Тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тормоз
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1443 пъти
Здравейте, моята история е много дълга ще съкратя повечето.
На 23 години съм имам детенце и съпруг аз съм добре, съм подложена на тормоз от моя брат той е на 30 години и тормози майка ми от както се помня, майка ми е в чужбина работи там с бащата на брат ми са се развели когато той е бил на около 2 години не са в лоши отношения. Майка ми отгледа брат ми и мен сама спомням си как се мъчеше за да имаме какво да ядем и какво да обичаме. Но брат ми порасна когато стана на около 22 започна да тормози мама пишеше преди вече не но преди идваше караше се звимаше и и последните два лева.... Дори и посягаше.
Мама замина в чужбина преди 6 години защото бяхме много зле финансово но брат ми не спря да тормози и мен и нея после спря с пиенето но продължи с тормоз за пари..
Всичко му даваше на него но аз исках само да не ме тормози минаха се години и вече е н 30 но продължава не иска да работи нормална работа имам чувството че може би има нещо което не е добре говори измислици страни от всички не допуска никой в живота си а обвинява мама за всичко уби да я заплашва я не искам да казвам точно какви убиди използва но да ужасяващи...
Заплашва я че ще ги убие нея и мъжа и...
Но майка ми всеки месец му праща пари по няколко пъти защото не издържа на тормоза така години наред лъже я че ще замине в някой град да работи отиде там почне работа и Мама пак му праща постоянно после работи едн седмица и лъже майка ни за пари квартири и отделно имам съмнения че взима наркотици... Не знам какво да правим много ми е тежко че така се случва с нея тя в чужбина работи само за да плати сметките и всичко друго на него и взима заем другия месец връща а работата не е лека работи на поле...
Съкратила съм доста неща.. Брат ми е знам но мисля че го мразя птвратил ми е
Моля ви кaжете вашето мнение
Много благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8e862684a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей.. Имам братовчед в същата ситоация.. На 32години. Съмненията ти са верни. Агресията за пари е показател .Майка му е в чужбина пращаму всяка седмица пари тормози и братси който избяга в друг град заради него. Не може да се говори като с голям човек варианта е на маса бира ракия и да го слушат всички. Ако не му пратят пари барикадира се в тях и нито телефон нито лампа нито отваря те се притесняват да не направи някоя глупост с себеси или на някой друг..пуши трева със сигурност нещо друго но не знам. Целия род е предупреден да ме му давт пари. Съвет повишено внимание и може да очаквате всичко от него.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2d0002b59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брат ти е за лечение в психото,

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fbcc0e44c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Зряла жена със семейство си, гледаш си семейството и напълно изолираш брат си. Майка ти също е зряла и сама решава как да постъпи. Тя го е възпитавала така, сега бере плодовете на това възпитание. Така ще е до гроб, или алкохола и наркотиците ще го уморят, или той ще умори майка ти, няма да стане нормален човек. Криво дърво се оправя, но крив човек не!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d1f6aaa72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тук майка ти трябва да действа, не ти. Спира му кранчето с парите и ограничителна заповед, нищо, че й е син. При тормоз, такова поведение, което разваля живота на вашето семейство, игнор и надалеч въпросния човек. С добро няма да стане.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6715c2f3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Майка ти му спира парите и вади ограничителна заповед. Ако той знае тя къде в чужбина живее тя трябва да си смени квартирата и край. Тя е в по-голяма безопасност от теб. Когато майка ти го отреже той ще се прехвърли на теб, трябва да сте готови с мъжа ти. Ограничителна и полиция всеки път като дойде и за нищо на света пари няма да ме даваш или каквото и да е. Ако има психически проблеми и е арестуван е силно вероятно да го насочат към лечебно заведение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker