очакват много подмятания, критики и изобщо искана и не искана намеса на различни нослета в семейните ти отношения. За баба ти и дядо ти, няма какво да направиш, освен да им поднесеш новината и ги успокоиш, че имаш планове за бъдещето си. Че няма да гладуваш, ако нещо се обърка в животът ти по натам. Те биха вдигнали кръвно поради притеснение за теб, а не че си бременна. Желая ти успех и лека бременност!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ad5c915be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И аз съм бременна и ще ти дам съвет: разсейвай се. Отделяй време за чистене на къщата, учи се да готвиш. Чети книги, учи език. Имай планове за след раждането, хубаво е да работиш един ден, все пак това е твоето дете. Такива несериозни работи като да те е страх от мъртви и да не можеш да останеш сама, остави ги в детството. Пазарувай по малко, прави нещо. Нямаш никакви очаквания към себе си, не е хубаво така.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4e4a8a380d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Как върви бременността ? Дано ти се роди едно живо здраво и щастливо бебе. Да го отгледаш много любов . Както се изразих под номер 3 , ти даряваш живот на едно съкровище което расте в теб . То усеща и знае че те избрало теб за майка - няма проблем че си само на 18 . Ще ти разкажа какво беше при мен . Имах една позната , тя забременя на 17 и беше в нашия клас , че и по- голяма от мен с 1 година (1993 набор съм а тя 1992) когато бяхме на твоите години ( не си спомням дали съм бил на 16 или 17) но в 10 клас тази съученичка забременя и се записа да учи задочно . Дори се притесняваше ,че може да не завърши , но накрая успя и изкласи. Сега същата тази дама има 3 деца. А когато забременя с първото си дете ние приехме новината сякаш някой има рожден ден . Зарадвахме се и я подкрепяхме. Успех с бременността

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 10fd9e2910
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   1. Започни да четеш книги. Не простотии като Хари Потър, а класика отпреди 100-200 години. Хем ще се обогатиш малко, хем ще си отклониш вниманието.

2. Мисли малко по-спокойно и извисено. Ще имаш дете, сериозна новост в живота. То не е само бебе, а ще расте и ще стане човек. Т. е. не ти предстои само някакво раждане и гледане на новородено, а промяна в живота. Настройвай се, че не винаги ще е лесно и забавно, но все пак ти ще си майка на детето и ще зависи от теб.

3. Чети каквото може за развитието на плода през месеците. Хем ще си подготвена, хем ще знаеш какво и кога да очакваш да стане.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2245f691a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Съжалявам за въпроса, но цигани ли сте? Много странно звучи цялата история.
Ако има кой да ти помага -добре, но все пак си завърши поне средното образование, ако трябва и във вечерно училище.
Пилееш си ценно време с правене на нищо. Единият цъка на телефона, другият - слуша музика. Ех, какво сплотено бъдещо семейство.
Изключително неосъзнато действаш, но може би такава ти е средата - иначе как дори ще ти хрумне да забременяваш на 18.
Дори от сегашното ти положение може да се извлече полза, но ти не знаеш как - хората ти казаха - учи език, да плетеш, каквото те влече, но поне прави нещо с идеята, че може да ти послужи в бъдеще. В момента просто си на път да увиснеш на родителите ти и твоя... приятел, мъж, не знам как да го нарека. Вкарваш се в порочен кръг на зависимост от чужди доходи, който може да продължи цял живот. На 18 може да ти е ок да ядеш дюнер (въобще няма да коментирам хранителната му стойност), но на 25-30 ще искаш да ядеш пържоли и салата, само че за това трябват пари. Дюнерът за 2 лв. наяжда, но на 30 г. всеки такъв дюнер се лепи под формата на паласки. И аз не го усещха на 18, но сега си следя какво ям. Можеше и много по-грубо да го напиша, но си бременна и не искам да те разстройвам. Вземи се в ръце и прави нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a63ae1d42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От авторката:
За сведение на номер 17 не не сме цигани. И не смятам че можеш да бъдеш по груба от това което каза. Във всички които сте коментирали има много осъдителен дух. Вместо да погледнете вашия живот вие само знаете да съдиите другите.... А те искат помощ, те искат съвет, те искат малко подкрепа... Грешките вече са си ги разбрали...
И не не съм на 18... А на 16.. Но не смятам че това има някакво значение... Защото това да бъдеш майка не е до възраст, а до желание... Има жени на по 30 - 40 години които си зарязва новородените бебета къде ли не смао за да се отърват от тях, пребиват децата си ежедневно, не полагат никакви грижи за тях а мислят само за себе си... Ама нали са на по 30-40 години имат много повече опит и могат да правят каквото си поискат... А аз като съм на 16 непременно съм циганка... Ами не не съм, просто за разлика от вас аз имам различно мислене. За мен училището е една от живяла институция.... Какво имате някакви дипломи и кво... Щастливи ли сте? Наистина ли сте щастливи? Има много начини да си намериш добре платена работа без диплома, а като седнеш да научиш занаят. Училището се надценява прекалено. Едва ли не без него не можем да живеем. Вие може би не, но аз мога... Колко от вас помнят всичко или поне една стотна от това което някога са учили в училище. Никой нали? Зунрите и Зунрите напълно излишна информация за да може да си изкарате някаква хартийка и да я размятате наляво надясно. Извинете но тоалетната хартия с която съм си избърсала задника има по - голяма стойност от вашите дипломи.
А и какво като съм само на 16 години. Толкова много хора мечтаят да имат деца и не могат...Прибягват до инвитро, до сурогатни майки, до осиновяване....да имаш дете е истинска богословия не зависимо на колко си години... Стига да го искаш...
И не се наорягайте много с някакви дреболии, уж сте големи хора а как само се държите...
Потърсете Бога... Молете се.. Четете библия.. Освободете се от осъдителния дух на Сатана... Осъзнавате ли колко близо е Второто пришествие на Исус... Някой ще имат вечен живот а други ще умрат за вечността... Сега ви е смешно, но след 3, 4 години няма да е така.
Айде оставам ви да ми на говорите още глупости.... Чакам ви сладури!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fad0552e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   От историята: "На 18 години съм и съм бременна в 4 - ти месец.", от коментар
"18. От авторката:
....
И не не съм на 18... А на 16.."
Тоест, авторката лъже, а пък критикува и има претенции към коментиращите, така ли да го разбираме това!?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d22b127c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   № 20 - Освен, че лъже, виж ѝ само отношението към образованието и нападките към хората, които са ѝ обърнали някакво внимание на темата.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b2c29aefaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   авторке, започнах да се съмнявам че изобщо историята е истинска. На 16 бременна, не ходи на училище защото било отживелица, вместо това лежи и спи по цял ден, муа дюнери и се чуди на коя кълка да се обърне :-) На всичко отгоре се чуди на отрицателните коментари!
Ми и да не си циганка, манталитетът ти е точно като техния. А, от последния абзац може и да си евангелистка с промит мозък. Значи ще раждаш, няма да учиш и ще си намериш добре платена работа? И как, пиле шарено, ще стане тази работа? Те работодателите боб хвърлят за такива като теб, сигурна съм :-)
И ти родител ще ставаш...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a63ae1d42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторката:
Ами не не съм с промит мозък след 3-4 години пак ще си говорим...
И не съм казала че няма да уча, ама тва че вие с вашите дипломи не знаете да четете не е мой проблем. Просто искам да кажа че това не е най важното нещо. Аз поне знам от кой съм бременна за разлика от дъщерите на повечето които може и да забременяват на по - голяма възраст от мен, но за сметка на това пък не знаят кой е бащата. Като се натискат всеки ден с различни пияни в тоалетните на дискотеките. Значи като видите някоя 16годишна кифла която само се чуди къде да си сложи силикон и с кой да се изчука я за пари я за нещо друго, вие го приемате за нормално. А когато видите момиче на 16 което е бременно и смята да роди бебето имате купища обиди и напатки. Ами да чудя с се за какво си давате мнението. Исках съвет а не оценка. И това че бях в лош период не означава че трябва да ме нападате веднага. Просто съм свикнала да се тъпча с вредни храни и бързи храни и е трудно да се откаж. Все едно да спреш цигари алкохол или нещо друго. Това си ми е вид зависимост. И това не означава че не готвя и не чистя, и пера и върша каквото трябва да се свърши като домакинска работа. Може да не съм Мнгоо голяма но преди всичко съм човек. И не бих родила дете ако не не смятам да му готвя, да му чистя да му пера и ако не съм намерила баща за който съм сигурна че ще го издържа и ще му подсигури всичко необходимо. То в противен случай по добре да го махна.Да ще ставам родител. И не не съм циганка и нямам техния манталитет. Но знаете ли какво? Наричайте ме както пожелаете. Аз не съм расистка и не се обиждам. И да в момента не ходя на училище защото бременните трябва да се обучават от вкъщи, доколкото ми каза директорката на моето училище.
Смятам че не трябваше да качвам тази тема тук за това се извинявам на тези които са си направили труда да да коментират и да прочетат историята. Все пак наистина благодаря за отделеното време. Смятам че не е нужно да има повече коментари на тази история тъй като вече съм добре и наистина нямам нужда от повече съвети. Просто не искам да се нападаме. Нито аз ви познавам лично че да ви обидя нито вие мен. Вие четете някаква история но не знаете моите причини заради които се е стигнало до тук. Аз чета някакви коментари и също не знам какви са вашите мотиви не ви познавам и не мога да ви съдя. За това по добре просто да затворим тази тема. Лек ден на всички!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d22b127c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Горкото дете, с такава „отговорна“ и „умна“ майка не ми се мисли какво бъдеще го чака. То бива мързел и простотия, ама чак пък толкова...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fad0552e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   24, маце, не отговори защо в историята излъга, че си на 18!!?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3d7d6a6392
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   От авторите:
Историята е измислена, вие верно ли се хванахте... Измислихме я две момчета и едно момиче и я публикувахме. Хахах

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fad0552e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Хахаха, деца-идиотчета...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker